1. MKB
  2. Warmtekussen

Comfortabel zitten met warmtekussens van Sit & Heat

Van terras tot kantoor en sporttribune: je zit comfortabel op de warmtekussens van Sit & Heat. Vattenfall-klanten ontvangen 10% korting op hun bestelling. 

Drie redenen om te kiezen voor warmtekussens van Sit & Heat

Minder warmteverlies

Sit & Heat warmtekussens gaan vanzelf uit. Zodra je op het kussen gaat zitten, isoleert het warmte. Zo verlies je ook geen warmte aan de buitenlucht.

Comfortabel

Sit & Heat warmtekussens zijn zacht en verwarmen direct de romp van je lichaam waar de meeste organen zitten. Hierdoor zit jij altijd warm en comfortabel.

Eenvoudig schoon te maken

De kussens hebben een waterafstotende en afneembare hoes die je zelf kunt wassen of laten reinigen.*

Bron: Sit & Heat

Zo werkt Sit & Heat

Met de warmtekussens van Sit & Heat verspil je geen energie doordat er geen warmte verloren gaat. Ze verwarmen namelijk direct de plek en niet de buitenlucht. En de verwarming gaat automatisch aan als je gaat zitten en weer uit als je opstaat. Zo verwarm je mensen effectief en efficiënt. En de kussens zitten ook nog eens comfortabel. Heel geschikt dus voor het verwarmen van je terras, (thuis)werkplekken of sporttribunes.

De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en kunnen op maat worden gemaakt. En je kunt je eigen logo toevoegen voor een unieke uitstraling.

10% korting voor klanten van Vattenfall

Vattenfall klanten krijgen 10% korting op de warmtekussens van Sit & Heat.

Vraag een offerte aan. Nog geen klant? Stap nu over en profiteer van extra klantvoordelen.

Onze gasten vinden het heerlijk om buiten te zitten

Door de warmtekussens blijft het ook comfortabel als het wat kouder is. Terrasverwarmers zijn niet meer nodig en dat bespaart energie.

Alwin Barten, eigenaar all-day café BUUV.
Laat je inspireren

Over Sit & Heat

We werken samen met andere bedrijven. Eén van onze partners is Sit & Heat. Met hun unieke warmtekussens bieden zij een energiezuinig alternatief voor verwarmen. Bijvoorbeeld op terrassen, (thuis)werkplekken en sporttribunes.

Je energiepartner bij besparen

Je kunt bij ons rekenen op een energiepartner die met je meedenkt. Die kansen spot voor jouw bedrijf. Met een netwerk van experts: van installateurs tot subsidieadviseurs. Zo ondersteunen we je bij kleine en grote stappen om energie te besparen.

Zo denken we mee