1. Thuis
  2. Zonnepanelen
  3. Plaatsen van zonnepanelen

Je zonnepanelen plaatsen is zo geregeld

Je kiest voor zonnepanelen. Wij zorgen voor het plaatsen, monteren en aansluiten. Maar we doen meer. Moet je meterkast aangepast worden? Dan doen we dat direct. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Wel zo makkelijk.

Zo krijg je zonnepanelen op je dak

Wij garanderen kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Onze zonnepanelen worden geïnstalleerd door een van onze ervaren installatiepartners. De monteurs die onze panelen plaatsen zijn erg deskundig en professioneel. Hierdoor kun je rekenen op de juiste kwaliteit van de geleverde zonnepanelen, omvormer, installatiemateriaal en montage van de zonnepanelen.

Het installeren en plaatsen is meestal binnen 1 dag klaar

De monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan je meterkast nodig? Dan doen ze dat ook meteen. Je hoeft hier dus geen aparte afspraak meer voor te maken. Dat is wel zo handig. 

Heeft je huis een plat dak? Wij hebben een oplossing.

Bij een plat dak zetten we de zonnepanelen op een frame. Zo komen de zonnepanelen op de ideale hellingshoek van 30-40° te staan. Op een dak met een hellingshoek van 20 of 50° graden wekken zonnepanelen ongeveer 10% minder stroom op (bron: Milieu Centraal).
Met de juiste hellinghoek kan ook de wind nog achter de panelen langs. Zo blijven de zonnepanelen beter koel. Dit is weer goed voor de opbrengst van de zonnepanelen.

 

Wij zijn er. Voor en na de installatie van de zonnepanelen.

Wij zorgen voor de installatie van je zonnepanelen. En we doen veel meer. We helpen je met het onderhoud en de administratie en adviseren je over je energieverbruik. Op zoek naar de beste zonnepanelen? De kwaliteit van zonnepanelen is voor jou en voor ons erg belangrijk. Je krijgt daarom standaard 12 tot 25 jaar garantie na de installatie van het zonnepanelensysteem.

  • Ben je klant bij Vattenfall? Dan krijg je € 100,- korting op zonnepanelen.

Wij houden je zonnepanelen in de gaten voor maximale stroomopwek

Kies voor een aanvullend monitoringabonnement bij één van onze partners. Dit helpt je om de opwek van je zonnepanelen in de gaten te houden:

  • Zij checken op afstand pro-actief of je zonnepanelen de stroom opwekken die ze verwachten.
  • Als er iets aan de hand is, nemen ze contact met je op om het probleem op te sporen en kosteloos te verhelpen.
  • Als je kiest voor het huren van zonnepanelen via Solease, krijg je pro-actieve monitoring er standaard bij.
  • Koop je zonnepanelen bij Feenstra, dan krijg je boven op monitoring elk kwartaal een rapport waarin je ziet hoe je zonnepanelen hebben gepresteerd.

Een vergunning is meestal niet nodig

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Als je huis een monument is, heb je waarschijnlijk wel een vergunning nodig. Als je twijfelt, kun je het beste informeren bij jouw gemeente. 

Bekijk de brochure van Rijksoverheid over zonnepanelen

Interessant artikel?

Lees meer over zonnepanelen