Grip op je energiezaken

Bij Vattenfall helpen we jou om kleine én grote stappen te maken op het gebied van energie besparen en verduurzamen. Zo zijn we samen op weg naar een fossielvrij leven. Benieuwd hoe jij grip kan krijgen op je energiezaken?

Maak ook impact

 • Grip met de Vattenfall Energie-app

  Energie-app

  Met de Vattenfall Energie-app heb je zelf de regie over je energiezaken. Regel je energiezaken wanneer het jou uitkomt. Met de Vattenfall Energie-app heb je altijd inzicht in je verbruik en kosten. Ook pas je eenvoudig je gegevens aan of je termijnbedrag. Download onze app en regel je energiezaken wanneer het jou uitkomt. 

  Download de energie-app
 • Grip bij afwijkend verbruik

  Direct Bericht bij afwijkend verbruik

  Met Direct bericht bij afwijkend verbruik krijg je grip op je energiezaken. Als je verbruikskosten hoger zijn dan normaal, krijg je van ons een bericht. Dan kun je direct actie ondernemen.  

  Inzicht in je verbruik en kosten
 • Grip met je Vattenfall-account

  Inzicht in je Verbruik

  Met je Mijn Vattenfall-account krijg je grip op je energiezaken. Besparen begint met inzicht. Met Mijn Verbruik krijg je inzicht in je verbruik en je kosten. Hier vergelijk je je verbruik eenvoudig met dezelfde maand van het vorige jaar. Of met vergelijkbare huishoudens. Bekijk hoe Mijn Verbruik werkt 

  Informatie over Mijn Vattenfall

Dit doe je met de Energie-app

Inzicht in je verbruik

Check in de app hoeveel energie je afgelopen maand hebt verbruikt. En of dat vorig jaar meer of minder was. Met onze app heb je altijd inzicht in je energieverbruik. 

Ontvang slimme tips

In de app ontdek je welke stappen je kunt nemen om je huis duurzamer te maken. Ook ontvang je slimme kortingen op duurzame producten.

Regel je energiezaken

Regel zelf eenvoudig je energiezaken in de app. Pas bijvoorbeeld je termijnbedrag aan of geef je verhuizing door. En krijg snel inzicht in je facturen.

Helder inzicht in opbrengst en teruglevering

Met de Energie-app heb je altijd en overal inzicht in de prestaties van je zonnepanelen. Je ziet in één oogopslag wat je verbruikt en wat je weer teruglevert aan het net.

Schermafbeelding app met inzicht in opbrengst van de zonnepanelen 

Regel makkelijk en snel je energiezaken

Altijd een actueel termijnbedragadvies, zelf je termijnbedrag bijstellen of gegevens wijzigen. Een verhuizing doorgeven of inzicht in je facturen. Met de Energie-app regel je het makkelijk zelf.

termijnbedragadvies

Vergelijk eenvoudig je kosten

In de Energie-app vergelijk en analyseer je eenvoudig je energiekosten. Zoals je verbruik van de afgelopen maand met dezelfde maand een jaar eerder.

kostenvergelijking energie app

Veelgestelde vragen over de Energie-app

Hoe kan ik inloggen in de Energie-app?
 1. Download de Energie-app op je smartphone of tablet.
 2. Koppel de Energie-app aan je Mijn Vattenfall account.
 3. Bevestig je account via e-mail en je kunt aan de slag.
 4. Iedere volgende keer open je de Energie-app met je pincode of duimafdruk.
Zijn er kosten aan de Energie-app verbonden?

Nee, de Energie-app is helemaal gratis. De app is wel alleen voor onze klanten.

Is de Energie-app ook geschikt voor tablets?

De Energie-app is geschikt voor smartphones en tablets. Je kunt de app ook op meerdere apparaten tegelijk zetten.

Werkt de Energie-app op alle telefoons en tablets?

De Energie-app werkt alleen op Android en iOS apparaten. Er wordt een minimum versienummer gehanteerd, zodat de App goed blijft werken. Deze versienummers zijn iOS 12 en Android 5.0. 

Fossielvrij leven binnen één generatie

Wat gebeurt er met het klimaat en wat kunnen we eraan doen? Bij Vattenfall zetten we alles op alles om dat ene doel te bereiken: fossielvrij leven binnen één generatie. We zijn vastberaden om het verschil te maken. ​Ga samen met ons op weg.

Fossielvrij leven