1. Home
  2. Gas & elektra

Gas en elektra in huis

Gas en elektra betekent energie in huis. Elektra voor al je apparaten, van tablet en televisie tot koelkast en airco. En gas om te verwarmen en op te koken. Bij ons kun je terecht voor zowel gas als elektra. Je kiest zelf hoe duurzaam.

Gas en elektra afsluiten

Ga je binnenkort verhuizen? Dan staat gas en elektra afsluiten vast bovenaan je actielijst. Zodra je de sleutel hebt, wil je al kunnen klussen en koffiezetten voor de hulptroepen. Gas en elektra afsluiten maken we daarom gemakkelijk voor je. Selecteer een specifieke aanbieding of ga direct naar energie aanvragen. Start met het invullen van je postcode. En maak dan in vijf gemakkelijke stappen je bestelling voor gas & elektra compleet. Geef aan op welke datum je gaat verhuizen. Dan zorgen we dat je op tijd je energie krijgt.

Stel je energieproduct samen

Stel zelf je energie samen

Nieuwe klanten krijgen altijd groene stroom met ons product Groen uit Nederland. Voor gas kun je ook een groene stap maken, zoals MixGroen Gas met 10% groen gas, aangevuld met aardgas.

Gas versus elektra

De vraag gas versus elektra gaat vooral over koken en verwarmen. Sta je voor de keuze om te gaan koken op gas of inductie? Inductie is veiliger en energiezuiniger. We helpen je graag met nog meer tips om energie te besparen in de keuken.

Voor het verwarmen van je huis zijn er tegenwoordig steeds meer opties. Je kunt je huis ook verwarmen met een warmtepomp in plaats van een cv-ketel op gas. Dat betekent een behoorlijk investering, maar is wel een stuk energiezuiniger. In een wijk met een warmtenet kun je misschien stadswarmte krijgen in plaats van gas. Dat levert al gauw 57% minder CO2-uitstoot op. Uiteindelijk wil de overheid dat heel Nederland van het gas af gaat. Als je kunt kiezen tussen gas en elektra, kies dan nu al voor elektra.

Gas en elektra aanbiedingen

We hebben verschillende gas en elektra aanbiedingen voor je. Bij sommige acties krijg je korting. Bij andere acties hebben we een leuk cadeau voor je. Bekijk het overzicht van de acties. Of ga direct naar energie aanvragen en kies daar voor een aantrekkelijk aanbod. En we hebben nog meer voordeel voor je. Meld je aan voor Exclusief. Elke maand dat je klant van ons bent, krijg je punten. Zo spaar je voor cadeaus of korting op uitjes. Ook daar krijg je energie van.

Speciaal voor onze klanten Exclusief

Onze klanten verdienen iets extra's en dat doen we met Exclusief. Met Exclusief spaar je voor leuke cadeaus en profiteer je van leuke voordelen. Meedoen is heel eenvoudig. Met je Mijn Vattenfall account meldt je je gratis aan. 

Meer over Exclusief

Welke gas en elektriciteitsleverancier

Je vraagt je misschien af welke gas en elektriciteitsleverancier je het beste kunt kiezen. Bedenk dan wat op dit moment belangrijk is voor je. Dat maakt vergelijken van de opties een stuk makkelijker.

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Leverancier gas en elektra

We zijn als Vattenfall een betrouwbare leverancier van gas elektra voor al meer dan twee miljoen huishoudens. We werken vastberaden aan onze ambitie om fossielvrij leven mogelijk te maken. We zorgen ervoor dat onze stroom steeds duurzamer wordt opgewekt. Bijvoorbeeld uit zon en wind uit Nederland.

We bieden je naast energie ook verschillende extra services aan. Zo krijg je van ons een Seintje als je ineens veel meer verbruikt of juist veel minder. Met een slimme meter en de Vattenfall Energie-app heb je goed inzicht in je verbruik per maand. Ook dat helpt om bewust met energie om te gaan. Word ook klant van ons. Bekijk onze aanbiedingen of ga direct naar energie aanvragen.