Grip op je energiezaken

Vattenfall zorgt dat je grip houdt op je energiezaken. Met goed inzicht en met advies over kleine en grote stappen om energie te besparen en te verduurzamen.

Maak impact

 • Grip met de Vattenfall Energie-app

  Met onze Energie-app heb je zelf de regie over je energiezaken. Regel je energiezaken wanneer het jou uitkomt. Met de Energie-app heb je altijd inzicht in je verbruik en kosten, ook per maand. Verder pas je eenvoudig je gegevens aan of je termijnbedrag. Download onze app en regel je energiezaken wanneer het jou uitkomt.

  Download de Energie-app
 • Grip op je energieverbruik

  Grip begint met helder inzicht. Daarom is je verbruik duidelijk te zien in de Energie-app en in Mijn Vattenfall. Je ziet precies hoeveel energie je verbruikt en hoeveel dit kost.

  Meer over verbruik
 • Grip met persoonlijk bespaaradvies

  Besparen op energie is belangrijker dan ooit. Daarom hebben we persoonlijke bespaaradviezen. Lees onze gratis tips, maak je eigen bespaarplan of doe de Duurzaam Wonen Check. Jij kiest!

  Naar bespaaradviezen

Download de Energie-app

Met onze Energie-app heb je altijd helder inzicht in je verbruik en kosten. Ook pas je eenvoudig je gegevens aan en vind je een actueel termijnbedragadvies. Download de app en regel je energiezaken wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen over de Energie-app

Hoe kan ik inloggen in de Energie-app?
 1. Download de Energie-app op je smartphone of tablet.
 2. Koppel de Energie-app aan je Mijn Vattenfall account.
 3. Bevestig je account via e-mail en je kunt aan de slag.
 4. Iedere volgende keer open je de Energie-app met je pincode of duimafdruk.
Zijn er kosten aan de Energie-app verbonden?

Nee, de Energie-app is helemaal gratis. De app is wel alleen voor onze klanten.

Is de Energie-app ook geschikt voor tablets?

De Energie-app is geschikt voor smartphones en tablets. Je kunt de app ook op meerdere apparaten tegelijk zetten.

Werkt de Energie-app op alle telefoons en tablets?

De Energie-app werkt alleen op Android en iOS apparaten. Er wordt een minimum versienummer gehanteerd, zodat de App goed blijft werken. Deze versienummers zijn iOS 12 en Android 5.0. 

Grip met 20 handige bespaartips

Wat je allemaal kunt doen om energie te besparen? En zo grip te krijgen? We zetten 20 tips voor je op een rij. Van kleinere gratis maatregelen tot grotere adviezen waar je voor investeert. Er zit altijd wel iets bij waarmee je aan de slag kunt.

Naar de 20 bespaartips

Maak je eigen bespaarplan

In onze Energie-app en in Mijn Vattenfall vind je ook allerlei slimme bespaartips. Maak gratis je eigen bespaarplan met deze tips. Je ziet direct ook je mogelijke besparing.

Bespaarplan Mijn Vattenfall

Fossielvrij leven binnen één generatie

Wat gebeurt er met het klimaat en wat kunnen we eraan doen? Bij Vattenfall zetten we alles op alles om dat ene doel te bereiken: fossielvrij leven binnen één generatie. We zijn vastberaden om het verschil te maken. ​Ga samen met ons op weg.

Fossielvrij leven