1. Home
  2. Kennis
  3. Goedkoopste stroomleverancier

De goedkoopste stroomleverancier voor jouw stroomverbruik

Er is niet 1 goedkoopste stroomleverancier die altijd en voor iedereen de beste prijs voor stroom heeft. Want prijzen en acties veranderen voortdurend. Daarnaast speelt jouw verbruik ook een grote rol. Bij de ene goedkope stroomleverancier ben je relatief goedkoper uit wanneer je stroomverbruik hoog is, terwijl je bij een bescheiden stroomafname juist weer beter bij een andere leverancier zou kunnen zijn. Kies daarom weloverwogen de stroomaanbieder die het best bij jou, je verbruik en je wensen past.

Goedkope stroomleveranciers zoeken via prijsvergelijkers

Met een prijsvergelijker kun je eenvoudig op zoek gaan naar de goedkoopste stroomleverancier. Wees je wel bewust dat de resultaten die daar uitrollen een momentopname zijn. Misschien heeft de aanbieder die als goedkoopste uit de bus komt wel een mooie aanbieding op het moment. Maar wat zijn de kosten wanneer je de normale prijs voor stroom moet betalen? Om een goed advies voor een goedkope stroomleverancier uit de vergelijker te krijgen, is het belangrijk dat je:

  • Een onafhankelijke prijsvergelijker kiest
  • Jouw echte verbruik invult
  • Ook de contractvoorwaarden en kleine lettertjes uitpluist en vergelijkt

Meer tips om energieprijzen te vergelijken

Kies je de goedkoopste stroomleverancier of de beste?

Wat voor jou de goedkoopste stroomleverancier is, hoeft dat nog niet voor een ander te zijn. Zo is het ook met de beste aanbieder. Wat jouw wensen zijn en wat je persoonlijk belangrijk vindt, bepaalt wat de beste stroomleverancier voor jou is. Vind je duurzaamheid belangrijk? Is de prijs voor jou doorslaggevend? Of wil je zeker zijn van goede adviezen en service? Als je op zoek bent naar goedkope stroom van een goede leverancier, kan je letten op:

  • Kwaliteit van de service
  • Visie op duurzaamheid
  • Verborgen kosten

Bekijk onze tips bij het kiezen van een (groene) stroomleverancier

Verzekerd van een eerlijke prijs voor stroom

We kunnen je niet beloven dat wij voor elk huishouden de goedkoopste stroomleverancier, maar wel dat je bij ons een goede prijs betaalt voor je energie. Met goede service, waar je op kunt rekenen. Stel eenvoudig je keuzes voor stroom en/of gas van Vattenfall samen? Of kies je ervoor om je eigen duurzame en goedkoopste stroomleverancier te worden en ga je voor je eigen zonnepanelen? Je krijgt bij ons een goed advies en alle keuze.

Stel zelf je energieproduct samen

Deel deze pagina

Lees meer over energie