1. Home
 2. Energiekenners
Heel ondernemend Nederland wordt energiekenner
 • Heel ondernemend Nederland wordt energiekenner

  Want energie is te belangrijk om onbelangrijk te vinden. Wij nemen u daarom mee op een reis langs iconische gebouwen, geven u de inzichten van onze marktexperts, helpen u grip te krijgen op uw zakelijke energiekosten en praten u bij over de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt.

Word ook een energiekenner

Slimmer en duurzamer omgaan met energie?

De energiemarkt is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de ontwikkelingen scherp in de gaten te houden. Ons team van marktexperts doet dit continu en weet daardoor precies wat er speelt, zodat u goed op de hoogte bent om slimme inkoopbeslissingen te nemen en daarmee kosten te besparen.

Fossielvrij leven binnen één generatie

In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië, Frankrijk en Noorwegen werken we met 20.000 collega’s aan één duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Dat is een flinke ambitie. Toch kan het, als we het samen doen. Met onze klanten en onze partners. Te beginnen met onszelf.

Word ook een Klimaatondernemer

Klimaatondernemers zijn ondernemers en bedrijven die het veranderende klimaat niet als een bedreiging zien, maar als een kans. Binnen een inspirerende videoserie zoeken wij deze vindingrijke ondernemers en bedrijven op! We zien hoe zij erin slagen om succesvol te ondernemen én hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onze Markt Expertise Desk helpt u graag

Ook slimmer en duurzamer omgaan met uw energie?

We helpen u graag met al uw vragen over energie-inkoop, zonne- en windenergie, geothermie en warmte. We zijn bereikbaar op 088 098 56 50 (op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur). 

Vrijblijvend zakelijk advies

Waarom u goed zit bij Vattenfall

 • U kunt met al uw vragen terecht bij uw vaste contactpersoon
 • U krijgt een seintje én een oplossing bij afwijkend energieverbruik
 • Wij wijzen u op kansen in de markt en helpen u de juiste keuzes te maken
 • Wij zijn als koploper in de energietransitie uw partner in verduurzaming

Beste zakelijke dienstverlener in Energie

In de MT1000 van Management Team zijn wij voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste zakelijke dienstverlener' in Energie. Wij zijn er trots op dat we overall het hoogst scoren op:

 • Klantgerichtheid
 • Productleiderschap
 • Excellente uitvoering
 • Marktaandeel en aanbeveling