1. MKB
  2. Interieurbeplanting en groene wanden

Creƫer een beter werkklimaat met groen in je bedrijf

Onderzoek van onder andere de Universiteit Wageningen laat zien dat groen in je bedrijf een goede impact kan hebben op het werkklimaat. Planten zuiveren de lucht en verlagen het co2-niveau. Ze creëren een goede sfeer, in je pand én onder je personeel. En ze maken medewerkers gezonder en productiever. Ontdek wat groen voor jouw bedrijf doet met advies van de groenspecialisten van onze partner Hoogendoorn Projectbeplanting.

De groenoplossingen van onze partner Hoogendoorn Projectbeplanting

Een uitgedacht beplantingsplan

Voor de juiste groenbalans tussen interieur, sfeer, functionaliteit en  binnenklimaat. 

Groen voor elk interieur

Van groene wanden, mosschilderijen en roomdividers tot aan decoratieve en grote planten. Trendy, modern of chique. Net wat jij wilt.

Garantie en zorgeloos groen

Hoogendoorn Projectbeplanting regelt alles, onderhoudt de planten en geeft daar garantie op.

 

Exclusieve klantenkorting

Als Vattenfall klant krijg je 10% korting op het assortiment van Hoogendoorn Projectbeplanting. Bij een minimaal bedrag van € 2000. Inclusief advies en installatie.

Nog geen klant? Stap nu over en profiteer van extra klantvoordelen.

Onze partner Hoogendoorn Projectbeplanting

Wij werken samen met bedrijven zoals groenspecialist Hoogendoorn Projectbeplanting. De projecten die zij realiseren bestaan uit het ontwerpen, leveren en onderhouden van interieurbeplanting en groene wanden in professionele omgevingen. Hoogendoorn Projectbeplanting creëert een passende en mooie groenbeleving voor elke locatie.

Circulair groenconcept

Speciaal voor Vattenfall klanten heeft Hoogendoorn Projectontwikkeling een circulair groenconcept ontwikkeld. Hierin wordt gebruik gemaakt van duurzame productlijnen, gerecyclede materialen, lokaal geproduceerde plantenbakken en volledig circulaire groene oplossingen. Voor het kweken van de planten werkt Hoogendoorn uitsluitend met circulaire partners. De kwekers vangen bijvoorbeeld regenwater op om de planten van water te voorzien.

5 voordelen van groen in en om je gebouw

Groene aankleding van je bedrijfspand is een slimme investering. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het biedt nog veel meer voordelen.

Samen met de experts van Hoogendoorn Projectbeplanting en Mobilane bespraken we de opbrengsten van een groen gebouw.

Fiscaal voordeel

Als je gebruik maakt van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) voor inpandig muurbegroeiingssysteem betaal je minder belasting. Met de MIA is 45% van de investeringskosten aftrekbaar. Met de VAMIL is dit 75%. Onze partner Subsidiebureau Nederland kan je helpen met de aanvraag.

Ook interessant