1. Grootzakelijk
  2. Zakelijke stadsverwarming

Met zakelijke stadsverwarming bent u verzekerd van betrouwbare, duurzame warmte

Met stadsverwarming gebruikt u geen eigen gasketels voor het verwarmen van uw bedrijf. U bent direct aangesloten op ons warmtenet. Daarmee bent u verzekerd van een zeer betrouwbare warmtevoorziening en draagt u bij aan een schonere toekomst.

Voordelen van stadswarmte

Kant-en-klare warmte

Er is geen enkele vorm van onderhoud nodig.

Milieuvriendelijk

U bespaart gemiddeld 57% CO₂-uitstoot
Bekijk de CO2-reductie in 2020

Constante warmte

Warmtevoorziening met betrouwbare levering (99.9%).

Wij zorgen voor uw warmte

Bij stadsverwarming gebruiken we warmte die ontstaat bij bijvoorbeeld de opwekking van elektriciteit of bij afvalverwerking in de buurt. Deze warmte kunt u inzetten voor het verwarmen van uw bedrijfspand.

Omdat u geen ketels meer nodig heeft, heeft u ook geen omkijken naar onderhoud. Wij nemen u de zorg voor uw warmtevoorziening volledig uit handen. En u draagt bij aan een beter milieu. Intussen blijven wij investeren in steeds duurzamere warmtebronnen. Daar hoeft u niets voor te doen.

Samen werken aan een fossielvrij leven. Juist nu.

Wij geloven dat iedere ondernemer een bijdrage kan leveren aan de missie om in één generatie fossielvrij te leven. Met grote of kleine maatregelen. Wij zochten een aantal vindingrijke ondernemers en bedrijven op. In een inspirerende video- en podcastserie laten ze zien hoe zij erin slagen om succesvol te ondernemen én hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bekijk de voorbeelden

Tarieven voor stadsverwarming

Voor stadsverwarming bestaan de tarieven uit twee delen. De variabele kosten van uw verbruik en de vaste kosten voor de aansluiting, meterhuur en het transport. Hier vindt u de tarieven voor de zakelijke markt.

De tarieven voor stadskoude zijn op aanvraag beschikbaar.

Van gas naar warmte

Wilt u met uw VvE, woningcorporatie of bedrijf worden aangesloten op stadswarmte? Goed idee. Zo helpt u mee aan een fossielvrije toekomst. Voor een soepele overstap van gas naar warmte, hebben we drie belangrijke tips.

Zo stapt u succesvol over

"Fossil-free within one generation, daar gaan we voor. Onze warmtenetten zijn er klaar voor!"

Alexander van Ofwegen, Directeur Warmte

Contact met Stadswarmte

  • Heeft u vragen? Bel dan 088 363 79 73 (van 9.00 tot 17.00 uur)

  • Aanmelden nieuwsbrief
    Elke twee maanden een korte update voor stadswarmte in de zakelijke markt en de publieke sector? Meld u aan voor ons Warmtenieuws.

Onze 24-uurs storingsdienst

  • Geen omkijken naar
    Is er een keer iets aan de hand, dan kunt u altijd direct bij ons terecht. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar op 0800 0513 (gratis). Een storing lossen we normaal gesproken binnen vier uur voor u op. Zonder dat u daar omkijken naar heeft.