We sturen je een Seintje, een mailtje met advies over je termijnbedrag

De mooiste jaarafrekening is de jaarafrekening met 0 als saldo. Want dan hoef je niets bij te betalen, maar heb je ook niet teveel betaald, het afgelopen jaar. Daarom sturen we onze Seintjes; door het jaar heen een mailtje dat vertelt of je nog goed zit met je termijnbedrag. Zo voorkomen we samen verrassingen op je jaarafrekening.

 

Ons Seintje, een moment om je termijnbedrag te checken

Op elke jaarafrekening stellen we een termijnbedrag aan je voor. Dit is het bedrag dat je het komende jaar per maand aan ons betaalt voor je energieverbruik. Maar in dat jaar kan er veel veranderen. Misschien investeer je in zonnepanelen, vertrekt er een huisgenoot of ga je juist samenwonen. Dan verandert je energieverbruik en is het verstandig om je termijnbedrag hierop aan te passen.

Omdat energie niet altijd top of mind is, geven wij je regelmatig een Seintje. Een mailtje om samen je termijnbedrag te checken. Zo kun je op tijd je termijnbedrag bijstellen in Mijn Vattenfall als dat nodig is.

Door een tijdige waarschuwing hebben wij ons maandbedrag kunnen aanpassen en nu bij de jaarafrekening krijgen we wat terug. Heel plezierig zo.
Bedankt!

D. Verkade | 23-3-2021

Heb je een slimme meter dan krijg je een Seintje met advies op maat

Als je ons toestemming geeft, kunnen we je meterstanden uitlezen. Voortaan krijg je dan een Seintje met je actuele verbruik. Ook vertellen we welk termijnbedrag daarbij past.Toestemming geven uitlezen meter

Hierom vragen we je toestemming

Voor het bepalen van ons advies in het Seintje kijken we naar je meterstanden en je verbruik. Dat zijn persoonsgegevens. Daarom vragen we eerst toestemming om ze te mogen gebruiken.
Lees verder als meer wilt weten over gebruik van je persoonsgegevens

Live energieadvies bij je thuis

Besparen doen we samen en ieder op zijn eigen manier. Begin bijvoorbeeld met een kleine stap en plan een afspraak voor een gratis Energiescan.

Je maakt een afspraak met een van onze energieadviseurs voor een videogesprek. Tijdens dit gesprek wandel je door je huis terwijl de adviseur live met je meekijkt. En per ruimte krijg je meteen praktische bespaartips, gratis en vrijblijvend.

Energiescan plannen

Of check zelf of je termijnbedrag nog past

Natuurlijk kun je altijd advies over je termijnbedrag bij ons inwinnen. Alleen doe je de opname dan zelf:

  1. Bekijk je meterstanden en schrijf ze op.
  2. Ga naar het termijnbedragadvies in Mijn Vattenfall en vul je meterstanden in.
  3. We verwerken je gegevens en tonen ons termijnbedragadvies.
  4. Je neemt dit advies over en je termijnbedrag is meteen aangepast.

 

Een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

We beloven je een begrijpelijke jaarafrekening zonder verrassingen. Daarom krijg je regelmatig een persoonlijk termijnbedragadvies in Mijn Vattenfall, de Energie-app of via ons Seintje. Zodat je op tijd weet of je goed uitkomt bij de jaarafrekening. Of dat het verstandiger is om je termijnbedrag aan te passen. Je weet altijd waar je voor betaalt.

Een heldere jaarafrekening

We zorgen voor oplossingen die je helpen verduurzamen en besparen