We sturen je een Seintje, een mailtje met advies over je termijnbedrag

De mooiste jaarafrekening is een jaarafrekening zonder verrassingen. Je ontvangt daarom regelmatig ons Seintje. Dat is een mailtje met advies over je termijnbedrag. Neem je ons advies steeds over? Dan is de kans groot dat je niets hoeft bij te betalen op de jaarafrekening.

Ons Seintje. Omdat je energieverbruik kan veranderen

Op elke jaarafrekening berekenen we een nieuw termijnbedrag voor je. Dit is het voorschot dat je elke maand betaalt voor je energie. Tijdens het jaar kan er natuurlijk van alles veranderen. Misschien koop je zonnepanelen, vertrekt er een huisgenoot of ga je juist samenwonen. Je energieverbruik gaat dan omlaag of juist omhoog. Het is verstandig je termijnbedrag hierop aan te passen.  

Je bent natuurlijk niet altijd bewust bezig met je energieverbruik. Dus geven we je regelmatig ons Seintje. Dat is een mailtje met advies over je termijnbedrag. Zo kun je op tijd je termijnbedrag aanpassen als dat nodig is.

Door een tijdige waarschuwing hebben we ons maandbedrag kunnen aanpassen en nu bij de jaarafrekening krijgen we wat terug. Heel plezierig zo.
Bedankt!

D. Verkade | 23-3-2021

Heb je een slimme meter dan krijg je een Seintje met advies op maat

Als je ons toestemming geeft, kunnen we je meterstanden uitlezen. Voortaan krijg je dan een Seintje met je actuele verbruik. Ook vertellen we welk termijnbedrag daarbij past.Toestemming geven uitlezen meter

Hierom vragen we je toestemming

Voor het bepalen van ons advies in het Seintje kijken we naar je meterstanden en je verbruik. Dat zijn persoonsgegevens. Daarom vragen we eerst toestemming om ze te mogen gebruiken.
Lees verder als meer wilt weten over gebruik van je persoonsgegevens

Energieadvies via video bij je thuis

Besparen doen we samen en ieder op zijn eigen manier. Begin bijvoorbeeld met een kleine stap en plan een afspraak voor een gratis Energiescan.

Je maakt een afspraak met een van onze energieadviseurs voor een videogesprek. Tijdens dit gesprek loopt je door je huis. Terwijl onze adviseur via video met je meekijkt. Je krijgt per ruimte meteen praktische bespaartips, gratis en vrijblijvend.

Energiescan plannen

Zelf een advies aanvragen over je termijnbedrag

Nieuwsgierig of je op dit moment goed zit met je termijnbedrag? Heb je een slimme meter, dan staat er automatisch een advies voor je klaar in Mijn Vattenfall

Ook als je geen slimme meter hebt, adviseren we je graag. Dat regel je zo: 

  1. Bekijk je meterstanden en schrijf ze op.
  2. Ga naar het termijnbedragadvies in Mijn Vattenfall en vul je meterstanden in.
  3. We verwerken je gegevens en tonen ons termijnbedragadvies.
  4. Je neemt dit advies over en je termijnbedrag is meteen aangepast.

 

Een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

We beloven je een begrijpelijke jaarafrekening zonder verrassingen. Daarom krijg je regelmatig een persoonlijk termijnbedragadvies in Mijn Vattenfall, de Energie-app of via ons Seintje. Zodat je op tijd weet of je goed uitkomt bij de jaarafrekening. Of dat het verstandiger is om je termijnbedrag aan te passen. Je weet altijd waar je voor betaalt.

Een heldere jaarafrekening

We zorgen voor oplossingen die je helpen verduurzamen en besparen