Laat je inspireren

Als ondernemer besteed je je tijd natuurlijk het liefst aan ondernemen. Wij helpen je daar met alle plezier bij. Jouw energie is bij ons goed geregeld en daar bovenop geven we je graag wat extra energie. Bekijk de nuttige en inspirerende Vattenfall Academy webinars, de artikelen met energieadvies en nuttige fiscale tips.

Vattenfall Academy webinars

Speciaal voor ondernemers hebben wij de Vattenfall Academy webinars. Webinars waarin gasten aan het woord zijn die voor jou als ondernemer interessant zijn. En lekker makkelijk, want je bekijkt het webinar op je computer of tablet op het moment dat het jou uitkomt. Klanten beoordelen onze webinars gemiddeld met een 8. 

Meer omzet door Facebook

Meteen meer omzet uit je website

MBA in één dag

Bekijk meer webinars

Fiscale tips voor ondernemers

Als ondernemer zijn er meerdere belasting- en subsidievoordelen te behalen. Heb je hier al eens naar gekeken?

Lees meer

Nieuws

Een werkplek aan huis? Breng je energierekening omlaag

“Mensen coachen is zo leuk”, vertelt trainer/coach Rob enthousiast als ik bij hem langs kom. “Je ontmoet elke week nieuwe mensen met nieuwe inzichten, ieder met zijn eigen verhaal en ervaringen.” Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Als Rob zo over zijn onderneming vertelt, krijg ik spontaan zin om een cursus van hem bij te wonen, maar daar ben ik hier niet voor natuurlijk. Rob is behoorlijk geschrokken van zijn energierekening en heeft geen idee wat hij verkeerd doet.

Lees verder

Laadpalen, straks net zo normaal als gratis wifi

Wat is er nou mooier dan je klanten iets extra’s geven. Iets dat ze niet zo snel verwachten. Een tijdje terug verraste je je klant nog met wifi. Maar tegenwoordig weten we niet beter. Door het stijgende aantal elektrische auto’s, zie je nu dat steeds meer klanten hun auto willen opladen.

Lees verder

Geld terug en toch een hoger termijnbedrag?

Esther de Jong, medewerker klantenservice Vattenfall: ‘Wij krijgen de laatste tijd regelmatig vragen over de verhoging van het termijnbedrag. Vaak zijn het ondernemers die geld terug krijgen op hun jaarafrekening die aan de bel trekken. Dat kan ik me goed voorstellen, want het lijkt niet logisch. Toch is er vaak een goede verklaring voor.

Lees verder

Lees meer nieuws