Energieleverancier Amsterdam

Wij verzorgen energie door heel Nederland en dus ook bij jou in Amsterdam. Als energieleverancier met ons hoofdkantoor in Amsterdam voelen we ons nauw verbonden met de stad. Samen met de gemeente en haar 850.000 inwoners verduurzamen we Amsterdam. Bijvoorbeeld met zonnepanelen en stadswarmte. Ben je op zoek naar stroom en gas? Daar helpen we je natuurlijk graag mee.

Energie & Amsterdam

Energie & Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een bruisende stad als Amsterdam geeft energie, maar heeft ook energie nodig. En die verzorgen wij als energieleverancier graag. Of het nu stroom en gas voor je appartement is of duurzame energie voor de Johan Cruijff ArenA. Samen met de gemeente werken we hard aan CO2-reductie in de hoofdstad. We gebruiken bijvoorbeeld de energie die vrijkomt bij afvalverwerking om je huis te verwarmen.

Betrouwbare gasleverancier Amsterdam

Zoek je een betrouwbare en milieuvriendelijke gasleverancier in Amsterdam? Je zit goed met gas met CO2-reductie van Vattenfall. Ondanks dat we hard werken aan CO2-reductie, speelt gas nog een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame energiebronnen en verzorgen we ook gas met CO2-reductie. We dragen bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Stroomleverancier Amsterdam

Bij iedereen in Nederland komt dezelfde stroom uit het stopcontact, welke leverancier je ook hebt. Stroom is tenslotte stroom. Toch kan je wel kiezen hoe je stroom is opgewekt. Als stroomleverancier in Amsterdam leveren we natuurlijk ook groene stroom.

Liever zelf groene stroom opwekken? Bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen: alleen of samen met je buren.

Zelf je energiebedrijf in Amsterdam kiezen

Kies voor een energiebedrijf in Amsterdam dat goed bij je wensen past. In de energie die energiebedrijven verzorgen zit geen verschil. Maar op andere aspecten onderscheiden ze zich. Let bij je keuze voor een energiebedrijf in je regio ook op kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en prijs.

Meer weten?

Samen creëren we een duurzame stad

In een City Partnership werken we samen met Amsterdam om de stad te verduurzamen. De ambitie: 40% minder CO2-uitstoot in 2025. En fossielvrije energie in één generatie. We ondersteunen Amsterdam bij het behalen van haar klimaatambities. Benieuwd hoe? Bekijk de verschillende duurzame projecten.

Duurzame energie Amsterdam

Amsterdam kiest voor een groene toekomst, dat zagen we ook tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Onze groene stroom komt uit energiebronnen die nooit opraken: wind, water en zon. Wij investeren flink in de productie van groene stroom uit Nederland. Juist zo maken we Nederland duurzamer.

Rijden op Nederlandse wind

Elektrisch rijden is duurzamer dan het rijden op diesel of benzine. En daarnaast mag je er gerust op rekenen dat de stroom waarmee je je auto oplaadt ook duurzaam is. Bij ons laad je in Amsterdam altijd met duurzame stroom van onze Nederlandse windmolens.

Met stadsverwarmting Amsterdamse huizen verwarmen

Met stadsverwarming zorgen we ervoor dat restwarmte uit bijvoorbeeld de industrie niet verdwijnt. We gebruiken het om je huis te verwarmen. Zo zorgen we voor een enorme CO2-besparing. Gemeente Amsterdam heeft de ambitie om het warmtenetwerk uit te breiden. In 2040 moeten 230.000 woningen zijn aangesloten. Zo werkt de hoofdstad aan een schonere warmtevoorziening. Wij werken daaraan mee.

Meer over CO₂-reductie met stadswarmte in Amsterdam

Je energieleverancier in Amsterdam

Kies je voor de goedkoopste energieleverancier in Amsterdam, de duurzaamste of de meest sympathieke? We begrijpen dat er heel wat te kiezen valt als je op zoek bent naar een energieleverancier. Die keuze is soms best ingewikkeld. Als je een energiecontract afsluit bij ons zorgen we ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Al 2 miljoen klanten gingen je voor. Bij ons zit je namelijk altijd goed.

Stel je energieproduct samen

Deel deze pagina

Lees meer over energie