Zonnepanelen Vlissingen

Zonnepanelen Vlissingen

Zonnepanelen in Vlissingen zorgen voor een uitstekende opbrengst door het hoge aantal zonuren. Vlissingen telde in 2017 zelfs de meeste zonuren (1922) van Nederland. Denk je erover om zonnepanelen op het dak te leggen? Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en werken ook in jouw regio. Ze installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen Check

Benieuwd hoe snel je in Vlissingen jouw zonnepanelen terugverdient? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op jouw dak past, hoeveel je kunt opwekken en wat jouw prijs zou zijn bij huur of aanschaf.

Direct besparen in zonnig Vlissingen

Vlissingen scoort altijd hoog als het gaat om het aantal zonuren per jaar. En we weten dat die zonuren ervoor zorgen dat de opbrengst van jouw zonnepanelen hoger is en je jouw investering sneller terugverdient. Niet gek toch? Bij ons kan je zonnepanelen kopen of huren.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

  • Direct besparen op je energierekening
  • Zonnepanelen als slimme investering
  • Je draagt bij aan een schonere wereld

Meer over onze zonnepanelen

Zonnepanelen in Vlissingen huren kan ook

Het kan nog een stap te ver zijn om jouw eigen panelen te kopen. Geen probleem. Dat begrijpen we en daar hebben we een oplossing voor: ook in Vlissingen kan je zonnepanelen huren. In de huurprijs zitten de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het materiaal, installatie, monitoring, reparatie én verzekering.

Meer over zonnepanelen huren

Btw terugvragen ingewikkeld? Wij hebben een oplossing.

Als particulier kan je na aanschaf van zonnepanelen jouw btw terugvragen bij de Belastingdienst. We begrijpen best dat dit ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we een oplossing: onze partner Alfa Accountants en Adviseurs helpt je kosteloos bij het indienen en begeleiden van jouw btw-teruggave. Wel zo netjes.

Subsidie zonnepanelen Vlissingen

Of je subsidie voor zonnepanelen in Vlissingen kunt aanvragen, verschilt per situatie. Ook zijn de regelingen per jaar soms weer anders. Voor een actuele check kan je terecht bij de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies bestaan er trouwens ook gunstige leningen voor duurzame aanpassingen aan jouw huis. Ook hierover vindt je meer informatie op de subsidiewijzer.

Naar de energiesubsidiewijzer

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wil je besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat je heel wat vragen hebt voordat je zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust je tijd. Wij helpen je alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?