Onze downloads

Lees in onze downloads alles over de voordelen en mogelijkheden van onze duurzame oplossingen en onze zakelijke energie-inkoop en terugleverproducten. Zo heeft u alles op één A4-tje. Wel zo makkelijk.

Downloads over onze duurzame oplossingen

Alles over de Wetcheck Energiebesparing

  • Bent u al milieuwet proof? Doe de check! U ziet dan direct welke plichten u heeft. En u kunt meteen alle erkende energiebesparende maatregelen voor uw bedrijfstak downloaden. En met de handige online check van de Rijksoverheid vindt u direct óf en welke energiebesparende maatregelen u moet nemen.

  • Of lees alles over de wet- en regelgeving voor zakelijke energie groot- en kleinverbruikers. Bekijk de handige checklist waarmee u in één oogopslag kunt zien welke verplichtingen uw bedrijf heeft.

Downloads over zakelijk energie inkopen

Downloads voor de Vastgoed sector

Downloads voor de Industrie en Transportsector

  • De industriesector is, samen met de transportsector, verantwoordelijk voor het grootste aandeel van de huidige mondiale CO2-uitstoot. Elektrificatie en fossielvrije waterstof zijn twee belangrijke sleutels om de CO2-uitstoot te verminderen. In het rapport 'Elektrische ReGeneratie' leest u alles over de ontwikkelingen op het gebied van CO2-reductie in de industrie.

  • De energietransitie biedt Nederland een unieke kans om de economie duurzaam te moder­niseren en de concurrentiepositie te versterken. Lees hier meer over in de gesprekken die Alexander van Ofwegen (CFO Vattenfall) had met drie executives van vooraanstaande Nederlandse bedrijven.

  • Veel transportbedrijven zijn al volop bezig met het verduurzamen van hun processen en het elektrificeren van hun wagenpark. Met name als het gaat om het vervangen van fossiele brandstoffen door duurzame energiebronnen.
    Lees in dit ebook meer over het verduurzamen van de Transport- en Opslagsector

Stroometiket Zakelijke Markt

In het stroometiket ziet u met welke energiebronnen onze elektriciteit is opgewekt in 2021. En wat het aandeel is van elke energiebron die gebruikt is.

Bekijk het stroometiket

Fossielvrij leven binnen één generatie

De Markt Expertise Desk staat voor u klaar

Onze Markt Expertise Desk helpt u graag met al uw vragen over energie besparen, energie-inkoop, e-mobility, zonne-energie, windenergie en warmte.

Bel 020 892 01 80 (van 9.00 tot 17.00 uur)

Stroometiket 2021

In het stroometiket van 2021 ziet u met welke energie­bronnen onze elektriciteit is opgewekt. En wat het aandeel van elke gebruikte energiebron is.
Stroometiket 2021

Platinum status voor Vattenfall

Na de gouden CSR Rating in 2018 en 2019 (ook geldig over 2020) en de platinum CSR Rating van 2021, heeft Vattenfall nu ook in 2022 de platinum Sustainability Rating van EcoVadis ontvangen. 

2019 ecovadis gold.jpg EcoVadis platinum 2021CSR Rating 2022

De platinum ranking betekent dat wij tot de top 1% behoren van alle bedrijven die door EcoVadis zijn beoordeeld in de categorie Energie.