Energieleverancier Rotterdam

Wij verzorgen energie door heel Nederland en zijn dus ook energieleverancier in Rotterdam. Samen met de gemeente en haar 623.000 inwoners werken we mee aan het verduurzamen van de stad. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op de Rotterdamse daken te leggen en slim om te gaan met restwarmte uit de haven. Ben je op zoek naar stroom en gas? Daar helpen we je natuurlijk graag mee. Altijd tegen een scherpe prijs.

Energie & Rotterdam

Energie & Rotterdam zijn met elkaar verbonden. Denk alleen al aan wat de grootste haven van Europa aan energie nodig heeft. Een stad als Rotterdam geeft energie, maar heeft ook energie nodig. En die verzorgen wij als energieleverancier graag. Of het nu stroom en gas voor je appartement is of duurzame restwarmte uit de Rotterdamse haven.

Betrouwbare gasleverancier Rotterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare gasleverancier, dan zit je goed met gas van Vattenfall in Rotterdam. Ondanks dat we binnen één generatie af willen van fossiele brandstoffen, speelt gas op dit moment nog een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. We gebruiken hiervoor zoveel mogelijk duurzame energiebronnen en verzorgen ook gas met CO2-reductie. Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Stroomleverancier Rotterdam

Bij iedereen in Nederland komt dezelfde stroom uit het stopcontact. Stroom is tenslotte stroom. Als stroomleverancier leveren we natuurlijk ook groene stroom. Je kiest zelf waar je energie vandaan komt. Liever zelf stroom opwekken? Bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen alleen of samen met de buren.

Zelf je energiebedrijf in Rotterdam kiezen

Kies voor een energiebedrijf dat goed bij je wensen past. In de energie die de energieleveranciers in Rotterdam verzorgen zit geen verschil. Maar op andere aspecten onderscheiden ze zich juist wel. Let bij je keuze voor een energiebedrijf in je regio op kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en prijs.

Meer weten?

Duurzame energie Rotterdam

Ben je op zoek naar duurzame energie? Natuurlijk leveren we ook groene energie in Rotterdam. Onze groene stroom komt uit energiebronnen die nooit opraken: wind, water en zon. Wij kiezen ervoor om zélf flink te investeren in de productie van groene stroom uit Nederland. Juist zo maken we Nederland duurzamer.

Rijden op Nederlandse wind

Elektrisch rijden is duurzamer dan het rijden op diesel of benzine. Je mag er gerust op rekenen dat de stroom waarmee je je auto oplaadt duurzaam is. In Rotterdam vind je onze laadpalen voor elektrische auto’s, waarmee je 100% duurzame windstroom uit Nederland laadt.

Met stadsverwarming Rotterdamse huizen verwarmen

Met stadsverwarming zorgen we ervoor dat restwarmte uit bijvoorbeeld de haven of afvalverwerking niet verdwijnt. We gebruiken het om je huis te verwarmen. Zo zorgen we voor een enorme CO2-reductie. Gemeente Rotterdam heeft de ambitie om van de havenstad een klimaatneutrale stad te maken in 2050. Daar is ook het warmtenetwerk hard voor nodig. De warmtenetten in Rotterdam en Hoogvliet horen al jaren tot de duurzaamste van Nederland.

Je energieleverancier in Rotterdam

Kies je voor de goedkoopste energieleverancier in Rotterdam, de duurzaamste of de meest sympathieke? We begrijpen dat er heel wat te kiezen valt als je op zoek bent naar een energieleverancier. Die keuze is soms best ingewikkeld. Als je een energiecontract afsluit bij ons zorgen we ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Al 2 miljoen klanten gingen je voor.

Stel je energieproduct samen

Deel deze pagina

Meer informatie over energie