Zonnepanelen Zeeland

Zonnepanelen Zeeland

Zonnepanelen in Zeeland zorgen voor een uitstekende opbrengst door het hoge aantal zonuren in de kustprovincie. Denk je erover om zonnepanelen op het dak te leggen? Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en werken ook in jouw regio. Ze installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen Check

Benieuwd hoe snel je in Zeeland jouw zonnepanelen terugverdient? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel zonnestroom je kunt opwekken en wat je investering zou zijn.

Direct besparen in zonnig Zeeland

Zeeland scoort altijd hoog als het gaat om het aantal zonuren per jaar. Vlissingen was in 2018 zelfs de zonnigste gemeente van het land. En we weten dat die zonuren ervoor zorgen dat de opbrengst van jouw zonnepanelen hoger is en je jouw investering sneller terugverdient. Niet gek toch? Bij ons kan je zonnepanelen kopen of huren. Je mag altijd rekenen op kwaliteit.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

Meer over onze zonnepanelen

Zonnepanelen in Zeeland huren kan ook

Het kan nog een stap te ver zijn om je eigen panelen te kopen. Geen probleem. Dat begrijpen we en daar hebben we een oplossing voor: ook in Zeeland kan je zonnepanelen huren. In de huurprijs zitten de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het materiaal, installatie, monitoring, reparatie én verzekering.

Meer over zonnepanelen huren

Btw terugvragen ingewikkeld? Wij hebben een oplossing.

Als particulier kan je na aanschaf van zonnepanelen jouw btw terugvragen bij de Belastingdienst. We begrijpen best dat dit ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we een oplossing: onze partner Alfa Accountants en Adviseurs helpt je kosteloos bij het indienen en begeleiden van jouw btw-teruggave. Wel zo netjes.

Subsidie zonnepanelen Zeeland

Of je subsidie voor zonnepanelen in Zeeland kunt aanvragen, verschilt per gemeente. Ook zijn de regelingen per jaar soms weer anders. Voor een actuele check kan je terecht bij de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies bestaan er ook gunstige leningen voor duurzame aanpassingen aan jouw huis. Ook hierover vindt je meer informatie op de subsidiewijzer. 

Naar de energiesubsidiewijzer

Zonnepanelen schoonmaken: tips & tricks

Veel mensen denken dat je zonnepanelen elk jaar moet (laten) schoonmaken. Wij raden dat niet aan: een flinke regenbui doet vaak al wonderen. Wil je toch jouw zonnepanelen reinigen omdat er bijvoorbeeld vogelpoep op zit? Dan kan je dat gewoon zelf doen met lauw water en een spons.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat je heel wat vragen hebt voordat je zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust je tijd. Wij helpen je alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?