Man denkt na over zakelijke energie besparen

Energie besparen voor bedrijven. Makkelijker dan je misschien denkt. Wij helpen je erbij.

Je geeft liever niet onnodig geld uit. Dat begrijpen wij natuurlijk. Gelukkig kun je in veel gevallen zakelijk energie besparen door eenvoudige aanpassingen in je bedrijf.

Energieverbruik verlagen voor het MKB

Onze energieadviseurs gaan regelmatig langs bij het MKB en geven adviezen om energie te besparen. Zo kun je een hoop kosten besparen. Lees hun adviezen en tips en kijk wat je zelf kunt toepassen. 

 

Tips voor bedrijven om energie te besparen

5 bespaartips voor je bedrijfspand

Omdat de ene branche de andere niet is, verschilt het energieverbruik per branche. Onze energieadviseur heeft daarom voor 9 verschillende branches 5 bespaartips opgesteld. Daarbij heeft hij goed gekeken naar het gebruik van het bedrijfspand. Wat is de functie van verlichting? Hoe belangrijk is koeling? Welke rol speelt het gedrag van medewerkers? Dat maakt deze bespaartips erg herkenbaar en direct toepasbaar. Zo weet je zeker dat je er ook echt wat aan hebt.

Staat jouw branche er niet tussen? Dan staan er sowieso tips tussen die je kunt gebruiken. Daar kun je van op aan. Heb je liever advies op maat? Ook dat kan natuurlijk. Onze Ondernemersdesk en energieadviseurs staan voor je klaar. 

Bekijk de tips per branche

Je kunt altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Bel ons gerust op werkdagen van 08.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255. Wij zijn er voor jou.

Wij berekenen voor jou hoeveel energie je kunt besparen

Veel bespaartips kosten je geen geld. Soms zijn er wel eerst extra investeringen nodig, voordat je veel energie kunt besparen. Dan is het handig om even door te rekenen of het je meer opbrengt dan dat het je kost. Onze adviseurs bij de Ondernemersdesk en onze energieadviseurs helpen je daar met alle plezier bij. 

Energiescan voor ondernemers met een bedrijf aan huis

Heb je als MKB-er of ZZP-er hetzelfde energieverbruik als andere bedrijven in jouw branche?

Het is handig om te kijken of je hetzelfde energieverbruik hebt als andere ondernemers in jouw branche. Want als jouw bedrijf meer verbruikt dan anderen, verbruik je misschien wel teveel en kun je besparen. Vul de VerbruikVergelijker in en binnen 2 minuten weet je jouw score. Natuurlijk helpen wij je ook met praktische bespaartips en welke mogelijke besparing dit oplevert op je energiekosten. Heb je je jaarafrekening van je energieleverancier bij de hand? Dan vul je de vergelijker nog sneller in.

 

Vergelijk mijn verbruik

Interessant artikel?