Zonnepanelen offerte aanvragen?

Wil je zonnepanelen kopen? Dan kun je bij Vattenfall snel en eenvoudig een zonnepanelen-offerte aanvragen. Met onze snelle Zonnepanelen Check bereken je binnen een paar seconden zelf de prijs van je zonnepanelen. Heb je serieuze interesse? Dan kun je gelijk een zonnepanelen-offerte aanvragen.

Ook benieuwd hoeveel energie jij met zonnepanelen kunt opwekken?

Steeds meer mensen kiezen voor eigen opwek met zonnepanelen. Terecht, want dankzij de eigen opwek van zonne-energie besparen eigenaren van zonnepanelen direct op hun maandelijkse energiekosten.

We begrijpen dat het niet voor iedereen makkelijk is om te beoordelen wat een verstandige investering is voor zonnepanelen. Dat is logisch, want dat is bijvoorbeeld afhankelijk van het dak en als je gaat voor zonnepanelen kopen ook van hoeveel zonnepanelen je aanschaft.

Zonnepanelen offerte aanvragen

Er zijn 2 manieren om van ons een prijsopgave of offerte voor zonnepanelen te krijgen: 

  1. Via onze Zonnepanelen Check rekenen wij voor je uit hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en wat het je oplevert. Na het invullen van een paar gegevens kies je voor een berekening voor zonnepanelen kopen. Zo zie je direct een schatting van de opbrengsten en kosten.

  2. Wil je een offerte aanvragen? Ook dan vul je eerst de Zonnepanelen Check in, zo voorkomen we dubbel werk. Via deze check zie je direct of je dak geschikt is en wat de verwachte terugverdientijd is als je zonnepanelen koopt. Kies dan voor 'offerte aanvragen'.

Nadat je een offerte voor zonnepanelen bij ons hebt aangevraagd, maken onze collega's van Feenstra een legplan en sturen ze je binnen een paar dagen een offerte voor de aanschaf van je zonnepanelen. Zodra je akkoord gaat met deze offerte, spreek je met Feenstra af wanneer zij langs kunnen komen voor de schouw. Nadat de schouwer heeft geconstateerd dat alles volgens plan kan worden geïnstalleerd, belt de planner u voor het prikken van een installatiedatum. Installatie lukt in bijna alle gevallen in één dag.

Naar de Zonnepanelen Check

De invloed van COVID-19 op het installeren van zonnepanelen

In deze uitdagende tijden heb je misschien aanvullende vragen. Dat begrijpen we en daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je verzameld. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Blijven jullie zonnepanelen installeren?

Ja, de monteurs van Feenstra komen ook in deze periode de bestelde zonnepanelen installeren. Daarbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan. Dit houdt in dat de monteur 1,5 meter afstand houdt en alleen langskomt als hij geen koorts of verkoudheidsklachten heeft.

Als de monteur zich een paar dagen voor de afspraak ziek meldt, dan gaan we op zoek naar vervanging. En weten we op de dag zelf pas dat de monteur niet kan komen, dan maken we een nieuwe afspraak voor de installatie.

Ik heb een installatie-afspraak staan en bij mij thuis is iemand ziek. Wat nu?

Heb je al een afspraak gemaakt en heeft iemand bij je thuis koorts of verkoudheidsklachten? Of is een huisgenoot positief getest op Corona? Dan maken wij graag een nieuwe installatieafspraak. Bel 055 539 3832 (tussen 10.00 en 14.00 uur).

Hebben jullie voldoende zonnepanelen op voorraad?

We hebben voldoende voorraad van alle typen panelen die wij aanbieden. Zoals altijd kun je een zonnepanelen offerte aanvragen. We leveren alle bestellingen volgens afspraak, tenzij we geplande installaties door onvoorziene omstandigheden moeten uitstellen.

Wanneer komen jullie mijn bestelde zonnepanelen installeren?

Nadat je de opdracht hebt getekend, komen we bij je langs om alle technische details van de installatie te bekijken. Enkele weken na dat moment komen we de zonnepanelen plaatsen.

Lees meer over zonnepanelen