1. Grootzakelijk
  2. Service beloften
Foto van een man aan een bureau met een kop koffie in zijn hand

Uw energie altijd goed geregeld. Daarom Vattenfall

Uw energie is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en adviezen helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om voor Vattenfall als uw energiepartner te kiezen.

 

Dankzij de feedback van onze klanten blijven we onze producten en dienstverlening steeds verbeteren. Aan ondernemend Nederland vertellen we graag wat onze service beloften zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En daar houden we ons aan. Beloofd! 

Bekijk onze zakelijke service beloften

Fossielvrij leven binnen één generatie

Fossielvrij leven binnen één generatie

Binnen Vattenfall werken we aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Dat is onze stip aan de horizon. Een hele uitdaging. Toch kan het. Als we het samen doen. Met onze klanten en partners in de industrie-, transport- en de vastgoed sector.

Wij geloven namelijk dat iedere ondernemer, met grote of kleine maatregelen, een bijdrage kan leveren aan de missie om in één generatie fossielvrij te leven. We doen er dan ook alles aan om het voor ondernemers en bedrijven eenvoudig én betaalbaar te maken om klimaatslimmer te kunnen ondernemen.

Werken aan een fossielvrij leven