Daarom Vattenfall

Uw energie altijd goed geregeld. Daarom Vattenfall

Uw energie is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en adviezen helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om voor Vattenfall als uw energiepartner te kiezen.

Onze service beloften

Dankzij de feedback van onze klanten blijven we onze producten en dienstverlening steeds verbeteren. Aan ondernemend Nederland vertellen we graag wat onze service beloften zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En daar houden we ons aan. Beloofd! 

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

U wilt altijd kunnen vertrouwen op uw energiepartner. Dat begrijpen we en daarom krijgt u als zakelijke klant bij ons een vast contactpersoon, waar u altijd met al uw vragen terecht kunt. Iemand met verstand van energiezaken, die zich verdiept in uw bedrijf. En die u het juiste antwoord en advies geeft.

Nog geen vast contactpersoon? Bel 020 892 00 86

Uw verbruiksseintje

Als het energieverbruik van uw bedrijf ineens afwijkt van wat gebruikelijk is, dan geven we u een seintje. Heel simpel, maar ook heel handig. We kijken samen met u naar de oorzaak en komen met een oplossing. Daarnaast kunt u uw verbruik en facturen altijd bekijken in uw eigen online service omgeving. Hier meldt u ook gemakkelijk aansluitingen aan of af.

Kijk wat onze klanten zelf regelen in onze online service

Uw verbruiksseintje
Benut mogelijkheden op de energiemarkt

Benut de mogelijkheden op de energiemarkt

De energiemarkt is voortdurend in beweging en ontwik­kelingen volgen elkaar snel op. Dat biedt risico's, maar ook kansen. Niet alleen bij de inkoop van uw energie, maar ook als het gaat om maatregelen om te verduurzamen via beschikbare subsidies. Wij informeren u daar proactief over o.a. via ons MarktRapport.

Ook kansen benutten? Vraag het onze marktexperts

Koploper in de energietransitie

Binnen één generatie fossielvrij: daar gaan we voor. Om dit te bereiken investeren we zelf veel in de opwek van duurzame energie, zoals wind- en zonneparken. Maar ook zorgen we voor duurzame producten en diensten, die u helpen bij uw verduurzaming.

Bekijk hoe wij werken aan een fossielvrij leven

Koploper in de energietransitie