1. Home
  2. Zonnepanelen
  3. Plaatsen van zonnepanelen

Je zonnepanelen plaatsen is zo geregeld

Je kiest voor zonnepanelen. Wij zorgen voor het plaatsen, monteren en aansluiten. Maar we doen meer. Moet je meterkast aangepast worden? Dan doen we dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Wel zo makkelijk.

Zo krijg je zonnepanelen op je dak

Wij garanderen kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Onze zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze collega's van Feenstra. Alle monteurs van Feenstra werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertificeerd voor BRL6000. Feenstra levert daarmee erkende kwaliteit. Hierdoor kun je rekenen op de juiste kwaliteit van de geleverde zonnepanelenomvormer, installatiemateriaal en montage van de zonnepanelen.

Het installeren en plaatsen is meestal binnen 1 dag klaar

De monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan je meterkast nodig? Dan doen ze dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Wel zo netjes. 

Heeft je huis een plat dak? Wij hebben een oplossing.

Dan plaatsen we de zonnepanelen op een frame. Zo worden de zonnepanelen op de ideale hellingshoek geplaatst van 30-40°. Bovendien kan zo de wind nog achter de panelen langs en blijven de zonnepanelen zo koel mogelijk. Dit is weer goed voor de opbrengst van de zonnepanelen.

Wij zijn er. Voor en na de installatie van de zonnepanelen.

Wij zorgen voor de installatie van je zonnepanelen. En we doen veel meer. We helpen je met het onderhoud en de administratie en adviseren je over je energieverbruik. Op zoek naar de beste zonnepanelen? De kwaliteit van zonnepanelen is voor jou en voor ons erg belangrijk. Je krijgt daarom standaard 12 tot 25 jaar garantie na de installatie van het zonnepanelensysteem.

Een vergunning is meestal niet nodig

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Als je huis een monument is, heb je waarschijnlijk wel een vergunning nodig. Als je twijfelt, kun je het beste informeren bij jouw gemeente. 

Bekijk de brochure van Rijksoverheid over zonnepanelen

De invloed van COVID-19 op het installeren van zonnepanelen

In deze uitdagende tijden heb je misschien aanvullende vragen. Dat begrijpen we en daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je verzameld. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Blijven jullie zonnepanelen installeren?

Ja, de monteurs van Feenstra komen ook in deze periode de bestelde zonnepanelen installeren. Daarbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan. Dit houdt in dat de monteur 1,5 meter afstand houdt en alleen langskomt als hij geen koorts of verkoudheidsklachten heeft.

Als de monteur zich een paar dagen voor de afspraak ziek meldt, dan gaan we op zoek naar vervanging. En weten we op de dag zelf pas dat de monteur niet kan komen, dan maken we een nieuwe afspraak voor de installatie.

Ik heb een installatie-afspraak staan en bij mij thuis is iemand ziek. Wat nu?

Heb je al een afspraak gemaakt en heeft iemand bij je thuis koorts of verkoudheidsklachten? Of is een huisgenoot positief getest op Corona? Dan maken wij graag een nieuwe installatieafspraak. Bel 055 539 3832 (tussen 10.00 en 14.00 uur).

Hebben jullie voldoende zonnepanelen op voorraad?

We hebben voldoende voorraad van alle typen panelen die wij aanbieden. Zoals altijd kun je een zonnepanelen offerte aanvragen. We leveren alle bestellingen volgens afspraak, tenzij we geplande installaties door onvoorziene omstandigheden moeten uitstellen.

Wanneer komen jullie mijn bestelde zonnepanelen installeren?

Nadat je de opdracht hebt getekend, komen we bij je langs om alle technische details van de installatie te bekijken. Enkele weken na dat moment komen we de zonnepanelen plaatsen.

Interessant artikel?

Lees meer over zonnepanelen