• Een vast, variabel of dynamisch contract. Wij maken het helder.

 • Energie voor ondernemers

  Vul de 4 cijfers en 2 letters van de postcode in, bijv. 1234 AB.
  Vul een huis-nummer in tussen 1 en 99999.

Jouw zaak. Jouw toekomst.

Bij Vattenfall helpen we jou als ondernemer stappen te maken. Kleine én grote stappen op het gebied van energie besparen. Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden. 

Bespaaradvies op maat

Jij wilt vast ook energie besparen met je onderneming. Ontvang persoonlijk advies van onze energieadviseurs. Zij geven je praktische bespaartips op basis van jouw persoonlijke situatie. Je zit nergens aan vast en ook als je geen klant bent kun je bij ons terecht.

Plan je afspraak

Zakelijke laadpaal voor ondernemers

Ben je op zoek naar één of meer laadpalen voor je bedrijf? Ook daar helpen we je graag bij. We adviseren je over de beste mogelijkheden en regelen het voor je, van installatie tot onderhoud.

Bekijk zakelijke laadpaal

Speciaal voor onze klanten

We geloven niet in veranderingen voor even. Wel in oplossingen die het verschil maken voor de lange termijn. Bijvoorbeeld met gratis advies op maat. 

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

 • Eenvoudig online toegang tot je gegevens
 • Onze facturen gaan automatisch naar je eigen boekhoudpakket
 • Service is afgestemd op je persoonlijke situatie

We helpen je graag

 • De populairste onderwerpen uitgelegd
 • Vind het antwoord op je vraag
 • Of neem gerust contact met ons op

Mkb energieleverancier Vattenfall

Als energieleverancier helpen we zo'n 2 miljoen klanten in Nederland aan energie. Ook als ondernemer ben je bij ons aan het juiste adres.

Vattenfall is er voor de hele zakelijke markt. Twijfel je of je een zakelijke kleinverbruiker of een grootverbruiker bent? Doe dan eerst de ‘zakelijke energie’-test.

Stroom en gas kies je zelf

Je kunt heel eenvoudig je eigen energieproduct samenstellen. Of je nu kiest voor stroom en gas samen of als los product. Bij het kiezen helpen we je op weg. Je beantwoord een paar vragen en krijgt dan meteen een passend energieadvies. Ook helpen we je graag bij het overstappen van energieleverancier.

Ben je al klant? Dan krijg je voordat je contract afloopt een nieuw voordelig aanbod. Een overstapboete is dus niet nodig. Want Blijven loont met Vattenfall als energieleverancier. Zo weet je zeker dat je goed zit.