1. Grootzakelijk
  2. Service beloften

Daarom Vattenfall: onze service beloften voor zakelijke klanten

Uw energie is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en adviezen helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om voor Vattenfall als uw energiepartner te kiezen.

 

Dankzij de feedback van onze klanten blijven we onze producten en dienstverlening steeds verbeteren. Aan ondernemend Nederland vertellen we graag wat onze service beloften zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En daar houden we ons aan. Beloofd! 

Een vast contactpersoon,

rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

Uw vaste contactpersoon beschikt over kennis van uw bedrijf en sector, en wordt daarin ondersteund door een team van energie-experts. Zij denken proactief met u mee over relevante ontwikkelingen op de energiemarkt, zoals veranderingen in de wet- en regelgeving en innovatieve mogelijkheden om te verduurzamen.

Log in en bekijk wie uw contactpersoon is

Direct een prijsalert,

als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

We laten het u direct weten als u energie kunt inkopen tegen een lagere prijs dan uw huidige contract. We geven duidelijk advies door inzichtelijk te maken hoe u gebruik kunt maken van de kansen op de energiemarkt, bijvoorbeeld door uw energiecontract te herzien.

Bekijk de voordelen van HerPrijs

Een signaal bij afwijkend energieverbruik,

inclusief bespaaradvies

Wij analyseren uw energieverbruik en als we een afwijking zien, ontvangt u direct een e-mail. Samen kijken we dan naar de mogelijke oorzaken van het afwijkende energieverbruik. En adviseren we u wat u hieraan kunt doen.

Lees alles over EnergieMonitoring

Continu inzicht in uw verbruik en kosten,

overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

Via onze online selfservice Mijn Vattenfall Zakelijk heeft u continu inzicht in uw verbruik, energiekosten en CO2-uitstoot. Wij delen proactief onze slimme analyses zoals het Energie kostenoverzicht en wij maken het mogelijk om uw verbruik te benchmarken met vergelijkbare bedrijven.

Bekijk de voordelen van Mijn Vattenfall Zakelijk

Een energiescan op locatie,

met een bespaarplan op maat

Wij bieden u de mogelijkheid om een energiescan op locatie uit te voeren. Onze energie-expert komt dan bij u langs en stelt binnen één week een bespaarplan voor uw bedrijf op. Daarin staat beschreven welke maatregelen relevant zijn, hoeveel u hiermee kunt besparen en wat de terugverdientijd is.

Bekijk de voordelen van de LocatieScan

Ondersteuning bij uw duurzaamheidsambities,

van advies en subsidieaanvraag tot installatie

Wij adviseren u over de best passende oplossing om uw duurzaamheids­ambities waar te maken. Van het verduurzamen van uw energieverbruik inclusief de benodigde bewijslast, het realiseren van eigen opwek via zonnepanelen, tot een laadoplossing voor elektrisch vervoer. Zo komen we samen met u dichter bij onze ambitie om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken.

Bekijk onze duurzame oplossingen

Word ook een Klimaatondernemer

Word ook een Klimaatondernemer

Klimaatondernemers zijn ondernemers en bedrijven die het veranderende klimaat niet als een bedreiging maar als kans zien. Binnen een inspirerende videoserie zoeken wij deze vindingrijke ondernemers op! We zien hoe zij erin slagen om succesvol te ondernemen én hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Fossielvrij leven binnen één generatie

wij zijn vattenfall

In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan één duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Dat is een flinke ambitie. Toch kan het, als we het samen doen. Met onze klanten en onze partners. Te beginnen met onszelf.