1. Thuis
  2. Zonnepanelen
  3. Alleen de beste zonnepanelen horen op jouw dak

Alleen de beste zonnepanelen horen op jouw dak

Op zoek naar de beste zonnepanelen? Wij raden je aan om bij zonnepanelen voor de beste koop te kiezen. Dat betekent volgens ons: kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze partners verkopen alleen zonnepanelen van topkwaliteit. En dat geldt natuurlijk ook voor de omvormer en het overige materiaal.

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Ben je op zoek naar de beste zonnepanelen? Let dan in ieder geval op de volgende aspecten:

  • Vermogen van de zonnepanelen
  • Kwaliteitsmerk zonnepanelen
  • Garantie zonnepanelen en installatie 
  • Kwaliteit en garantie omvormer
  • Betrouwbaarheid leverancier
  • Certificering en ervaring monteur
  • Veilige installatie
  • Gaat het om losse panelen of om een pakket?

Wij zoeken voor je naar de beste zonnepanelen

We begrijpen dat jouw zoektocht naar de beste zonnepanelen ingewikkeld kan zijn. Er zijn zoveel merken, soorten en testen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want: wat zijn de beste zonnepanelen? En beslis je op basis van prijs of de kwaliteit van het materiaal? Wij maakten alvast wat keuzes voor je. Als je bij ons zonnepanelen koopt, hebben we minimaal twee pakketten waar je uit kunt kiezen. Alle zonnepanelen die je via ons koopt zijn van uitstekende kwaliteit.

Opbrengst per 10 zonnepanelen:

Je berekent de verwachte opbrengst van je zonnepanelen per jaar zo:
aantal zonnepanelen x vermogen per paneel per jaar x
0,85* x stroomprijs per kWh.

Bij 10 zonnepanelen met een vermogen van 400 Wattpiek en een stroomprijs van € 0,30 is dit:
10 x 400 x 0,85 x 0,30 = € 1020,-.
Natuurlijk kun je hier je eigen stroomtarief gebruiken.

*Dit getal gaat over de helling en de richting van je dak. Want deze hebben beide invloed op de opbrengst van je zonnepanelen. Milieu Centraal laat de opbrengst zien bij verschillende hellingen en richtingen, waarbij 100% de hoogste opbrengst is. Wij rekenen in ons rekenvoorbeeld met 85% (0,85).

Zo bereken je de verwachte opbrengst

Je berekent de verwachte opbrengst van je zonnepanelen per jaar als volgt: aantal zonnepanelen x vermogen per paneel per jaar x 0.85* x stroomprijs per kWh. Bij 10 zonnepanelen met een vermogen van 405 Wattpiek is dit dus 10 x 405 x 0,85 x 0,30) = € 1033,-. Natuurlijk kun je hier je eigen stroomtarief gebruiken.

*Het getal 0,85 gaat over de helling en de richting van je dak. Deze hebben allebei invloed op de opbrengst van je zonnepanelen. Milieu Centraal laat de opbrengst zien bij verschillende hellingen en richtingen, waarbij 100% de hoogste opbrengst is. Wij rekenen met een gemiddelde van 85% (0,85).

We zorgen voor certificering van onze monteurs

Ook rond de installatie gaan we voor het beste. Wij werken alleen met gecertificeerde installateurs. Dat betekent dat onze partners op een veilige, verantwoorde en professionele manier werken. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring met het plaatsen van de beste zonnepanelen, waardoor ze voor elke uitdaging een oplossing hebben.

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Ben je benieuwd hoeveel stroom je met zonnepanelen kan opwekken? Met onze Dakcheck rekenen we dat snel voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past en hoeveel stroom je kunt opwekken.

Doe de Dakcheck

Deel deze pagina

Meer informatie over zonnepanelen