Zonnepanelen Vlissingen

Zonnepanelen in Vlissingen zorgen voor een uitstekende opbrengst door het hoge aantal zonuren. Vlissingen telde in 2017 en 2018 zelfs de meeste zonuren van Nederland. Denk je erover om zonnepanelen op het dak te leggen? Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en werken ook in jouw regio. Ze installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen in Vlissingen check

Benieuwd hoe snel je in Vlissingen jouw zonnepanelen terugverdient? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op jouw dak past, hoeveel je kunt opwekken en wat jouw prijs zou zijn. 

Direct besparen met zonnepanelen in Vlissingen

In Vlissingen schijnt de zon meer dan in andere regio’s in Nederland. In 2018 was Vlissingen zelfs de zonnigste gemeente van het land. Dankzij die hoeveelheid zonuren wek je met zonnepanelen in Vlissingen nog meer stroom op dan in andere regio’s. Daarmee gaat het terugverdienen van zonnepanelen ook sneller.

Voordelen zonnepanelen in Vlissingen:

  • Direct besparen op je energierekening
  • Je zet een belangrijke stap richting fossielvrij leven
  • Nadat je je zonnepanelen hebt terugverdiend, wek je ‘gratis stroom’ op

Meer over onze zonnepanelen

Wij helpen je met het terugvragen van je btw

Als je zonnepanelen koopt, dan kun je de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, helpt onze partner Alfa Accountants en Adviseurs je gratis bij je btw teruggave.

Subsidie zonnepanelen in Vlissingen

De subsidie voor zonnepanelen in Vlissingen kan per jaar verschillen. Kijk daarom goed op de website van de gemeente of op de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies kun je ook gunstige leningen afsluiten voor duurzame aanpassingen aan je huis. Ook daarover vind je meer informatie op de subsidiewijzer.

Naar de energiesubsidiewijzer

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Meer informatie over zonnepanelen