1. Home
  2. Duurzame energie
Man en vrouw met laptop | Vattenfall Energie

Steeds meer duurzame energie

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Daarom wekken we steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.

Energie besparen | Vattenfall Energie

Duurzamer wonen: zó doe je dat

Met een duurzamer huis bespaar je flink op je energiekosten. En het is beter voor het milieu. De Duurzaam Wonen Check geeft je advies over hoe je stap voor stap je huis kunt verduurzamen. Er zijn grote en kleine klimaatslimme keuzes, van het installeren van zonnepanelen tot slimmer omgaan met je stroom.

Check mijn huis

Dit is groene stroom

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. Wij kiezen voor groene stroom die we zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of windmolens

Kies voor duurzame energie

Door duurzame energiebronnen te gebruiken breng je het mogelijk maken van fossielvrij leven dichterbij. Zo zorgen we samen voor een schonere wereld.

Denk daarbij aan groene stroom uit Nederland, maar ook aan elektrisch rijden en stadswarmte. Bekijk onze duurzame energieoplossingen. Ook voor MKB en ZZP en de grootzakelijke markt.

Man voor radiator | Vattenfall Energie

Slimme energiebesparingen in huis

Besparen hoeft niet duur of oncomfortabel te zijn. Met deze tips bespaar je op een slimme manier, zonder dat het je veel geld of comfort kost.

Bekijk de bespaartips

Hoe werken duurzame energie-oplossingen?