Energieleverancier Den Haag

Wij verzorgen energie door heel Nederland en zijn dus ook energieleverancier in Den Haag. Samen met de gemeente en haar 515.000 inwoners werken we mee aan het verduurzamen van de stad. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op de Haagse daken te leggen en mee te helpen Parkpop in 2020 tot volledig groen festival te maken. Ben je op zoek naar een energieleverancier voor je gas, water en licht? Daar helpen we je natuurlijk graag mee. Altijd tegen een scherpe prijs.

Energie & Den Haag

Een stad als Den Haag geeft energie, maar heeft ook energie nodig. En die verzorgen wij als energieleverancier graag. Of het nu stroom en gas voor je appartement is of duurzame energie voor een festival als Parkpop.

Betrouwbare gasleverancier Den Haag

Zoek je een betrouwbare gasleverancier in Den Haag? Je zit goed met gas van Vattenfall. Ondanks dat we binnen één generatie af willen van fossiele brandstoffen, speelt gas op dit moment nog een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. We gebruiken hiervoor zoveel mogelijk duurzame energiebronnen en verzorgen ook gas met CO2-reductie. Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Stroomleverancier Den Haag

Bij iedereen in Nederland komt dezelfde stroom uit het stopcontact, welke leverancier je ook hebt. Stroom is tenslotte stroom. Als stroomleverancier in Den Haag leveren we natuurlijk ook groene stroom. Je kiest zelf waar je energie vandaan komt.

Liever zelf stroom opwekken? Dat kan heel goed. Bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen: alleen of samen met je buren.

Zelf je energiebedrijf in Den Haag kiezen

Kies zelf een energiebedrijf dat goed bij je wensen past. In het water, gas en licht in Den Haag die de energiebedrijven verzorgen zit geen verschil. Maar op andere aspecten onderscheiden ze zich juist wel. Let bij je keuze voor een energiebedrijf in je regio op kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en prijs.

Meer weten?

Duurzame energie Den Haag

Ben je op zoek naar duurzame energie? Natuurlijk leveren we ook groene energie in Den Haag. Onze groene stroom komt uit energiebronnen die nooit opraken: wind, water en zon. Wij kiezen ervoor om zélf flink te investeren in de productie van groene stroom uit Nederland. Zo maken we Nederland duurzamer.

Rijden op Nederlandse wind

Elektrisch rijden is duurzamer dan het rijden op diesel of benzine. Je mag er gerust op rekenen dat de stroom waarmee je je auto oplaadt duurzaam is. Onze laadpalen voor elektrische auto’s, laden met 100% duurzame windstroom uit Nederland.

Je energieleverancier in Den Haag

Kies je voor de goedkoopste energieleverancier in Den Haag, de duurzaamste of de meest sympathieke? We begrijpen dat er heel wat te kiezen valt als je op zoek bent naar een energieleverancier. Die keuze kan soms best ingewikkeld zijn. Als je een energiecontract afsluit bij ons zorgen we ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Al 2 miljoen klanten gingen je voor. Bij ons zit je namelijk altijd goed.

Stel je energieproduct samen

Deel deze pagina

Meer informatie over energie