Slimmer omgaan met energie? Onze Markt Expertise Desk helpt u daarbij

De energiemarkt is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de ontwikkelingen scherp in de gaten te houden. Ons team van marktexperts doet dit continu en weet daardoor precies wat er speelt, zodat u goed op de hoogte bent om slimme inkoopbeslissingen te nemen en daarmee kosten te besparen.

Vergroot uw energiekennis

We delen onze kennis over duurzame ontwikkelingen, prijs- en marktinformatie, subsidies en overheidsmaatregelen graag met u, zodat u uw inkoopstrategie kunt verbeteren. Met meerdere seintjes en diensten houden onze experts u proactief op de hoogte van recente markt- en prijsontwikkelingen.

Continu monitoren van marktontwikkelingen

Onze marktexperts volgen dagelijks de ontwikkelingen en weten daardoor precies wat er speelt. Deze kennis delen ze graag met u. Zodra er nieuwe marktupdates zijn, krijgt u direct een seintje.

Volg de ontwikkelingen

In het MarktRapport van deze week

Uitblijvende winter duwt marktprijzen verder omlaag.

Tobias Frankema
Marktexpert

Lees het MarktRapport van week 4

Duurzame oplossingen voor uw bedrijf

Door het gebruik van duurzame energie draagt u niet alleen bij aan een schoner milieu, het levert u vaak ook financieel voordeel op. Onze marktexperts adviseren u bij het verduurzamen.

Duurzame oplossingen

Ontwikkeling van de energieprijzen

Invloed van de marktontwikkeling op de energieprijzen

Met het MarktRapport krijgt u wekelijks inzicht in de elektriciteits- en gasmarkt en hoe het weer en de prijzen van olie, kolen en CO2–rechten hierop van invloed zijn geweest.

Lees alles over de ontwikkeling van de energieprijzen

Inzicht in energiemarkt ontwikkelingen

Wat gebeurt er op de energiemarkt?

Als u zelf energie inkoopt, is het handig om te weten wat er speelt op de energiemarkt. Voor de laatste ontwikkelingen kunt u terecht bij onze experts van de Markt Expertise Desk.

Lees meer over de ontwikkeling van de energiemarkt

Slim inkopen van uw energie

U wilt uw kosten graag zo laag mogelijk houden. Door uw energie op een slimme manier in te kopen, bespaart u op uw energiekosten. Maar hoe zit dat precies?

Lees alles over energie-inkoop

Inkoop energie

Het Markt Expertise Desk team staat altijd voor u klaar

We helpen u bij al uw vragen over energie-inkoop, zonne- en windenergie, geothermie en warmte en geven u graag persoonlijk advies. Op werkdagen zijn we van 8.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 098 56 50. Of stel uw vraag via het formulier.

Onze marktexperts

Daan Groot
Daan Groot

 

Tobias Frankema
Tobias Frankema

 

Rick Marsman
Rick Marsman

 

Randy Barhitoe
Randy Berhitoe

 

Zweitse Wolthuis
Zweitse Wolthuis