Zonnepanelen regio

We verzorgen ook energie in jouw regio

In heel Nederland verzorgen we energie, dus ook in jouw regio. Het maakt dus niet uit of je in de grote stad of juist een klein dorp woont. Wil je zonnepanelen? Samen met onze collega’s van Feenstra helpen we je met jouw keuze voor de juiste zonnepanelen. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

We zijn ook energieleverancier van jouw stad

Steden geven energie, maar hebben ook energie nodig. En die verzorgen wij graag als energieleverancier. In sommige steden werken we bovendien mee aan klimaatambities en verduurzaming. Meer weten?

Energieleverancier Amsterdam

Energieleverancier Rotterdam

Energieleverancier Den Haag

Zonnepanelen in jouw woonplaats of provincie

Woon je in een van onderstaande woonplaatsen of provincies? Bekijk dan direct hoe we het plaatsen van zonnepanelen in jouw buurt verzorgen.

Staat jouw woonplaats of provincie er niet tussen? Doe dan een Zonnepanelen Check.

Direct besparen op jouw locatie

Sommige provincies scoren hoger als het gaat om het aantal zonuren per jaar dan andere. De kustprovincies zijn bijvoorbeeld extra gunstig als je zonnepanelen wilt laten plaatsen. Toch is heel Nederland geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Er is namelijk voldoende zon en het is er niet te warm. Niet gek toch? Bij ons kan je zonnepanelen kopen of huren.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

  • Direct besparen op jouw energierekening
  • Zonnepanelen als slimme investering
  • Je draagt bij aan een schonere wereld

Meer over zonnepanelen van Vattenfall

Direct besparen met dank aan de zon

Interessant artikel?