De kWh prijs

We begrijpen dat je wil weten wat de kWh prijs is. We vertellen je precies hoe de prijs per kWh tot stand komt. En adviseren je hoe je het beste de kWh prijs van Vattenfall vergelijkt met de stroomprijs per kWh van andere leveranciers.

Vergelijk gerust de stroomprijs per kWh

Kijk naar alle kosten om zo de stroomprijs per kWh van verschillende energieleveranciers te vergelijken. Zodat je geen appels met peren vergelijkt. Gebruik voor de berekening je werkelijke verbruik en bekijk de detailberekening. Want alleen als je alle kosten vergelijkt kun je een juiste keuze maken.

Vind en vergelijk de kWh prijs per product

Om een goede vergelijking te maken bij elke energieleverancier adviseren we te letten op de prijs, maar ook op klantervaringen en de service van het bedrijf.

Wij helpen je zo goed mogelijk energie te vergelijken. We geven je een energieadvies dat past bij jouw huishouden. Je krijgt een aanbod op maat en direct inzicht in je kosten. Zodat je weet waar je aan toe bent.

  1. Bekijk en vergelijk de kWh prijs Vattenfall per product
  2. Klik vervolgens op de link 'prijsopbouw'
  3. Kies voor 'meer informatie' en dan 'tarieven & prijsopbouw'
  4. Bekijk in het gedetailleerde prijsoverzicht alle kosten die samen de kWh stroomprijs vormen.
  5. Maak via dit overzicht makkelijk de juiste keuze.

Jouw prijs per kWh vind je in Mijn Vattenfall onder Mijn contract

In Mijn Vattenfall onder Mijn Contract zie je precies welke stroomprijs je betaalt. Ook zie je een gedetailleerd overzicht van de kosten. Zo weet je welke kosten ook belangrijk zijn voor het bepalen van de prijs per kWh.

Deel deze pagina