1. Home
  2. Zonnepanelen
  3. Plaatsen van zonnepanelen

Je zonnepanelen plaatsen is zo geregeld

Je kiest voor zonnepanelen. Wij zorgen voor het plaatsen, monteren en aansluiten. Maar we doen meer. Moet je meterkast aangepast worden? Dan doen we dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Wel zo makkelijk.

Voorlopig weer aanvragen voor zonnepanelen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen nu groter is dan het aanbod, is het niet op elk moment mogelijk om zonnepanelen aan te vragen. Nu kan het tijdelijk wel, met de Zonnepanelencheck op de website van onze partner Feenstra.

Zo krijg je zonnepanelen op je dak

Wij garanderen kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Onze zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze collega's van Feenstra. Alle monteurs van Feenstra werken volgens VCA-certificering en ze zijn gecertificeerd voor BRL6000. Feenstra levert daarmee erkende kwaliteit. Hierdoor kun je rekenen op de juiste kwaliteit van de geleverde zonnepanelenomvormer, installatiemateriaal en montage van de zonnepanelen.

Het installeren en plaatsen is meestal binnen 1 dag klaar

De monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan je meterkast nodig? Dan doen ze dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Wel zo netjes. 

Heeft je huis een plat dak? Wij hebben een oplossing.

Dan plaatsen we de zonnepanelen op een frame. Zo worden de zonnepanelen op de ideale hellingshoek geplaatst van 30-40°. Bovendien kan zo de wind nog achter de panelen langs en blijven de zonnepanelen zo koel mogelijk. Dit is weer goed voor de opbrengst van de zonnepanelen.

Wij zijn er. Voor en na de installatie van de zonnepanelen.

Wij zorgen voor de installatie van je zonnepanelen. En we doen veel meer. We helpen je met het onderhoud en de administratie en adviseren je over je energieverbruik. Op zoek naar de beste zonnepanelen? De kwaliteit van zonnepanelen is voor jou en voor ons erg belangrijk. Je krijgt daarom standaard 12 tot 25 jaar garantie na de installatie van het zonnepanelensysteem.

  • Ben je klant bij Vattenfall? Dan krijg je € 100,- korting op zonnepanelen.

Een vergunning is meestal niet nodig

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Als je huis een monument is, heb je waarschijnlijk wel een vergunning nodig. Als je twijfelt, kun je het beste informeren bij jouw gemeente. 

Bekijk de brochure van Rijksoverheid over zonnepanelen

Interessant artikel?

Lees meer over zonnepanelen