1. Grootzakelijk
 2. Stadsverwarming voor bedrijven
 • Stadsverwarming voor bedrijven

 • Direct regelen

  Verhuist u binnenkort naar een gebouw waar wij stadswarmte leveren? Of wordt uw gebouw op stadswarmte aangesloten? Meld u hier meteen aan.

Voordelen van stadswarmte

Onderhoud

U heeft geen omkijken naar het onderhoud.

CO2-uitstoot

In vergelijking met losse cv-ketels op aardgas stootte stadsverwarming in 2022 in Nederland gemiddeld 63% minder CO₂ uit. 

Constante warmte

Warmtevoorziening met betrouwbare levering (99.9%).

Wij zorgen voor uw warmte

Bij stadsverwarming gebruiken we warmte die ontstaat bij bijvoorbeeld de opwekking van elektriciteit of bij afvalverwerking in de buurt. Deze warmte kunt u inzetten voor het verwarmen van uw bedrijfspand.

Wij werken aan het aansluiten van nieuwe bronnen op onze warmtenetten, zoals aardwarmte, aquathermie en restwarmte van datacenters.

Tarieven voor stadsverwarming

Voor stadsverwarming bestaan de tarieven uit twee delen. De variabele kosten van uw verbruik en de vaste kosten voor de aansluiting, meterhuur en het transport. We passen de tarieven voor grootzakelijk verbruik aan het begin van elk kwartaal aan.

Tarieven bekijken

Van gas naar warmte

Wilt u met uw VvE, woningcorporatie of bedrijf worden aangesloten op stadswarmte? Voor een soepele overstap van gas naar warmte, hebben we drie belangrijke tips.

Zo stapt u succesvol over

In contact met Stadswarmte

Bel of meld u aan

 • Heeft u vragen? Bel dan 088 363 79 73 (van 9.00 tot 17.00 uur)

 • Aanmelden nieuwsbrief
  Elke twee maanden een korte update voor stadswarmte in de zakelijke markt en de publieke sector? Meld u aan voor ons Warmtenieuws.

Onze 24-uurs storingsdienst

 • Geen omkijken naar
  Is er een keer iets aan de hand, dan kunt u altijd direct bij ons terecht. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar op 0800 0513 (gratis). Een storing lossen we normaal gesproken binnen vier uur voor u op. Zonder dat u daar omkijken naar heeft.