• Ga voor de zekerheid van een vast contract

 • Energie voor ondernemers

  Vul de 4 cijfers en 2 letters van de postcode in, bijv. 1234 AB.
  Vul een huis-nummer in tussen 1 en 99999.

Jouw zaak. Jouw toekomst.

Bij Vattenfall helpen we jou als ondernemer stappen te maken. Kleine én grote stappen op het gebied van energie besparen en verduurzamen. Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden. 

Bespaaradvies op maat

Wil je besparen op je energiekosten en jouw bedrijf duurzamer maken? Ontvang persoonlijk advies van onze energieadviseurs. Zij geven je praktische bespaartips op basis van jouw persoonlijke situatie. Je zit nergens aan vast en ook als je geen klant bent kun je bij ons terecht.

Plan je afspraak

We helpen je op weg met een passend advies

Onze Keuzehulp is er voor al je zakelijke energiebehoeften. Jouw gegeven antwoorden helpen je sneller op weg op onze site.

Doe de Keuzehulp

Speciaal voor onze klanten

We geloven niet in veranderingen voor even. Wel in oplossingen die het verschil maken voor de lange termijn. Daarom belonen we klanten die ons steunen in ons doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Bijvoorbeeld met gratis advies op maat. 

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

 • Eenvoudig online toegang tot je gegevens
 • Eén van de grootste opwekkers en investeerders in windstroom
 • Onze facturen gaan automatisch naar je eigen boekhoudpakket
 • Service is afgestemd op je persoonlijke situatie

We helpen je graag

 • De populairste onderwerpen uitgelegd
 • Vind het antwoord op je vraag
 • Of neem gerust contact met ons op

Mkb energieleverancier Vattenfall

Als energieleverancier helpen we zo'n 2 miljoen klanten in Nederland aan energie. Ook als ondernemer ben je bij ons aan het juiste adres. Stroom opwekken doen we zo duurzaam mogelijk.

Vattenfall is er voor de hele zakelijke markt. Twijfel je of je een zakelijke kleinverbruiker of een grootverbruiker bent? Doe dan eerst de ‘zakelijke energie’-test.

Stroom en gas kies je zelf

Je kunt heel eenvoudig je eigen energieproduct samenstellen. Of je nu kiest voor stroom en gas samen of als los product. Bij het kiezen helpen we je op weg. Je beantwoord een paar vragen en krijgt dan meteen een passend energieadvies. Ook helpen we je graag bij het overstappen van energieleverancier.

Ben je al klant? Dan krijg je voordat je contract afloopt een nieuw voordelig aanbod. Een overstapboete is dus niet nodig. Want Blijven loont met Vattenfall als energieleverancier. Zo weet je zeker dat je goed zit.