Bekijk het webinar van Vattenfall en Mobilyze: "Van dieseltank tot laadhub"

Het aantal elektrische voertuigen neemt toe en daarmee ook de behoefte aan voldoende laadpunten. Hoe gaat u daarmee om en welke mogelijkheden zijn er voor uw bedrijf om een toekomstbestendige laadoplossing te faciliteren? Zeker in de logistieke sector is dat een belangrijk vraagstuk. In dit webinar gaan we samen met partner Mobilyze dieper in op alle aspecten die bij een toekomstbestendige laadoplossing horen. 

Van dieseltank naar laadhub

In dit webinar komt u alles te weten over netcapaciteit, slim laden, batterijen, de keuze tussen DC en AC laden, optimalisatie van HBE-opbrengsten en nog veel meer. Ook vertellen we u meer over de mogelijkheden van Power-as-a-Service.

Power-as-a-Service is een dienst waarbij wij voor een vast bedrag per maand de investeringen in de laadoplossing doen en ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Daarmee beschikt u over een toekomstbestendige laadinfrastructuur tegen maandelijks vaste kosten.

Samen investeren in stille elektrische boten

Vattenfall en Stromma Group investeren in stille, elektrische rondvaartboten. Te beginnen met de Amsterdamse rond­vaartboten, die in 2025 volledig geëlektrificeerd zullen zijn. Vattenfall levert het batterijsysteem voor het emissievrij varen door de stadsgrachten, dat vanaf 2025 ook verplicht wordt.

Lees meer over Stromma

De toepassingen van Power-as-a-Service

De dienstverlening van Power-as-a-Service bieden we met name aan voor toepassingen binnen de industrie- en transportsector. Het zijn met name deze toepassingen die vaak grote investeringen vragen. Complex zijn door hun omvang en toegepaste techniek. En veel kennis en expertise vragen van de gebruiker. We onderscheiden een viertal toepassingen:

Wij staan voor u klaar!

In contact met Power Solutions

Vattenfall biedt met Power Solutions (onderdeel van Vattenfall Network Solutions) een breed scala aan diensten voor uw elektrische installatie, zoals hoogspanningsinstallatie, laadinfrastructuur, accu’s en back-upstroom.

Power-as-a-Service

Bel of maak vrijblijvend een afspraak
Neem gerust contact op voor meer informatie over de netwerkoplossingen en diensten die wij u en uw bedrijf kunnen bieden.

Onze beloften aan zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek

  • Inzicht op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk.

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering