1. Home
  2. Gas & elektra
  3. Goedkoopste gas & elektra

De goedkoopste gas en elektra aanbieder?

Ben je op zoek naar de goedkoopste gas en elektra? Bij ons weet je zeker dat je goed zit. We hebben altijd een aanbod voor je met scherpe prijzen. Of we bieden je extra waarde met een energiecadeau aanbieding. We helpen je bij het maken van je keuze. En we zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt overstappen.

Goedkoopste elektra en gas leverancier

Bij het zoeken naar de goedkoopste elektra en gas leverancier moet je op verschillende prijsonderdelen letten. Op onze pagina over gas en elektra vergelijken hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet. Misschien is goedkoop wel belangrijk voor je, maar verduurzaming ook. Dat speelt dan ook een rol bij je keuze. Op onze pagina over gas en elektra prijzen, lees je er daar meer over. Start je zoektocht in ieder geval met het noteren van je gemiddelde verbruik. Dan krijg je heel gericht een beeld van wat je gaat betalen voor je energie.

Stel bij ons gemakkelijk je energieproduct samen. Vul je postcode in en je gemiddelde verbruik. Dan laten we zien welk aanbod bij je past. En je ziet gelijk hoeveel je betaalt per maand.

Stel je energieproduct samen

Stel zelf je energie samen

Nieuwe klanten krijgen altijd groene stroom met ons product Groen uit Nederland. Voor gas kun je ook een groene stap maken, zoals MixGroen Gas met 10% groen gas, aangevuld met aardgas.

Goedkoopste aanbieder gas en elektra zoeken via vergelijkingswebsites

De goedkoopste aanbieder van gas en elektra is niet elke dag hetzelfde. Je kunt op een onafhankelijke vergelijkingssite de prijzen voor gas en elektra van dat moment bekijken. Dat zijn eigenlijk altijd dagkoersen. Op de website Consuwijzer van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) lees je hier meer over. Kijk vooral op nog een tweede vergelijkingssite. Grote kans dat je daar dan waarschijnlijk weer andere prijzen ziet.

Goedkoopste gas elektra niet altijd de beste oplossing

We adviseren om bij je keuze verder te kijken dan alleen de prijs. Kijk wat je naast de goedkoopste gas elektra nog meer bij je contract krijgt. Als je klant bij ons bent, profiteer je bijvoorbeeld altijd van onze zeven servicebeloftes, zoals.

  • Je houdt grip op je kosten via onze Energie-app en Mijn Vattenfall.
  • Je krijgt een Seintje van ons als je verbruik ineens erg afwijkt van je gemiddelde.
  • Als je je aanmeldt voor Exclusief spaar je elke maand punten voor cadeaus of een goed doel.

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Wat is goedkoper? Koken op gas of elektra?

Als je een nieuwe keuken krijgt, sta je voor de keuze of je gaat koken op gas of elektra. Misschien is je eerste vraag: wat is goedkoper, koken op gas of elektra? Het uitgangspunt is dat koken op gas altijd nog net iets goedkoper is. Dus direct overstappen op elektra is misschien niet verstandig. Weet wel dat de overheid uiteindelijk ieder huishouden van het gas af wil hebben. Ben je nu toe aan iets nieuws, kies dan voor inductie. Op onze pagina over koken op inductie lees je waarom.

Meer lezen rond 'goedkoopste gas elektra'