• De zekerheid van een vaste prijs tot 1 jaar én € 250 korting

  • Nog geen klant? Check welke energie het beste bij jou past

    Vul de 4 cijfers en 2 letters van de postcode in, bijv. 1234 AB.
    Vul een huis-nummer in tussen 1 en 99999.

Ons energieaanbod

Op zoek naar energie die je thuis zowel zakelijk als privé verbruikt? Dat kan tegen een scherpe prijs. Word je klant, dan krijg je nog méér: advies om verder te besparen en verduurzamen. 

Bekijk de aanbiedingen

Voor ondernemers met een eigen bedrijfspand

Heb je een eigen bedrijfspand en is je energieverbruik voornamelijk zakelijk? Kijk dan op onze mkb-pagina. Hier vind je alle aanbiedingen, bespaaradviezen en extra's die passen bij jouw situatie. 

Naar onze mkb-pagina

ZZP energieleverancier Vattenfall

We helpen als energieleverancier zo'n 2 miljoen klanten in Nederland aan energie. Als ZZP'er ben je natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres. 

Vattenfall is er voor de hele zakelijke markt. Twijfel je of je een mkb'er of ZZP'er bent? Bekijk dan onze ‘zakelijke energie’ pagina.

Kies je stroom en gas

Stel eenvoudig je eigen energieproduct samen. Je kunt kiezen voor stroom en gas samen of als los product. Bij het kiezen helpen we je op weg. Je beantwoord een paar vragen en krijgt dan meteen een passend energieadvies. Ook helpen we je graag bij het overstappen van energieleverancier. 

Als je al klant bent. Dan krijg je voordat je contract afloopt een nieuw aanbod. Je betaalt dan geen overstapboete. Want Blijven loont met Vattenfall als energieleverancier. Bekijk ons aanbod voor ZZP'ers.