Steeds meer duurzame energie

Als Vattenfall werken we aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Daarom zorgen wij dat energie steeds schoner wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.

Hoe werken duurzame energie-oplossingen?

Hoe werkt het opwekken van zonne-energie nou eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk om gebruik te maken van de altijd aanwezige wind in Nederland? We leggen het graag aan je uit.

Slimme energiebesparingen in huis

Besparen hoeft grappig genoeg geen geld te kosten. En natuurlijk hoef je geen kou te lijden. Met deze tips zorgen we samen voor slimme besparingen.

Bekijk de bespaartips

Energie besparen, kies zelf hoe je energie wilt besparen

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie

Lees onze uitleg over groene stroom

Kies voor duurzame energie

Met duurzame energiebronnen draag je je maatschappelijke steentje bij. En samen zorgen we zo voor een schonere wereld. Met groene stroom uit Nederland kan dat. Maar ook met elektrisch rijden of stadswarmte ben je voorbereid op een toekomst met meer duurzame energie. Bekijk onze groene energieoplossingen. Ook voor MKB en ZZP en de grootzakelijke markt.