• Persoonlijk advies. En altijd een scherpe prijs

 • Stel uw offerte online samen

  Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw elektriciteit en gas? Vraag dan online een offerte aan. Wij gebruiken de actuele prijzen op de groothandelsmarkt. Zo heeft u altijd de scherpste prijs.

  Stel uw offerte online samen

Stadsverwarming voor bedrijven

Met stadsverwarming is uw bedrijf direct aangesloten op ons milieuvriendelijke warmtenet. Daarmee bent u verzekerd van een zeer betrouwbare warmtevoorziening en draagt u bij aan een schonere toekomst. Bekijk ook gebouwkoeling voor bedrijven.

Stadswarmte voor bedrijven

Kennissessie 28 januari: Fossielvrije transportsector

Tijdens een online kennissessie voor de transport- en opslagsector slaan we op 28 januari de handen ineen met het CO2-reductieprogramma Lean & Green. Met praktijkvoorbeelden van Klimaatondernemers binnen de transport- en opslagsector kunt u zien hoe succesvol ondernemen en de ecologische voetdruk verkleinen perfect samengaan. Meld u aan en laat u inspireren!

 

Ik meld me aan

Onze branchekennis helpt u vooruit

Succesvol ondernemen begint bij kennis van uw bedrijfsvoering en van de markt waarin u actief bent. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij het besparen op uw energiekosten en het verduurzamen van uw organisatie. Bekijk onze sector oplossingen.

Vrijblijvend zakelijk advies

Offerte

Onze beloften voor zakelijke klanten

 • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

 • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

 • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

 • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

 • Een energiescan op locatie, met een bespaarplan op maat

 • Ondersteuning bij uw duurzaamheidsambities, van advies en subsidie­aanvraag tot installatie

Energie grootzakelijk nodig? Kies voor Vattenfall (voorheen Nuon)

Voor grootverbruikers van energie is het extra belangrijk dat de levering altijd goed geregeld is. Dat begrijpen we en daarom zijn we niet zomaar een grootverbruik energie­leverancier voor de grootzakelijke markt. Als Vattenfall Grootzakelijk zijn wij uw partner voor het vinden van de best passende energieoplossing voor uw bedrijf. We weten wat er speelt in de markt, denken met u mee en geven gericht advies over de inkoop van energie grootzakelijk, kosten besparen en het verduurzamen van uw bedrijf.

De beste energieoplossing voor u en uw bedrijf

Bent u op zoek naar de beste energieoplossing voor uw bedrijf? Of het nu gaat om het inkopen van elektriciteit en gas of warmte en koude. Of om het verduurzamen van uw bedrijf met zonnepanelen of laadpalen. Bij ons is uw energie goed geregeld, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Wij hebben energieoplossingen voor de hele zakelijke markt. Twijfelt u nog tussen ZZP & MKB en Grootzakelijk? Doe dan de check.