• Fossielvrij leven binnen één generatie

  • Wij zijn Vattenfall

    Wij zijn een internationaal energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met bedrijven, industrieën en overheden.

    Bekijk wie we zijn

Blijf op de hoogte

Nieuws- en persberichten

In onze newsroom vind je het laatste nieuws, onze persberichten en artikelen. Gebruik de zoek- en filterfuncties om een ​​specifiek bericht te vinden, of klik op de categorie om alles over hetzelfde onderwerp te vinden.

Onze bedrijfsresultaten

De resultaten van Vattenfall Nederland zijn opgenomen in het Annual and Sustainability Report van Vattenfall. Ook is er een jaarverslag met alleen informatie over de ontwikkelingen en prestaties van Vattenfall in Nederland.

Werken aan een duurzame toekomst

Vattenfall wil fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Ons doel geeft een duidelijke richting aan onze strategie en activiteiten, waarin duurzaamheid volledig is geïntegreerd.

Vattenfall Foundation

Vattenfall wil het voor haar medewerkers mogelijk maken om ook buiten het werk hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Om dit te ondersteunen is de Vattenfall Foundation opgericht.

Bekijk wat de Vattenfall Foundation doet

Contact met Vattenfall Nederland

Correspondentieadres
Vattenfall Nederland
Postbus 41920
1009 DC Amsterdam, Nederland

0900 0808

Inloggen (voor klanten)
Mijn Vattenfall
Mijn Vattenfall Zakelijk

Over Vattenfall

Wij zijn een van de grootste producenten en detailhandelaren van elektriciteit en warmte in Europa. De belangrijkste markten van Vattenfall zijn Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. De Vattenfall Groep heeft ongeveer 20.000 medewerkers.

Het moederbedrijf, Vattenfall AB, is 100% eigendom van de Zweedse staat en het hoofdkantoor is gevestigd in Solna, Zweden.

Werken bij Vattenfall

Bij Vattenfall werken we samen aan een fossielvrije toekomst. In een omgeving waar diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen voorop staan. Wil jij ook je bijdrage leveren? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.