1. Grootzakelijk
  2. Stadsverwarming voor bedrijven

Voordelen van Stadswarmte

Onderhoud

U heeft geen omkijken naar het onderhoud.

CO2-uitstoot

Bewoners en bedrijven in Nederland stootten in 2023 met onze stadswarmte en koude gemiddeld 62% minder CO₂ uit dan als ze losse HR-gasketels zouden hebben. 

Constante warmte

Warmtevoorziening met betrouwbare levering (99.9%).

Wij zorgen voor uw warmte

Bij stadsverwarming gebruiken we verschillende bronnen om water te verwarmen. Dit warme water gaat via ondergrondse leidingen naar je huis of bedrijf. Je verwarmt je huis of bedrijf zonder gebruik te maken van een cv-ketel op aardgas.

Wij werken aan het aansluiten van nieuwe bronnen op onze warmtenetten, zoals aardwarmte, aquathermie en restwarmte van datacenters.

Tarieven voor stadsverwarming

Voor stadsverwarming bestaan de tarieven uit twee delen. De variabele kosten van uw verbruik en de vaste kosten voor de aansluiting, meterhuur en het transport. We passen de tarieven voor grootzakelijk verbruik aan het begin van elk kwartaal aan.

Tarieven bekijken

In contact met Stadswarmte

Bel of meld u aan

  • Heeft u vragen? Bel dan 088 363 79 73 (van 9.00 tot 17.00 uur)

  • Aanmelden nieuwsbrief
    Elke twee maanden een korte update voor stadswarmte in de zakelijke markt en de publieke sector? Meld u aan voor ons Warmtenieuws.

Onze 24-uurs storingsdienst

  • Geen omkijken naar
    Is er een keer iets aan de hand, dan kunt u altijd direct bij ons terecht. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar op 0800 0513 (gratis). Een storing lossen we normaal gesproken binnen vier uur voor u op. Zonder dat u daar omkijken naar heeft.