• Samenwerken aan een fossielvrij leven

 • Onze scherpste prijs voor uw grootverbruik energie

  Dient een geldige postcode te zijn, bijvoorbeeld 1234AB.
  Dient een geldig huisnummer te zijn, tussen de 1 en 99999.

Onze branchekennis helpt u vooruit

Succesvol ondernemen begint bij kennis van uw bedrijfsvoering en van de markt waarin u actief bent. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij het besparen op uw energiekosten en het verduurzamen van uw organisatie. Bekijk onze sector oplossingen.

Een gunstig en duurzaam contract, zonder verrassingen

Met ons Duurzaam Zeker & Vast aanbod kiest u voor zekerheid over uw zakelijke energiekosten. Heeft u de garantie van een scherpe prijs voor elektriciteit en gas. En daarbij verduurzamen wij uw elektriciteitsverbruik volledig. 

Bekijk het aanbod en profiteer

Stadsverwarming voor bedrijven

Met stadsverwarming is uw bedrijf direct aangesloten op ons milieuvriendelijke warmtenet. Daarmee bent u verzekerd van een zeer betrouwbare warmtevoorziening en draagt u bij aan een schonere toekomst. Bekijk ook gebouwkoeling voor bedrijven.

Stadswarmte voor bedrijven

In één generatie fossielvrij leven

In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan één duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Dat is een flinke ambitie. Toch kan het, als we het samen doen. Met onze klanten en onze partners. Te beginnen met onszelf. Bekijk hoe wij dit doen

Energie grootzakelijk nodig? Kies voor Vattenfall (voorheen Nuon)

Voor grootverbruikers van energie is het extra belangrijk dat de levering altijd goed geregeld is. Dat begrijpen we en daarom zijn we niet zomaar een grootverbruik energie­leverancier voor de grootzakelijke markt. Als Vattenfall Grootzakelijk zijn wij uw partner voor het vinden van de best passende energieoplossing voor uw bedrijf. We weten wat er speelt in de markt, denken met u mee en geven gericht advies over de inkoop van energie grootzakelijk, kosten besparen en het verduurzamen van uw bedrijf.

De beste energieoplossing voor u en uw bedrijf

Bent u op zoek naar de beste energieoplossing voor uw bedrijf? Of het nu gaat om het inkopen van elektriciteit en gas of warmte en koude. Of om het verduurzamen van uw bedrijf met zonnepanelen of laadpalen. Bij ons is uw energie goed geregeld, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Wij hebben energieoplossingen voor de hele zakelijke markt. Twijfelt u nog tussen ZZP & MKB en Grootzakelijk? Doe dan de check.

Vrijblijvend zakelijk advies

Onze 6 beloften voor zakelijke klanten

 • Een vast contactpersoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

 • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

 • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

 • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

 • Een energiescan op locatie, met een bespaarplan op maat.

 • Ondersteuning bij uw duurzaamheidsambities, van advies en subsidieaanvraag tot installatie