Goedkoopste stroomleverancier

Goedkoopste stroomleverancier is steeds een andere

Misschien teleurstellend, maar de goedkoopste stroomleverancier bestaat eigenlijk niet. Prijzen en acties veranderen voortdurend en zijn ook afhankelijk van jouw verbruik. Bij de ene goedkope stroomleverancier ben je beter af bij hoog verbruik, bij de andere is het voordeliger als je weinig verbruikt. Goed om te weten toch? Ons advies: kies de stroomleverancier die het beste bij jouw wensen past.

Stel jouw energieproduct samen

Goedkope stroomleveranciers zoeken via prijsvergelijkers

We weten dat veel mensen op zoek gaan naar de goedkoopste stroomleverancier via een online prijsvergelijker. Daar kan je stroomleveranciers vergelijken en zien welke op dat moment de goedkoopste stroomleverancier is. Tips voor het gebruik van prijsvergelijkers voor het vinden van een goedkope stroomleverancier:

  • Zoek een onafhankelijke prijsvergelijker
  • Reken met jouw werkelijke verbruik
  • Vergelijk ook de contractvoorwaarden en kleine lettertjes

Meer tips om energieprijzen te vergelijken

Kies je de goedkoopste stroomleverancier of de beste?

Vraag jij je af: welke stoomleverancier is het goedkoopst? Net als dat de goedkoopste stroomleverancier niet bestaat, is er ook niet één beste stroomleverancier. Wie van de stroomleveranciers de goedkoopste is, is afhankelijk van het moment dat je een nieuw contract afsluit en ook van jouw verbruik. Of een stroomleverancier de beste is, hangt af van wat je persoonlijk belangrijk vindt. De stroom waarmee je jouw telefoon oplaadt, is namelijk bij elke leverancier dezelfde. Als je op zoek bent naar goedkope stroom van een goed  leverancier, kan je letten op:

  • Kwaliteit klantenservice
  • Visie op duurzaamheid
  • Verborgen kosten

Bekijk onze tips bij het kiezen van een stroomleverancier

Zo groen is groene stroom

Vind je het belangrijk dat jouw goedkope stroomleverancier op een slimme manier bijdraagt aan de transitie naar duurzame energie? Heel logisch, want net als wij wilt jij natuurlijk leven in een schonere wereld. Bekijk onderstaande video als je benieuwd bent hoe wij tegen duurzame en groene energie aankijken.

Bij ons bent je verzekerd van een goede prijs

Eerlijk is eerlijk: we kunnen niet beloven dat wij voor elk huishouden de goedkoopste stroomleverancier zijn, maar wel dat je een goede prijs betaalt als je voor ons kiest. En dan zorgen we ook voor je, daar kan je van op aan. Wil je direct stroom en/of gas aanvragen? Groen of grijs? Je krijgt bij ons een goed advies en alle keuze.

Stel zelf jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij jouw wensen past en stel direct jouw energieproduct samen.

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?