1. Thuis
  2. Gas & elektra
  3. De goedkoopste zoeken

De goedkoopste gas en elektra aanbieder?

Ben je op zoek naar de goedkoopste gas en elektra? We kunnen je niet beloven dat wij voor elk huishouden de goedkoopste gas en elektra bieden. Maar wel dat je bij ons een goede prijs betaalt voor je energie. We helpen je bij het maken van je keuze. En we zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt overstappen.

Goedkoopste elektra en gas leverancier

Bij het zoeken naar de goedkoopste elektra en gas leverancier moet je op verschillende prijsonderdelen letten. Op onze pagina over gas en elektra vergelijken hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet. Misschien is goedkoop wel belangrijk voor je, maar misschien spelen er meer zaken ook een rol bij je keuze. Op onze pagina over gas en elektra prijzen, lees je er daar meer over. Start je zoektocht in ieder geval met het noteren van je gemiddelde verbruik. Dan krijg je heel gericht een beeld van wat je gaat betalen voor je energie.

Stel bij ons gemakkelijk je energieproduct samen. Vul je postcode in en je gemiddelde verbruik. Dan laten we zien welk aanbod bij je past. En je ziet gelijk hoeveel je betaalt per maand.

Stel zelf je energie samen

Kies voor stroom en/ of gas, met een variabele óf vaste prijs. Nieuwe klanten krijgen groene stroom met ons product Groen uit Nederland, opgewekt uit duurzame energiebronnen in Nederland. 

Goedkoopste aanbieder gas en elektra zoeken via vergelijkingswebsites

De goedkoopste aanbieder van gas en elektra is niet elke dag hetzelfde. Je kunt op een onafhankelijke vergelijkingssite de prijzen voor gas en elektra van dat moment bekijken. Dat zijn eigenlijk altijd dagkoersen. Op de website Consuwijzer van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) lees je hier meer over. Kijk vooral op nog een tweede vergelijkingssite. Grote kans dat je daar dan waarschijnlijk weer andere prijzen ziet.

Overal en altijd inzicht in je verbruik en kosten

Besparen begint met inzicht. We zorgen ervoor dat je overal en altijd inzicht hebt in je verbruik en kosten. Bekijk welke resultaten je hebt behaald met je besparingen. Je ziet het via de Energie app en Mijn Verbruik.  

Lees meer over Altijd inzicht

Goedkoopste gas elektra niet altijd de beste oplossing

We adviseren om bij je keuze verder te kijken dan alleen de prijs. Kijk wat je naast de goedkoopste gas elektra nog meer bij je contract krijgt. Als je klant bij ons bent, profiteer je bijvoorbeeld altijd van onze zeven servicebeloftes, zoals.

  • Je houdt grip op je kosten via onze Energie-app en Mijn Vattenfall.
  • Je krijgt een Seintje van ons als je verbruik ineens erg afwijkt van je gemiddelde.
  • Als je je aanmeldt voor Exclusief spaar je elke maand punten voor cadeaus of een goed doel.

Wij bieden ook dynamische contracten aan

Een dynamisch energiecontract is een contract waarbij de leveringstarieven voor stroom en gas snel kunnen schommelen. Je gasprijzen veranderen per dag en je stroomprijzen zelfs per uur. Ze kunnen zowel stijgen als dalen. Ons product voor dynamische prijzen heet: FlexPrijsStroom en FlexPrijsGas. Bekijk of het voor jou geschikt is.

Bekijk je aanbod

Wat is goedkoper? Koken op gas of elektra?

Als je een nieuwe keuken krijgt, sta je voor de keuze of je gaat koken op gas of elektra. Misschien is je eerste vraag: wat is goedkoper, koken op gas of elektra? Door de schommelende marktprijzen is het nu lastig te zeggen wat goedkoper is. Een inductiekookplaat werkt op stroom en is zuinig: een goed alternatief voor je gasfornuis. Weet wel dat de overheid uiteindelijk ieder huishouden van het gas af wil hebben. Ben je nu toe aan iets nieuws, kies dan voor inductie. Op onze pagina over koken op inductie lees je waarom.

Meer lezen rond 'goedkoopste gas elektra'