1. MKB
  2. Energie besparen voor bedrijven
  3. Jouw Horecazaak. Jouw Energie,

Jouw Horecazaak. Jouw Energie.

Jouw Horecazaak. Jouw Energie bestaat uit oplossingen die ervoor zorgen dat jouw energiezaken goed geregeld zijn. We zorgen niet alleen voor inkoop van je energie. We helpen je ook met energie besparen in de horeca. Met maatregelen die tegelijkertijd kunnen bijdragen aan meer gastvrijheid en comfort in je zaak.

Goed geregeld voor jouw horeca onderneming

Je energiecontract

Bekijk onze aanbiedingen of stel zelf je contract samen. 

Inzicht in je verbruik

Met Mijn Vattenfall heb je online inzicht in je verbruik. Met behulp van ons seintje weet je wanneer je verbruik hoger of lager is dan verwacht. En we laten je direct weten als je gebruikskosten hoger zijn dan normaal.

Regie over je energiezaken

Kies zelf je betaalwijze, betaaldatum en hoe je onze facturen ontvangt. Een e-factuur meteen in je boekhoudpakket? Of één incassodatum voor al je vestigingen? We regelen het zoals je het handig vindt.

All-electric restaurant

Café-restaurant Soesterdal tekende zonnepanelen al in bij de bouw.

"Duurzaamheid is van groot belang in wat wij opbouwen en nalaten". Sem Harten - Soesterdal

Laat je inspireren

Oplossingen van onze partners voor horeca

Het welzijn en comfort van je gasten zijn van groot belang. Het is natuurlijk je doel om gasten een uitstekende ervaring te bieden tijdens hun bezoek aan jouw zaak. Elke interactie draagt tenslotte bij aan een positieve of negatieve ervaring. Graag laten we je zien hoe oplossingen van onze partners kunnen bijdragen aan nog meer gastvrijheid. Met oplossingen voor sfeer en gemak die je gasten een prettige ervaring bieden. 

Handige hulpmiddelen bij verduurzamen

Pannen op horeca formuis

Ontdek je subsidiemogelijkheden

Onze MKB Subsidiewijzer laat zien welke regelingen er voor je klaarstaan. Speciaal voor de horeca sector, landelijk en vanuit je provincie.

Naar de subsidiewijzer

 

Download onze energiegids

Ontvang gratis onze MKB energiegids. Boordevol handige bespaartips, praktische adviezen. Plus exclusieve deals om jou op weg te helpen. 

Download de energiegids

 

Vergelijk je verbruik met gemiddeld horeca energie verbruik

Met de MKB VerbruiksVergelijker vergelijk je het energieverbuik van je bedrijf met het gemiddelde van al je branchegenoten die klant bij ons zijn. Ben je koploper met je 'gas water licht' verbruik of valt er nog wat te verbeteren? Je doet in ieder geval inspiratie op.

Bekijk je score

 

Persoonlijk advies over besparen en verduurzamen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze energie-experts.

Je energiepartner bij besparen

Je kunt bij ons rekenen op een energiepartner die met je meedenkt. Die kansen spot voor jouw bedrijf. Met een netwerk van experts: van installateurs tot subsidieadviseurs. Zo ondersteunen we je bij kleine en grote stappen om energie te besparen.

Zo denken we mee

Bekijk de verhalen van andere ondernemers