Zonnepanelen Zeeland

Als je voor zonnepanelen kiest, dan zet je een belangrijke stap richting fossielvrij leven. Bovendien bespaar je op je energierekening. Ook in Zeeland kiezen veel mensen daarom voor zonnepanelen.

Veel zon in Zeeland, dus extra besparen met je zonnepanelen

In Zeeland schijnt de zon meer dan in de meeste andere regio’s in Nederland. Zo was Vlissingen in 2018 de zonnigste gemeente van het land. Dankzij die hoeveelheid zonuren wek je met zonnepanelen in Zeeland nog meer stroom op dan in andere regio’s. Het terugverdienen van zonnepanelen gaat daarmee sneller.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen

  • Je bespaart op je energierekening
  • Je zet een belangrijke stap richting fossielvrij leven
  • Nadat je je zonnepanelen hebt terugverdiend, wek je ‘gratis stroom’ op

Meer over onze zonnepanelen

Wij helpen je met het terugvragen van je btw

Als je zonnepanelen koopt, dan kun je de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, helpt onze partner Alfa Accountants en Adviseurs je gratis bij je btw teruggave.

Zonnepanelen Zeeland subsidie

De subsidieregeling kan per jaar verschillen. Kijk daarom goed op de website van de gemeente of op de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies kun je ook gunstige leningen afsluiten voor duurzame aanpassingen aan je huis. Ook daarover vind je meer informatie op de subsidiewijzer.

Naar de energiesubsidiewijzer

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Meer informatie over zonnepanelen