1. Grootzakelijk
  2. Servicebeloften

Uw energie is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en adviezen helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om voor Vattenfall als uw energiepartner te kiezen.

 

Dankzij de feedback van onze klanten blijven we onze producten en dienstverlening steeds verbeteren. Aan ondernemend Nederland vertellen we graag wat onze servicebeloften zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En daar houden we ons aan. Beloofd!

Uw energie altijd goed geregeld: bekijk onze zakelijke servicebeloften

Vast contactpersoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

Uw vaste contactpersoon beschikt over kennis van uw bedrijf en sector, en wordt daarin ondersteund door een team van energie-experts. Zij denken proactief met u mee over relevante ontwikkelingen op de energiemarkt, zoals veranderingen in de wet- en regelgeving en innovatieve mogelijkheden om te verduurzamen.

Log in en bekijk uw vaste contactpersoon

Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

We laten het u direct weten als u energie kunt inkopen tegen een lagere prijs dan uw huidige contract. We geven duidelijk advies door inzichtelijk te maken hoe u gebruik kunt maken van de kansen op de energiemarkt, bijvoorbeeld door uw energiecontract te herzien.

Bekijk de voordelen van HerPrijs

Signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

Wij analyseren uw energieverbruik en als we een afwijking zien, ontvangt u direct een e-mail. Samen kijken we dan naar de mogelijke oorzaken van het afwijkende energieverbruik. En adviseren we u wat u hieraan kunt doen.

Lees alles over EnergieMonitoring

Bekijk onze servicebeloften

Aan ondernemend Nederland vertellen we graag wat onze servicebeloften zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek

Via Mijn Vattenfall Zakelijk heeft u continu inzicht in uw verbruik, energiekosten en CO2-uitstoot. Wij delen proactief onze slimme analyses zoals het Energie kostenoverzicht.

Bekijk de voordelen van Mijn Vattenfall Zakelijk

Een scan op maat voor uw duurzaamheids­vraagstuk

Door onze sectorspecifieke aanpak kunnen wij u concreet helpen met uw duurzaamheidsvraagstuk. Dit doen wij niet alleen. We werken samen met verschillende partners op het gebied van verduurzaming. Zo stellen wij samen met onze partners analyses op welke duurzaamheidsmaatregelen voor uw bedrijf relevant zijn, hoeveel u hiermee kunt besparen en wat de terugverdientijd is van uw investering. Op basis van deze scans kunnen we uw CO2-uitstoot doorberekenen en een plan van aanpak maken.

Bekijk onze partners

Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities: van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering

Wij adviseren u over de best passende oplossing en mogelijke subsidie om uw duurzaamheidsambities waar te maken. Van het afnemen van duurzame elektriciteit van een zonne-of windpark in uw omgeving, het realiseren van eigen opwek via zonnepanelen, tot een totaaloplossing voor de laadinfrastructuur van uw bedrijf.

En we gaan verder. Met Power-as-a-Service is het mogelijk om te verduurzamen zonder te investeren. Voor een vast bedrag per maand doen wij de investering en verzorgen we de planning, realisatie en het onderhoud van uw technische installatie.

Bekijk onze duurzame oplossingen

Altijd een oplossing voor uw zakelijke energie

Onze beloften aan zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek

  • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering