1. Home
  2. Kennis
  3. We verzorgen ook energie in je regio

We verzorgen ook energie in je regio

We verzorgen in heel Nederland energie, dus ook in je regio. Het maakt niet uit of je in de grote stad of juist een klein dorp woont. Wil je zonnepanelen voor meer groene energie? Samen met onze collega’s van Feenstra helpen we je met je keuze voor de juiste zonnepanelen. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en installeren zonnepanelen vaak al in een dag.

We zijn ook energieleverancier van je stad

Steden geven energie, maar hebben ook energie nodig. Wij verzorgen die als energieleverancier en werken we mee aan klimaatambities en verduurzaming. Zoals in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

63% CO2-reductie met stadswarmte en koude

In 2021 hebben we met stadsverwarming gezorgd voor een gemiddelde CO2-reductie van 63%. Omgerekend is dat een reductie van 299.619 ton.

Meer over de reductie

Zonnepanelen in je woonplaats of provincie

Woon je in een van onderstaande woonplaatsen of provincies? Bekijk hoe we het plaatsen van zonnepanelen in je buurt verzorgen.

Staat jouw woonplaats of provincie er niet tussen? Doe dan een Zonnepanelen Check.

Direct besparen op je locatie

Sommige provincies scoren hoger als het gaat om het aantal zonuren per jaar dan andere. De kustprovincies zijn bijvoorbeeld extra gunstig als je zonnepanelen laat plaatsen. Heel Nederland is geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Er is namelijk voldoende zon en het is er niet te warm. Bij ons kan je zonnepanelen kopen. Zo doe je een eerste stap in de richting naar een leven met groene energie.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

  • Direct besparen op je energierekening
  • Zonnepanelen als slimme investering
  • Je draagt bij aan een wereld zonder fossiele brandstoffen
Meer informatie

Deel deze pagina

Meer informatie over energie