1. MKB
  2. Zakelijke energie
  3. Spoedaanvraag zakelijke energie

Spoedaanvraag zakelijke energie binnen 24 uur

Je hebt met spoed energie en gas nodig voor je kantoor, bedrijf of winkelpand. Of je nu verhuisd bent of bent afgesloten. Wat de oorzaak ook is, we helpen je meteen. Ook als het om een nieuwe of extra aansluiting gaat. Binnen 24 uur kunnen jij en je collega's weer verder met je werk.

Energie is afgesloten. Zo los je dat op.

In slechts drie stappen heb je weer stroom en gas in je kantoorpand:

  1. Neem contact op met je netbeheerder. Je netbeheerder vertelt je wat je moet doen om weer een aansluiting te krijgen. We hebben hier een lijstje met alle netbeheerders. Die van jou staat er ook tussen.
  2. Geeft je netbeheerder aan dat je met spoed een energieleverancier moet kiezen? Bel dan met onze Ondernemersdesk. Wij helpen je snel verder.
  3. Je kiest het abonnement dat bij je past. Dan gaan wij meteen voor je aan de slag.

Dit doe je als je nog bent aangesloten

Klopt het dat je een brief hebt gekregen van je netbeheerder? Daarin staat de uiterlijke aanmelddatum. Die datum is belangrijk voor je spoedaanvraag. Bewaar die dus goed.

Als je aanmelddatum nog niet is verlopen en je hebt nog maximaal 5 werkdagen om energie aan te vragen, neem contact met ons op via de Ondernemersdesk. Heb je langer dan 5 dagen de tijd? Dan vraag je je energie hier aan.

Energie voor je nieuwe bedrijfspand

Je bepaalt zelf welk energiecontract het beste bij je past. Ook als je zonnepanelen, laadpalen of stadswarmte wilt afnemen.

Stel je energieproduct samen

Spoedaanvraag zonder waarborgsom

Ja, wij leveren energie aan mensen en bedrijven die tijdelijk in financiële moeilijkheden zitten en onder bewind staan. Energie is een eerste levensbehoefte. Iets waar iedereen recht op heeft.
Je financieel hulpverlener kan je aanmelden bij ons. De voordelen voor jou zijn:

  • Je hoeft geen waarborgsom te betalen;
  • Advies over aanpassing van je termijnbedrag;
  • Soepele betalingsregeling als het even tegenzit;
  • Geen verrassingen op je jaarafrekening door Seintje. Met Seintje krijg je inzicht in je energiekosten. Zou hou je er grip op.
  • Scherpe tarieven voor energie.

Lees hier alles over waarborgsom.

Deel deze pagina

Meer over zakelijke energie