1. Home
  2. Duurzame energie

Steeds meer duurzame energie

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Daarom wekken we steeds meer duurzame energie op, voor nu en in de toekomst.

Duurzamer wonen: doe de check

Ontdek wat jij kunt doen om energie te besparen. Onze chatbot Nina geeft je een op maat gemaakt advies met de slimste verbeteringen voor je koop- of huurhuis. Zo zie je stap voor stap hoe je duurzamer kunt gaan wonen.

Check mijn huis

Dit is groene stroom

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. Wij kiezen voor groene stroom die we zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of windmolens

Kies voor duurzame energie

Door duurzame energiebronnen te gebruiken breng je het mogelijk maken van fossielvrij leven dichterbij. Zo zorgen we samen voor een schonere wereld.

Denk daarbij aan groene stroom uit Nederland, maar ook aan elektrisch rijden en stadswarmte. Bekijk onze duurzame energieoplossingen. Ook voor MKB en ZZP en de grootzakelijke markt.

Slimme energiebesparingen in huis

Besparen hoeft niet duur of oncomfortabel te zijn. Met deze tips bespaar je op een slimme manier, zonder dat het je veel geld of comfort kost.

Bekijk de bespaartips