1. Grootzakelijk
  2. Klimaatondernemers

Samen werken aan een fossielvrij leven. Juist nu.

Klimaatondernemers zijn ondernemers en bedrijven die het veranderende klimaat niet als een bedreiging zien, maar als een kans. Binnen een inspirerende videoserie hebben wij een aantal vindingrijke ondernemers en bedrijven opgezocht. We zien hoe zij erin slagen om succesvol te ondernemen én hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Word ook een Klimaatondernemer

Word ook een Klimaatondernemer

Wij helpen u graag een Klimaat­ondernemer te worden. Een eerste stap is het verduurzamen van uw bedrijf door uw energieverbruik te verlagen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen. Kies uw energie-advies pakket en start met besparen.

Fossielvrij leven binnen één generatie

Binnen Vattenfall werken we aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Dat is onze stip aan de horizon. Een hele uitdaging. Toch kan het: als we het samen doen. Met onze klanten en partners in de industrie-, transport-, agriculture en de vastgoed sector.

Wij geloven namelijk dat iedere ondernemer, met grote of kleine maatregelen, een bijdrage kan leveren aan de missie om in één generatie fossielvrij te leven. We doen er dan ook alles aan om het voor ondernemers en bedrijven eenvoudig én betaalbaar te maken om klimaatslimmer te kunnen ondernemen.

Werken aan een fossielvrij leven

Zelf aan de slag met verduurzamen