Zonnepanelen offerte aanvragen?

Wil je zonnepanelen kopen? Dan kun je bij Vattenfall snel en eenvoudig een zonnepanelen-offerte aanvragen. Met onze snelle Zonnepanelen Check bereken je binnen een paar seconden zelf de prijs van je zonnepanelen. Heb je serieuze interesse? Dan kun je gelijk een zonnepanelen-offerte aanvragen.

Let op: tijdelijk helaas geen nieuwe aanvragen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen nu groter is dan het aanbod, is het niet op elk moment mogelijk om zonnepanelen aan te vragen. Nu kan het tijdelijk wel, met de Zonnepanelencheck op de website van onze partner Feenstra.

Ook benieuwd hoeveel energie jij met zonnepanelen kunt opwekken?

Steeds meer mensen kiezen voor eigen opwek met zonnepanelen. Terecht, want dankzij de eigen opwek van zonne-energie besparen eigenaren van zonnepanelen direct op hun maandelijkse energiekosten.

We begrijpen dat het niet voor iedereen makkelijk is om te beoordelen wat een verstandige investering is voor zonnepanelen. Dat is logisch, want dat is bijvoorbeeld afhankelijk van het dak en als je gaat voor zonnepanelen kopen ook van hoeveel zonnepanelen je aanschaft.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Er zijn 2 manieren om van ons een prijsopgave of offerte voor zonnepanelen te krijgen: 

  1. Via onze Zonnepanelen Check rekenen wij voor je uit hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en wat het je oplevert. Na het invullen van een paar gegevens kies je voor een berekening voor zonnepanelen kopen. Zo zie je direct een schatting van de opbrengsten en kosten.

  2. Wil je een offerte aanvragen? Ook dan vul je eerst de Zonnepanelen Check in, zo voorkomen we dubbel werk. Via deze check zie je direct of je dak geschikt is en wat de verwachte terugverdientijd is als je zonnepanelen koopt. Kies dan voor 'offerte aanvragen'.

Nadat je een offerte voor zonnepanelen bij ons hebt aangevraagd, maken onze collega's van Feenstra een legplan en sturen ze je binnen een paar dagen een offerte voor de aanschaf van je zonnepanelen. Zodra je akkoord gaat met deze offerte, spreek je met Feenstra af wanneer zij langs kunnen komen voor de schouw. Nadat de schouwer heeft geconstateerd dat alles volgens plan kan worden geïnstalleerd, belt de planner u voor het prikken van een installatiedatum. Installatie lukt in bijna alle gevallen in één dag.

Naar de Zonnepanelen Check

Lees meer over zonnepanelen