Vattenfall, grootverbruik energie voor de zakelijke markt
 • Samenwerken aan een fossielvrij leven

 • Onze scherpste prijs voor uw grootverbruik energie

  Dient een geldige postcode te zijn.
  Dient een geldig huisnummer te zijn.

Onze branchekennis helpt u vooruit

Succesvol ondernemen begint bij kennis van uw bedrijfsvoering en van de markt waarin u actief bent. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Duurzaam Zeker & Vast | Nu Web-Only!

Web-only: Duurzaam Zeker & Vast

Met de Duurzaam Zeker & Vast aanbieding van Vattenfall kiest u voor zekerheid over uw zakelijke energiekosten. Heeft u de garantie van een scherpe leveringsprijs voor elektriciteit en gas. En daarbij wordt uw elektriciteitsverbruik volledig verduurzaamd.

U bepaalt net zo makkelijk zelf de start- en einddatum van het energiecontract, zodat het naadloos aansluit op uw voorgaande contract. Zo heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw energiecontract!

Bekijk de prijzen

Uw zakelijke zonnedak binnen handbereik

In deze whitepaper leest u alles over de subsidieregeling SDE++ en hoe u voor deze subsidie in aanmerking komt.

Download de whitepaper

In één generatie fossielvrij leven

In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan één duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Dat is een flinke ambitie. Toch kan het, als we het samen doen. Met onze klanten en onze partners. Te beginnen met onszelf. Bekijk hoe wij dit doen

Energie grootzakelijk nodig? Kies voor Vattenfall (voorheen Nuon)

Voor grootverbruikers van energie is het extra belangrijk dat de levering altijd goed geregeld is. Dat begrijpen we en daarom zijn we niet zomaar een grootverbruik energie­leverancier voor de grootzakelijke markt. Als Vattenfall Grootzakelijk zijn wij uw partner voor het vinden van de best passende energieoplossing voor uw bedrijf. We weten wat er speelt in de markt, denken met u mee en geven gericht advies over de inkoop van energie grootzakelijk, kosten besparen en het verduurzamen van uw bedrijf.

De beste energieoplossing voor u en uw bedrijf

Bent u op zoek naar de beste energieoplossing voor uw bedrijf? Of het nu gaat om het inkopen van elektriciteit en gas of warmte en koude. Of om het verduurzamen van uw bedrijf met zonnepanelen of laadpalen. Bij ons is uw energie goed geregeld, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Wij hebben energieoplossingen voor de hele zakelijke markt. Twijfelt u nog tussen ZZP & MKB en Grootzakelijk? Doe dan de check.

Vrijblijvend zakelijk advies

Waarom u goed zit bij Vattenfall

 • U kunt met al uw vragen terecht bij uw vaste contactpersoon
 • U krijgt een seintje én een oplossing bij afwijkend energieverbruik
 • Wij wijzen u op kansen in de markt en helpen u de juiste keuzes te maken
 • Wij zijn als koploper in de energietransitie uw partner in verduurzaming

Beste zakelijke dienstverlener in Energie

In de MT1000 van Management Team zijn wij voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste zakelijke dienstverlener' in Energie. Wij zijn er trots op dat we overall het hoogst scoren op:

 • Klantgerichtheid
 • Productleiderschap
 • Excellente uitvoering
 • Marktaandeel en aanbeveling