1. MKB
  2. Ledverlichting

Ledverlichting voor je bedrijf: sfeervol en comfortabel

De juiste verlichting in je zaak doet wonderen. Voor de sfeer, veiligheid, het comfort én voor je energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak? Laat je inspireren en adviseren door de lichtspecialisten van onze partner LuxImprove. 

Drie redenen om te kiezen voor ledverlichting

Energiezuinig en lange levensduur

Ledverlichting verbruikt tot 70% minder energie dan traditionele verlichting en het gaat ongeveer tien keer langer mee*.* Bron LuxImprove

Lichtkwaliteit en comfort

Ledverlichting is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Met heldere en natuurlijke kleuren die de kwaliteit van licht en het comfort bevorderen*. 
Milieuvriendelijk

Ledverlichting bevat geen giftige stoffen zoals kwik. En geeft geen schadelijke UV straling af. Circa driekwart van de materialen van ledverlichting kunnen worden gerecycled.

 

Lichtadvies/offerte aanvragen

Wil je een totaaloplossing voor ledverlichting voor je bedrijf? Of wil je bestaande armaturen vervangen? Vul direct ons korte formulier in. Een van onze experts belt je dan over mogelijkheden bij onze partner LuxImprove. Je kiest zelf op welke dag en tijd het uitkomt.

Even voorstellen: LuxImprove

Lichtspecialist voor bedrijven

Om duurzame producten aan te kunnen bieden werken wij samen met partners. Zoals de lichtspecialisten van LuxImprove. Of je nu je verlichting één-op-één wilt vervangen of kiest voor een volledig nieuw lichtplan, LuxImprove biedt merkonafhankelijk lichtadvies en duurzame lichtoplossingen voor ieder project en bedrijf. Groot of klein, binnen of buiten. Van plan tot realisatie, afgestemd op jouw budget en wensen.

Exclusieve partnerkorting
Via Vattenfall krijg je 5% korting op alle lichtoplossingen van LuxImprove.

 

De voordelen

  • Ruime keuze aan producten

  • Extra aandacht voor lichtkwaliteit, comfort en veiligheid

  • Minimale lichthinder en lichtvervuiling

  • Versterk de totaalbeleving met licht en aansturing

  • Voldoet aan actuele normen

  • Financiering mogelijk voor verlichting en installatie

  • 5% exclusieve klantkorting voor Vattenfall klanten

Licht doet (ver)wonderen

Ledverlichting van LuxImprove zorgt bij de Animatie Compagnie voor meer sfeer.

“Mensen voelen zich thuis bij ons op het werk” - Bram Minnes - Directeur 

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over ledverlichting

Kan ik mijn bestaande armaturen ombouwen naar led?

Het ombouwen van bestaande armaturen lijkt een kosten efficiënte manier te zijn om over te stappen naar ledverlichting. Maar in de praktijk levert dit niet het gewenste resultaat op.

De efficiëntie valt tegen en de behuizingen voeren de warmte slecht af. Daardoor lever je in op prestaties en verlaag je de levensduur van de lichtbron.

Ook goed om te weten is dat de garantie vervalt en je het armatuur moet laten herkeuren om te voldoen aan geldende normen en voorschriften. Bij een ongeluk of schade controleert de Nederlandse Arbeidsinspectie of je verzekeringsmaatschappij of de verlichting daaraan voldoet.

Wat zijn de voordelen van ledverlichting?

Ledverlichting staat bekend om zijn energiezuinigheid. De lampen hebben een aanzienlijke langere levensduur dan andere verlichting. Daarnaast zorgt het voor een verminderde energieverbruik, ook wordt led verlichting geproduceerd van minder schadelijke materialen.* 

* Bron: LuxImprove

Is ledverlichting geschikt voor mijn bedrijf?

Ledverlichting is tegenwoordig geschikt voor ieder situatie. Onze samenwerkingspartner LuxImprove heeft een ruime kennis en ervaring op het gebied van licht. Samen met jou stellen ze een passend advies op met daarin alle mogelijkheden om jouw onderneming te verduurzamen.

Je energiepartner bij besparen en verduurzamen

Je kunt bij ons rekenen op een energiepartner die met je meedenkt. Die kansen spot voor jouw bedrijf. Met een netwerk van experts: van installateurs tot subsidieadviseurs. Zo ondersteunen we je bij kleine en grote stappen om te verduurzamen.

Zo denken we mee

Ook interessant