• Fossielvrij leven binnen één generatie

  • Wij zijn Vattenfall

    Een Europees energiebedrijf met een duidelijke ambitie om te werken aan fossiele vrijheid. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met bedrijven, organisaties en overheden.

    Bekijk wie we zijn

Onze gedragsnormen

Medewerkers van Vattenfall werken volgens bepaalde gedragsnormen. Dat vragen we ook van al onze leveranciers en partners. Via de klokkenluidersregeling kunnen medewerkers, consultants, leveranciers en andere belanghebbenden ernstige onregelmatigheden bij Vattenfall melden.

Bedrijfsresultaten

De resultaten van Vattenfall Nederland zijn opgenomen in het Annual and Sustainability Report van Vattenfall. Ook is er een jaarverslag met alleen informatie over de ontwikkelingen en prestaties van Vattenfall in Nederland.

Vattenfall Foundation

Vattenfall wil het voor haar medewerkers mogelijk maken om ook buiten het werk hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Om dit te ondersteunen is de Vattenfall Foundation opgericht.

Meer over de Vattenfall Foundation

Werken aan fossiele vrijheid

Wij werken aan fossiele vrijheid. Op een manier die ons als samenleving verder brengt. Bij alles wat we doen staat duurzaamheid voorop. We willen een betrouwbare en betaalbare energieleverancier zijn. We voelen ons verantwoordelijk voor het milieu, het klimaat en de samenleving. Meer daarover lees je op onze pagina over duurzaamheid bij Vattenfall (in het Engels).

Contact met Vattenfall Nederland

Correspondentieadres
Vattenfall Nederland
Postbus 41920
1009 DC Amsterdam, Nederland

0900 0808

Inloggen (voor klanten)
Mijn Vattenfall
Mijn Vattenfall Zakelijk

Over Vattenfall

Wij zijn één van de grootste producenten en detailhandelaren van elektriciteit en warmte in Europa. De belangrijkste markten van Vattenfall zijn Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. De Vattenfall Groep heeft ongeveer 20.000 medewerkers.

Het moederbedrijf, Vattenfall AB, is 100% eigendom van de Zweedse staat en het hoofdkantoor is gevestigd in Solna, Zweden.

Werken bij Vattenfall

Bij Vattenfall werken we samen aan een fossielvrije toekomst. In een omgeving waar diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen voorop staan. Wil jij ook je bijdrage leveren? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.