1. Home
  2. Kennis
  3. 10 zonnepanelen in één pakket

10 zonnepanelen in één pakket

Veel aanbieders van zonnepanelen rekenen met pakketten van 10 zonnepanelen. Ook wij verkopen zonnepanelen niet per stuk, maar per pakket. Onze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én een technische inspectie bij je thuis. Goed om te weten: als klant van Vattenfall krijg je € 100,- korting op zonnepanelen als je ze koopt bij onze partner Feenstra. 

Voorlopig weer aanvragen voor zonnepanelen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen nu groter is dan het aanbod, is het niet op elk moment mogelijk om zonnepanelen aan te vragen. Nu kan het tijdelijk wel, met de Zonnepanelencheck op de website van onze partner Feenstra.

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

Hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, hangt af van meerdere factoren. Om te beginnen kijken we naar de hoeveelheid stroom die je per jaar verbruikt. Bij een gemiddeld huishouden in Nederland is dat zo'n 3.500 kWh per jaar. Ook de beschikbare oppervlakte van jouw dak en het rendement van de zonnepanelen rekenen we mee. Via onze Zonnepanelen Check bereken je binnen 12 seconden hoeveel zonnepanelen je nodig hebt.

10 zonnepanelen opbrengst naast de opbrengst 12 zonnepanelen

Met 10 zonnepanelen van 365 Wp wek je in jouw eerste jaar al gauw 3103 kWh op. Dat is al een flink deel van wat een gemiddeld huishouden aan stroom verbruikt (3500 kWh per jaar). Een set van 10 zonnepanelen helpt je qua opbrengst dus behoorlijk besparen op jouw energierekening.

Met 12 zonnepanelen van 365 Wp bespaar je nog meer, want daarmee wek je in het eerste jaar 3723 kWh op. Tel uit je winst.

10 zonnepanelen kopen? Bekijk onze drie pakketten

In onderstaand overzicht zie je de verschillende pakketten zonnepanelen die we verkopen. Wil je 10 zonnepanelen kopen? Dan kan je de prijzen en opwek gemakkelijk vergelijken.

Wil je meer of minder zonnepanelen? Op onderstaande pagina’s staan rekenvoorbeelden van opbrengst, opwek en kosten per:

Per 10 zonnepanelen:

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Kies een ander aantal zonnepanelen