1. Home
  2. Duurzame energie
Man en vrouw met laptop | Vattenfall Energie

Steeds meer duurzame energie

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Daarom wekken we steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.

Moeder en dochter doen de check | Vattenfall Energie besparen

Duurzamer wonen: doe de check

De Duurzaam Wonen Check vertelt je precies wat jij kunt doen om je woning te verduurzamen. Beantwoord de vragen van onze chatbot Nina en binnen een paar minuten heb je een op maat gemaakt advies. Je krijgt grote en kleine tips, van het installeren van zonnepanelen tot slimmer omgaan met je stroom. 

Check mijn huis

Dit is groene stroom

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. Wij kiezen voor groene stroom die we zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of windmolens

Kies voor duurzame energie

Door duurzame energiebronnen te gebruiken breng je het mogelijk maken van fossielvrij leven dichterbij. Zo zorgen we samen voor een schonere wereld.

Denk daarbij aan groene stroom uit Nederland, maar ook aan elektrisch rijden en stadswarmte. Bekijk onze duurzame energieoplossingen. Ook voor MKB en ZZP en de grootzakelijke markt.

Man voor radiator | Vattenfall Energie

Slimme energiebesparingen in huis

Besparen hoeft niet duur of oncomfortabel te zijn. Met deze tips bespaar je op een slimme manier, zonder dat het je veel geld of comfort kost.

Bekijk de bespaartips