1. Home
  2. Kennis
  3. 6 zonnepanelen in één pakket

6 zonnepanelen in één pakket

Wil je 6 zonnepanelen kopen? Dat verzorgen we met plezier voor je. In onze rekenvoorbeelden kom je standaard pakketten met 10 zonnepanelen tegen, maar natuurlijk kan je er ook meer of minder kopen. De prijs voor een pakket met 6 zonnepanelen is inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én een technische inspectie bij jou thuis. Goed om te weten: als klant van Vattenfall krijg je € 100 korting op zonnepanelen als je ze koopt bij onze partner Feenstra. 

Let op: tijdelijk helaas geen nieuwe aanvragen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen nu groter is dan het aanbod, is het niet op elk moment mogelijk om zonnepanelen aan te vragen. Nu kan het tijdelijk wel, met de Zonnepanelencheck op de website van onze partner Feenstra.

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

Hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, hangt af van meerdere factoren. Om te beginnen kijken we naar de hoeveelheid stroom die je per jaar verbruikt. Bij een gemiddeld huishouden in Nederland is dat zo'n 3.500 kWh per jaar. Ook de beschikbare oppervlakte van je dak en het vermogen van de zonnepanelen rekenen we mee. Met onze Zonnepanelen Check berekenen we binnen 12 seconden hoeveel zonnepanelen je nodig heb.

Opbrengsten van 6 zonnepanelen vergelijken met opbrengst 8 zonnepanelen

Met 6 zonnepanelen van 365 Wp wek je in je eerste jaar al gauw 1862 kWh op. Dat is al bijna de helft van wat een gemiddeld huishouden aan stroom verbruikt (3500 kWh per jaar). Een set van 6 zonnepanelen helpt je qua opbrengst dus al besparen op jouw energierekening.

Met 8 zonnepanelen van 365 Wp wek je in je eerste jaar 2482 kWh op. Tel uit je winst.

6 zonnepanelen kopen? Bekijk onze 3 pakketten

In onderstaande tabel kan je onze verschillende pakketten zonnepanelen die we verkopen bekijken. Wil je 6 zonnepanelen kopen? Dan kan je de prijzen en opwek makkelijk vergelijken.

Wil je meer dan 6 zonnepanelen? Op onderstaande pagina’s staan rekenvoorbeelden van opbrengst, opwek en kosten per:

Per 6 zonnepanelen:

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Kies een ander aantal zonnepanelen