Duurzame energie voor ondernemers

Duurzame energie houdt niet op bij de voordeur. Ook als ondernemer zijn er genoeg kansen om te verduurzamen en daarmee kosten te besparen. We helpen je graag met onze kennis in jouw branche. Zo zetten we samen stappen naar een fossielvrij leven.

Slim energie besparen

Laadpalen voor elektrisch vervoer, zonnepanelen, stadswarmte: dit zijn slechts een paar voorbeelden hoe duurzame energie voor je bedrijf werkt. Ontdek hoe je nog meer bespaart op energie (én in je portemonnee) met advies op maat.  

In elke branche thuis

De ene branche is de andere niet. Een praktijkruimte aan huis heeft andere energie-oplossingen nodig dan een winkel of kantoor. Daarom hebben we voor negen branches concrete tips op een rij gezet. Op onze pagina energie besparen voor bedrijven vind je die. Dat is al een groene start. 

Groene stroom uit Nederland

Groene stroom bestaat uit een mix van verschillende duurzame energiebronnen die nooit opraken. We wekken die op uit de natuurlijke bronnen wind, water en zon. Bovendien wordt de groene stroom voor 100% opgewekt in Nederland. Daar zijn we best trots op.

Bekijk je aanbieding

Ook voor bestaande klanten

Ben je al klant en is groene stroom ook iets voor jou? Check in Mijn Vattenfall welke mogelijkheden er zijn om je contract aan te passen.

Speciaal voor onze klanten

We geloven niet in veranderingen voor even. Wel in oplossingen die het verschil maken voor de lange termijn. Daarom belonen we klanten die ons steunen in ons doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Bijvoorbeeld met gratis advies op maat. 

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

  • Eenvoudig online toegang tot je gegevens
  • Eén van de grootste opwekkers en investeerders in windstroom
  • Onze facturen gaan automatisch naar je eigen boekhoudpakket
  • Service is afgestemd op je persoonlijke situatie

We helpen je graag

  • De populairste onderwerpen uitgelegd
  • Vind het antwoord op je vraag
  • Of neem gerust contact met ons op

Je energiepartner bij besparen en verduurzamen

Je kunt bij ons rekenen op een energiepartner die met je meedenkt. Die kansen spot voor jouw bedrijf. Met een netwerk van experts: van installateurs tot subsidieadviseurs. Zo ondersteunen we je bij het behalen van al je energiedoelen, van kleine besparingen tot grote duurzame stappen.

Zo denken we mee

Deel deze pagina