1. MKB
 2. Onze beloftes
 3. Energiepartner bij besparen en verduurzamen

Je energiepartner bij besparen en verduurzamen

Je kunt bij ons rekenen op een energiepartner die met je meedenkt. Die kansen spot voor jouw bedrijf. Met een netwerk van experts: van installateurs tot subsidieadviseurs. Zo ondersteunen we je bij het behalen van al je energiedoelen, van kleine besparingen tot grote stappen om te verduurzamen.

Zo helpen we je

Als ondernemer let je op de kosten, ook als het om energieverbruik gaat. Energie besparen helpt daarbij. We helpen jou als ondernemer stappen te maken. Kleine én grote stappen om te besparen en te verduurzamen.

Op dezen manieren helpen we je:

Wij denken met je mee

Ieder bedrijf is anders en elke ondernemer heeft andere vragen. Daarom denken we vanuit verschillende hoeken persoonlijk met je mee over de kansen voor jouw bedrijf. 

 • Jouw energieadviseur

  Eén telefoontje en een van onze energieadviseurs komt graag persoonlijk bij je langs. Voor praktische bespaartips en advies over oplossingen om te verduurzamen. Maar ook om mee te denken over je contract en subsidiemogelijkheden.

  Meer over persoonlijk advies
 • Ons expertnetwerk

  Als je energiepartner denken we verder dan de levering van je energie. We werken samen met een netwerk van deskundigen: van zonnepanelen tot subsidievraagstukken en van advies tot installatie. Alles om jouw bedrijf te verduurzamen.

  Eén adres, alle oplossingen
 • De Ondernemersdesk

  Heb je vragen over energie besparen of het duurzamer maken van je bedrijf? Wil je checken of je contract nog bij je onderneming past? Voor al je vragen over energie kun je ook terecht bij onze Ondernemersdesk. Zij staan je graag persoonlijk te woord en denken met je mee. 

  Contact Ondernemersdesk

Energiebespaartips

Snelle start met onze gratis gids

Klinkt natuurlijk goed: kosten besparen en verduurzamen. Maar waar begin je mee, waar haal je de tijd en kennis vandaan en hoe financier je je energiebesparende maatregelen? Met de gratis MKB energiegids helpen we je direct op weg.

Weten wat andere ondernemers doen om te verduurzamen?
Laat je inspireren

Actueel en per branche

De ontwikkelingen rondom besparen en verduurzamen gaan in een stroomversnelling. Via onze MKB nieuwsbrief blijf je op de hoogte. En omdat iedere bedrijfstak verschillende behoeftes heeft, geven we ook bespaartips per branche.

Branche

Verduurzamen van A tot Z

Naast het leveren van je dagelijkse energie, zijn we je partner in het  verduurzamen van je onderneming. Of je nu denkt aan isolatie, zonnepanelen, laadpalen of ledverlichting, we bieden het allemaal. Met ons netwerk van deskundige partners helpen we je bij iedere stap, van advies tot installatie.

Eén adres, alle oplossingen.

Advies over je contract

Wil je weten of je nog goed zit met je contract? Onderzoek zelf met onze check welk contract het beste bij je onderneming past. Of laat je door de Ondernemersdesk adviseren. We helpen je graag. 

Check je contract

Hulp bij subsidies

Met subsidies verdien je de investering om te verduurzamen sneller terug.
Maar welke subsidies kan jouw bedrijf krijgen? En hoe vraag je die dan aan?

 • Jouw subsidiekansen

  Ga je verduurzamen? Met onze MKB Subsidiewijzer kom je erachter voor welke subsidies jouw bedrijf in aanmerking komt. Van landelijke tot provinciale regelingen.

  Start MKB Subsidiewijzer
 • Van advies tot aanvraag

  Onze partner Subsidiebureau Nederland adviseert mkb-bedrijven over subsidies en fiscale regelingen. Ze brengen de mogelijkheden in kaart én regelen de hele aanvraag.

  Meer over subsidieadvies