Zonnepanelen kopen? Kies het pakket dat bij jou past

Je wilt zonnepanelen kopen? Samen met onze partner Feenstra bieden we je 3 pakketten aan voor de aanschaf van panelen met een hoog rendement. Als energieklant van Vattenfall profiteer je van € 100,- korting op de pakketten wanneer je ze aanschaft bij Feenstra. Goed geregeld dus.

Let op: tijdelijk helaas geen nieuwe aanvragen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen nu groter is dan het aanbod, is het niet op elk moment mogelijk om zonnepanelen aan te vragen. Nu kan het tijdelijk wel, met de Zonnepanelencheck op de website van onze partner Feenstra.

Zonnepanelen kopen in 3 stappen

Een zonnepaneel kopen is eigenlijk zo geregeld. Check of je dak geschikt is, bekijk welk pakket bij je past en welke zonnepanelen je wilt kopen. Je hebt de offerte snel in huis. En plaatsen is meestal binnen een dag geregeld!

 1. Zonnepanelen Check

  Doe de Zonnepanelen Check en ontdek hoeveel zonnepanelen er op je dak passen.

 2. Soms een adviesgesprek

  Soms een adviesgesprek: in sommige gevallen bellen onze collega's van Feenstra je eerst voor een adviesgesprek of om een paar vragen beantwoord te krijgen. Zodat de offerte aansluit bij jouw situatie en wensen.

 3. Vrijblijvende offerte en installatie

  Je ontvangt een offerte van Feenstra voor de aanschaf van de zonnepanelen en spreekt een tijdspad af. Na ondertekening kun je al snel je eigen zonne-energie opwekken.

Zonnepanelen kopen is kiezen uit 3 pakketten, aan jou de keuze

Ben je om? Je hebt de keuze uit 3 pakketten voor zonnepanelen, namelijk Premium Power, Excellent Power en High Power.

Bekijk pakketten en prijzen

Voordelen bij alle zonnepaneelpakketten

 • Ben je klant bij Vattenfall? Dan krijg je € 100,- korting op onze zonnepanelen als je ze koopt bij onze partner Feenstra.
 • Je krijgt 12 tot 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.
 • Onze prijs is inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de meterkast én technische inspectie.
 • Heb je meer of minder zonnepanelen nodig? Geen probleem, dit kan ook. Bespreek met de adviseur welk zonnepaneelpakket het beste bij jouw wensen past.

Zonnepanelen aanschaffen, dit kun je verwachten

Bij ons kun je kiezen uit drie soorten zonnepanelen. We adviseren je graag over de aanschaf van zonnepanelen. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een aanbod dat het best aansluit op jouw situatie. 

Onze panelen hebben een hoog rendement, zodat je veel groene energie opwekt en geld bespaart. Je krijgt minimaal 12 jaar garantie op de zonnepanelen en 10 tot 12 jaar op de omvormer. Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt en dat ze met schone voeten jouw huis binnenstappen.

 • Ben je klant bij Vattenfall? Dan krijg je € 100,- korting op onze zonnepanelen als je ze koopt bij onze partner Feenstra.

Zonnepaneel kopen

Een zonnepaneel kopen kan best ingewikkeld zijn. Want waar moet je op letten? Welk soort paneel past het beste bij jouw dak? Niet alleen de prijs is van belang. Vooral de efficiency van het zonnepaneel is belangrijk: wat is het vermogen en wat kost het zonnepaneel per capaciteitseenheid (Wp)? Om die keuze voor jou eenvoudiger te maken, hebben we met onze partner Feenstra 3 pakketten samengesteld. Allemaal zonnepanelen van hoge kwaliteit. Je hoeft alleen te kiezen welk pakket het best bij jouw dak past. Dat check je eenvoudig met de zonnepanelen check.

Doe de zonnepanelen check

Over zonnepanelen kopen

Je koopt zonnepanelen met hoog rendement

We begrijpen dat als je zonnepanelen koopt, je zo veel mogelijk groene stroom opwekt én de aanschaf het liefst zo snel mogelijk terugverdient. Je wilt dus een hoog rendement. Het rendement zegt iets over de hoeveelheid zonlicht dat de zonnepanelen kunnen omzetten in duurzame stroom én over hoe je snel je investering kunt terugverdienen. De zonnepanelen van onze partner Feenstra zijn hier optimaal op afgestemd. 

Meer over je rendement op zonnepanelen

Eenvoudig je btw terugvragen

Wist je dat je de betaalde btw voor zonnepanelen kunt terugvragen? Heb je de zonnepanelen voor je woonhuis na 20 juni 2013 gekocht? Of ga je nog zonnepanelen kopen? Dan kun je waarschijnlijk de betaalde btw terugvragen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst ziet je dan namelijk als ondernemer. Het terugvragen van btw kan honderden euro’s schelen. Mooi meegenomen toch?

Vind je btw terugvragen maar ingewikkeld? Of heb je er geen tijd voor? Geen probleem. Dan kan onze partner Alfa Accountants en Adviseurs dit voor je doen. Zij vragen voor jou de btw terug bij de Belastingdienst en verzorgen de gehele aanvraag. Wij houden je natuurlijk op de hoogte over de voortgang en afhandeling.

We vertellen je er graag meer over.

Meer over btw terugvragen

Subsidie bij de aanschaf van zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen? Sommige gemeentes of provincies geven subsidie voor de aanschaf van zonnepanelen of andere energiebesparende maatregelen. Kijk of jouw woonplaats of provincie subsidie geeft voor zonnepanelen. Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van het Nationaal Fonds Energiebesparing.

Maar ook als je geen gebruik kunt maken van subsidie voor zonnepanelen zorgen wij dat het kopen van zonnepanelen voordelig is. Je krijgt als energieklant van Vattenfall in ieder geval altijd € 100,- korting bij aanschaf van zonnepanelen. Zonder subsidie blijven de opbrengst en het rendement van zonnepanelen dus gunstig.

Bekijk of je subsidie kunt krijgen

Zonnepanelen kopen prijs

Je wilt zonnepanelen kopen voor een goede prijs. Bekijk welk pakket het beste bij je past, wat de zonnepanelen kosten en wat jouw voordeel is. Wij zorgen voor de kwaliteit. Maar we doen meer: je krijgt namelijk € 100,- korting als je al klant bij ons bent en je zonnepanelen bij Feenstra koopt. En omdat je ook de btw nog kunt terugvragen, kom je op een hele aantrekkelijke prijs uit. 

Zonnepanelen prijs

Interessant artikel?

Lees meer over zonnepanelen