1. Home
  2. Kennis
  3. Met pv-panelen wek je zelf stroom op

Met pv-panelen wek je zelf stroom op

Op zoek naar pv-panelen (zonnepanelen) voor op je dak? Lekker duurzaam, want je wekt er je eigen groene zonnestroom mee op. Als je pv-panelen wilt kopen, kun je bij ons kiezen uit 3 pakketten. Meer weten over pv-panelen, prijs en de mogelijkheden bij je thuis? Met onze Zonnepanelen Check weet je binnen 12 seconden meer.

Pv-panelen, zonnepanelen of pv-zonnepanelen?

Vraag je je af: wat zijn pv-panelen? Is er een verschil tussen pv- en zonnepanelen? Goed om te weten: pv-panelen en zonnepanelen zijn hetzelfde product. Pv is een afkorting van de Engelse term ‘photovoltaic’. Zonder al te technisch te worden: zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Zulke zonnecellen noemen we ook wel pv-cellen. Daar gebruiken we dus ook weer de afkorting pv.

Onze pv-panelen: prijs per pakket met installatie

Wij verkopen pv-panelen per pakket. Dat is belangrijk om te weten als je nieuwsgierig bent naar de pv-panelenprijs. Onze kosten voor pv-panelen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Om je te helpen om inzicht te krijgen in de pv-panelenprijs bij jou thuis, zie je hieronder de prijs voor pv-panelen per pakket van 10.

Per 10 zonnepanelen:

Pv-panelen helpen je flink besparen

Met 10 pv-panelen met een vermogen van 365 Wp, wek je in het eerste jaar al gauw zo'n 3103 kWh op. Dat is een flink deel van wat een gemiddeld huishouden aan stroom verbruikt (3500 kWh per jaar). De pv-panelenopbrengst helpt je dus behoorlijk besparen op je energierekening.

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Meer informatie over zonnepanelen