Tijd en energie besparen op kantoor

Van administratie tot meetings en van telefoontjes tot inkoop: op kantoor heb je veel om handen. De energievoorziening op kantoor komt dan ook nog eens op je to-do-list. Op deze pagina vind je allerlei handige info en praktische bespaartips.

Tips voor duurzaam energieverbruik op kantoor

Duurzamer omgaan met het energieverbruik op kantoor: dat staat ongetwijfeld ook bij jou hoog op de agenda. We helpen je graag met praktische tips die je meteen op de zaak kan toepassen. En hiermee bespaar je ook nog eens op je energiekosten. Neem samen met ons de stap naar een fossielvrij leven en draag bij aan een schonere toekomst. Bekijk op deze pagina’s hoe het kan:

Snel overstappen in 3 stappen

Ben je je aan het oriënteren op een andere energieleverancier voor je kantoor? Met onze tips voor verstandig overstappen van zakelijke energieleverancier vertellen we je waar je op moet letten. Zo werkt overstappen bij ons:

  1. Je kiest je energieproduct en doet je aanvraag. Daarbij zie je direct je energieprijs per maand en jaar.

  2. Jij bepaalt op welke manier je betaalt en hoe je je facturen en post ontvangt.

  3. Binnen een week krijg je van ons een welkomstbrief. Daarin staat ook de door jou gekozen looptijd van je contract en het termijnbedrag bevestigd. We brengen ook je oude energieleverancier op de hoogte van de overstap. Wel zo gemakkelijk.

We helpen je graag

Als je als ondernemer vragen hebt over energie, dan denken we graag met je mee. Je kunt onze Ondernemersdesk bellen op werkdagen tussen 8:00 uur en 15:00 uur. Via WhatsApp zijn we bereikbaar tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Neem contact op

Deel deze pagina