prijs kWh

De kWh prijs. We begrijpen dat je wil weten wat de prijs is van stroom.

We begrijpen dat je wil weten wat de kWh prijs is. We vertellen je precies hoe de prijs per kWh tot stand komt. En adviseren je hoe je het beste de kWh prijs Vattenfall vergelijkt met de stroomprijs per kWh van andere leveranciers.

Vergelijk gerust de stroomprijs per kWh

Wil je de stroomprijs per kWh vergelijken? Dan adviseren wij je naar alle kosten te kijken. Zodat je geen appels met peren vergelijkt. Gebruik voor de berekening jouw werkelijke verbruik en bekijk de detailberekening. Want alleen als je alle kosten vergelijkt kun je een juiste keuze maken.

  1. De leverancier berekent leveringskosten. De kWh stroomprijs is bij elke leverancier verschillend. Maar ook de prijs van vaste leveringskosten verschilt per leverancier.
  2. Naast leveringskosten betaal je netbeheerkosten.
  3. En je betaalt overheidsheffingen en btw.

Vind en vergelijk de kWh prijs per product

Om een goede vergelijking te maken bij elke energieleverancier adviseren we te letten op de prijs, maar ook op klantervaringen en de service van het bedrijf.

Wij helpen je zo goed mogelijk energie te vergelijken. We geven je een energieadvies dat past bij jouw huishouden. Je krijgt een aanbod op maat en direct inzicht in je kosten. Zodat je weet waar je aan toe bent. Beloofd.

Bekijk en vergelijk de kWh prijs Vattenfall per product

De kWh prijs zie je via de link 'prijsopbouw'.

Via bovenstaande button vind je onze producten, Via de links 'meer informatie' en 'tarieven & prijsopbouw' zie je een gedetailleerd prijsoverzicht. Hierin staan ook alle kosten die samen de kWh stroomprijs vormen. 

Zo maak je makkelijk de juiste keuze.

Jouw prijs per kWh vind je in Mijn Vattenfall onder Mijn contract

In Mijn Vattenfall onder Mijn Contract zie je precies welke stroomprijs je betaalt. Ook zie je een gedetailleerd overzicht van de kosten. Zo weet je welke kosten ook belangrijk zijn voor het bepalen van de prijs per kWh. 

Ben je al klant? Kijk of je contract nog bij je past

We leggen je uit hoe je een kWh berekent, hoeveel kWh een apparaat verbruikt en wat een kWh kost.

Interessant artikel?