Wij helpen uw bedrijf te verduurzamen

Het vergroenen van uw grootverbruik energie is een slimme keuze als u een duurzame stap wilt zetten. Ondernemen met 100% groene energie kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen welke hernieuwbare bron uw energie opwekt en waar deze vandaan komt: uit Europese of Nederlandse windparken. U kunt ook verduurzamen door zelf energie op te wekken met behulp van de zon. Bekijk de mogelijkheden of bel 020 892 00 75 voor advies.

Kosten besparen én tegelijk verduurzamen

Op zoek naar manieren om te besparen op uw zakelijke energiekosten?

zakelijk energie besparen

Steeds duurzamer ondernemen op weg naar een fossielvrij leven

duurzaam ondernemen zakelijk

Energiesubsidies en overheidsmaatregelen voor bedrijven op een rij

subsidies bedrijven energie

Ook onze branchekennis helpt u vooruit

Succesvol ondernemen begint bij kennis van uw bedrijfsvoering en van de markt waarin u actief bent. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij het besparen op uw energiekosten en het verduurzamen van uw organisatie. Bekijk onze sector oplossingen.

Altijd een oplossing voor uw grootzakelijke energie

Energie grootzakelijk nodig? Kies voor Vattenfall

Voor grootverbruikers van energie is het extra belangrijk dat de levering altijd goed geregeld is. Dat begrijpen wij en daarom zijn we niet zomaar een grootverbruik energie­leverancier voor de grootzakelijke markt.

Wij zijn uw partner binnen de grootzakelijke markt voor het vinden van de best passende energieoplossing. We weten wat er speelt in uw branche en denken met u mee. Zo geven we u gericht advies over het inkopen van energie. En helpen we u bij het besparen op energiekosten en het verduurzamen van uw bedrijf.

De beste energieoplossing voor u en uw bedrijf

Bent u op zoek naar de beste energieoplossing voor uw bedrijf of onderneming? Wij hebben energieoplossingen voor de hele zakelijke markt. Twijfelt u nog tussen ZZP & MKB en Grootzakelijk? Doe dan eerst de check.

Wij helpen u graag met passende energieoplossingen. Of het nu gaat om het inkopen van stroom en gas of stadswarmte en koude. Of om het verduurzamen van uw bedrijf met windenergie, zonnepanelen, mobiele batterijen of door elektrisch rijden. Bij ons is uw energie altijd goed geregeld. Zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Duurzaam advies. En altijd een scherpe prijs.

De 6 beloften voor onze zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

  • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering