Blijf op de hoogte

Nieuws- en persberichten

In onze newsroom vind je het laatste nieuws, onze persberichten en artikelen. Gebruik de zoek- en filterfuncties om een ​​specifiek bericht te vinden, of klik op de categorie om alles over hetzelfde onderwerp te vinden.

Onze bedrijfsresultaten

De resultaten van Vattenfall Nederland zijn opgenomen in het Annual and Sustainability Report van Vattenfall. Ook is er een jaarverslag met alleen informatie over de ontwikkelingen en prestaties van Vattenfall in Nederland.

Onze klimaatambitie

We zetten ons in voor een toekomst waarin we voor onze energie minder afhankelijk zijn van het gebruik van fossiele brandstoffen. Lees wat ons plan is om onze afhankelijkheid van deze brandstoffen zoveel mogelijk af te bouwen.

Ontdek onze klimaatambitie

Onze strategie en doelstellingen

Onze missie geeft een duidelijke richting aan voor onze strategie en bedrijfsvoering. Lees meer over de internationale strategie en doelstellingen van Vattenfall Groep.

Vattenfall Foundation

Vattenfall wil het voor haar medewerkers mogelijk maken om ook buiten het werk hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Om dit te ondersteunen is de Vattenfall Foundation opgericht.

Bekijk wat de Vattenfall Foundation doet

Vattenfall in Nederland

Cijfers over 2023

  • 4 locaties met 6 gasgestookte centrales

  • 29.300 laadpunten van Vattenfall InCharge

  • Ongeveer 3.900 FTE in Nederland

  • 9 windparken (in aanbouw en in bedrijf)

  • 10 zonneparken (in aanbouw en in bedrijf)

  • Meer dan 1,9 miljoen klanten: huishoudens, mkb en grote bedrijven

Actief met 4 merken

Onze 4 merken

Wij zijn Vattenfall

Contact met Vattenfall Nederland

Correspondentieadres
Vattenfall Nederland
Postbus 41920
1009 DC Amsterdam, Nederland

0900 0808

Inloggen (voor Thuis, ZZP en MKB)
Mijn Vattenfall

Inloggen (voor Grootzakelijk)
Mijn Vattenfall Zakelijk

Over Vattenfall Group

Vattenfall is één van de grootste energiebedrijven in Europa met zo’n 21.000 medewerkers. We maken stroom en warmte en leveren energie aan miljoenen klanten: huishoudens, kleine zelfstandigen, het midden- en kleinbedrijf en grote bedrijven.

Dat doen we in Zweden, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Denemarken, Finland én Nederland. Ons moederbedrijf, Vattenfall Groep, staat in Zweden en is 100% eigendom van de Zweedse staat.

Werken bij Vattenfall

Bij Vattenfall werken we in een omgeving waar diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen voorop staan. Wil jij ook je bijdrage leveren? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.