1. Home
  2. Gas & elektra
  3. Gas & elektra aanvragen

Gas en elektra aanvragen

Gas elektra aanvragen is bij ons heel eenvoudig. We laten je graag zien hoe. Of het nu gaat om overstappen of dat je gaat verhuizen naar een nieuw huis.

Wanneer gas en elektriciteit aanvragen

Als je naar een bestaand huis gaat verhuizen, hoef je alleen nog maar een contract af te sluiten voor energie. Alle technische aansluitingen voor gas en elektra zijn er namelijk al. Wanneer je het beste je gas en elektriciteit kunt aanvragen, hangt af van je verhuisdatum. Staat je verhuisdatum al vast? Dan kun je tot drie maanden voor die tijd al je nieuwe contract bij ons afsluiten. Of geef, als je al klant van ons bent, de verhuizing van je contract vast door. We adviseren je om dat uiterlijk twee weken voor je verhuizing te doen. We beginnen dan met energie leveren op de verhuisdag die je opgeeft. Zo weet je zeker dat je direct stroom en licht hebt om te klussen.

Stel je energieproduct samen

Stel zelf je energie samen

Bij ons stel je zelf je energie samen. Kies voor stroom en gas, of ga voor duurzamer. Bijvoorbeeld Groen uit Nederland en MixGroen Gas. Vertel ons wat je wensen zijn, dan helpen wij je met de energie die bij je past.

Gas en elektra aanvragen in zeven stappen

We helpen je bij het maken van je keuze.

  1. Ga naar de pagina energie bestellen.

  2. Kies voor stroom, gas, warmte of een combinatie daarvan.

  3. Vul je verbruik in en of je zonnepanelen hebt.

  4. Kies hoe duurzaam je je energie wilt hebben.

  5. Selecteer de gewenste looptijd van je nieuwe contract.

  6. Vul je gegevens in op het bestelformulier.

  7. We gaan het contract in orde maken en regelen je overstap.

Gas en elektra afsluiten

Ga je binnenkort verhuizen? Dan staat gas en elektra afsluiten vast bovenaan je actielijst. Zodra je de sleutel hebt, wil je al kunnen klussen en koffiezetten voor de hulptroepen. Gas en elektra afsluiten maken we daarom gemakkelijk voor je. Selecteer een specifieke aanbieding of ga direct naar energie aanvragen. Start met het invullen van je postcode. En maak dan in vijf gemakkelijke stappen je bestelling voor gas & elektra compleet. Geef aan op welke datum je gaat verhuizen. Dan zorgen we dat je op tijd je energie krijgt.

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Aanvraag aansluiting gas en elektriciteit

Laat je een nieuw huis bouwen, dan moeten alle aansluitingen geregeld worden. Voor je gas, water en licht. De kans is groot dat de aannemer dit voor je regelt. Moet je dit toch zelf regelen, dan doe je dat www.mijnaansluiting.nl. Dat is een gezamenlijke website van alle netbeheerders in Nederland. Het is als het ware één loket waar je alles regelt.

Meer lezen rond 'gas elektra aanvragen'