Nieuw energiecontract afsluiten

Nieuw energiecontract afsluiten? Bij ons zit je altijd goed.

Ga je verhuizen of samenwonen en wil je een nieuw energiecontract afsluiten? Het afsluiten van een nieuw energiecontract is bij ons zo geregeld. Zodra je jouw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de lichten straks branden in je nieuwe huis. Al 2 miljoen tevreden klanten gingen je voor. Bij ons zit je namelijk altijd goed.

Stel jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Energie aanvragen voor jouw nieuwe woning

Gefeliciteerd met je nieuwe woning. Of je nu je eerste huis hebt gekocht of gaat samenwonen: je wil vast thuiskomen zonder na te denken over jouw energie. Mooi, want dat verzorgen wij graag voor je. Wil je energie aanvragen voor je nieuwe woning? Gaat het om je eerste energiecontract? Bij ons stel je jouw eigen energiecontract samen en kies je zelf hoe duurzaam je energie is. Daar kan je van op aan.

Energie aanvragen nieuwe woning

Klantvraag: Wat gebeurt er met mijn energiecontract bij een verhuizing?

Bij een verhuizing naar een ander adres verhuist je energiecontract gewoon met je mee. Een nieuw energiecontract afsluiten voor je nieuwe woning is dus niet nodig. Zo’n contract is namelijk persoonsgebonden en niet gebonden aan je adres. Hieronder leggen we in 3 stappen uit hoe de verhuizing van je energiecontract precies gaat. Is je energiecontract verlopen en wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Dat kan natuurlijk.

Bekijk waarop je kan letten bij het kiezen van een energieleverancier.

Energiecontract verhuizen regelen wij voor je

1. Laat ons weten dat je gaat verhuizen en dat je energiecontract meeverhuist

Wil je twee weken voordat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt, de verhuizing (van je energiecontract) aan ons doorgeven? Binnen een week sturen we je jouw contractbevestiging.

2. Vul de meterstanden van je oude én nieuwe huis in

Om het verhuizen van je energiecontract soepel te laten verlopen, raden we je aan om binnen 5 dagen na de sleuteloverdracht jouw meterstanden door te geven. Zo kunnen we de eindafrekening opmaken voor jouw oude huis. De meterstanden van je nieuwe huis gebruiken we als beginstanden voor jouw jaarafrekening.

3. Wij verhuizen jouw energie

Wij zorgen dat jouw energie en jouw energiecontract met je mee verhuizen. En dat je binnen 4 weken nadat je jouw meterstanden hebt doorgegeven, de eindafrekening van jouw oude huis hebt. Geregeld!

Ja, ik wil mijn energiecontract verhuizen

Een nieuw energiecontract en overstappen

Naar een andere energieleverancier overstappen en een nieuw energiecontact afsluiten kan best spannend zijn. Dat begrijpen we. Maar als je naar ons overstapt, dan merk je daar eigenlijk niets van. Daar zorgen we voor. Natuurlijk krijg je nog wel een e-mail, maar de rest regelen wij voor je. Beloofd.

Daarom overstappen naar Vattenfall:

  • We regelen jouw overstap.
  • Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
  • Met de Vattenfall App heb je makkelijk grip op jouw verbruik.
  • Je krijgt bespaartips om jouw energierekening te verlagen.
  • Je spaart voor cadeaus en korting op energiebesparende producten met Exclusief.

Meer over overstappen naar Vattenfall

Mooie aanbiedingen bij een nieuw energiecontract

Als je een energiecontract gaat afsluiten, ben je vast op zoek naar goed aanbod. Met onze energie-aanbiedingen zorgen we ervoor dat het interessant is om voor ons te kiezen. Je krijgt bijvoorbeeld een energiecadeau of korting bij het afsluiten van een nieuw energiecontract van 1 of 3 jaar. En goed om te weten: je bent verzekerd van een goede prijs.

Bekijk aanbiedingen bij een nieuw energiecontract

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?