Maak gebruik van ons klantvoordeelprogramma

Wij werken aan een duidelijk doel, maar dat kunnen we niet alleen. Zo werken we samen met bekende agrarische partners zoals Greenhouse Sustainability en Ledgnd om met behulp van hun inzichten en technologische oplossingen de CO2-uitstoot van uw kas te verminderen. En van deze samenwerking kunt u, als klant van Vattenfall profiteren.

Profiteer van ons klantvoordeelprogramma

Profiteer van onze partners

Wij helpen u graag op weg om de CO2-uitstoot van uw kas te verminderen. Naast onze duurzame oplossingen, brengen wij de kennis en ervaring van onze agrarische partners samen om zo minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. Zo kunt u nu een Footprint4All licentie, een lichtadvies of een MyLedgnd account afnemen tegen een gereduceerd tarief:
 
 • U ontvangt eenmalig 10% korting op een Footprint4All licentie om zelf de footprint van uw bedrijf te berekenen. Regulier tarief: € 695 (per jaar).
 • U ontvangt € 500 korting op een merkonafhankelijk lichtadvies. Regulier tarief: € 3.500.
 • U ontvangt 10% korting op een MyLedgnd basis account voor een periode van 12 maanden. Regulier tarief: € 2.500.

Voorwaarden deelname

Klantvoordeel programma sector Glastuinbouw

De korting vanuit het klantvoordeelprogramma wordt op uw factuur in mindering gebracht onder de noemer ‘Klantvoordeelprogramma Vattenfall’. De korting kan niet met terugwerkende kracht op lopende overeenkomsten en/ of offertes worden toegepast.

Direct aan de slag?

 • Een CO2-footprint van uw bedrijf

  Voordelen van Footprint4All:

  • Direct inzicht in de opbouw van uw CO2-footprint op basis van onder andere uw gas- en elektriciteits­verbruik.
  • De hotspots op het gebied van uw CO2-uitstoot worden in kaart gebracht, zodat u meteen actie kunt ondernemen.
  Klantvoordeel
  10% korting
  Vraag een licentie aan
 • Een LED lichtadvies op maat

  Voordelen LED lichtadvies:

  • Overzicht van de beste lichtleveranciers voor uw situatie
  • Het beste lichtplan getoetst in uw eigen kas
  • Alle testresultaten inzichtelijk in uw MyLedgnd dashboard
  Klantvoordeel
  € 500 korting
  Vraag een lichtadvies aan
 • De resultaten van LED inzichtelijk in MyLedgnd

  Voordelen van MyLedgnd:

  • U kunt de invloed van LED op uw gewas 24/7 monitoren en evalueren
  • Ontdek wat de meerwaarde van LED is voor uw teelt
  • MyLedgnd is te koppelen met uw nieuwe klimaatcomputer
  Klantvoordeel
  10% korting
  Vraag een account aan

Onze partners

Ledgnd

LEDGND

Overweegt u over te stappen op led-verlichting, maar weet u nog niet wat de best passende led-oplossing is voor uw bedrijf? Of heeft u al LED, maar heeft u niet inzichtelijk wat het effect op uw gewassen exact is? U kunt nu bij onze partner Ledgnd terecht voor onafhankelijk advies en begeleiding rondom led-verlichting. Zij hebben hun ruime ervaring in de glastuinbouw- en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in MyLedgnd: het data-platform waar alle led-inzichten samenkomen.

Over MyLedgnd:

In MyLedgnd kunt u de armaturen van de verschillende led-leveranciers met elkaar vergelijken en controleren. U kunt zo 24/7 de invloed van de lampen op uw gewas monitoren en evalueren. In details geeft het platform realtime weer wat het effect is op het aantal trossen per plant (belicht en onbelicht), temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-concentratie etc. Het platform kunt u volledig integreren in uw nieuwe klimaatcomputer, wel zo handig! 

Greenhouse Sustainability

Logo Greenhouse Sustainability

Hoeveel CO2 stoot u nu in totaal uit met uw bedrijf? En hoe kunt u gemakkelijk de CO2-uitstoot binnen uw bedrijf terugdringen? Om dit te weten te komen is een footprintberekening op maat nodig. Dit kan nu zeer gemakkelijk en voordelig met de CO2-Scan via onze partner Greenhouse Sustainability. Greenhouse Sustainability zet zich dagelijks in om bedrijven in land- en tuinbouw te helpen met het meten en verbeteren van hun footprint.

Over Footprint4All:

Met Footprint4All kunt u zelf de CO2-uitstoot van uw organisatie in kaart brengen. De berekening geeft inzicht in de opbouw van uw CO2-footprint op basis van meerdere factoren zoals verwarming, elektriciteit & gas, zakelijk vervoer, watergebruik en afval.

De inzichten die u krijgt via de CO2-footprint berekening van Footprint4All bieden u het startpunt voor waar het om draait: het succesvol reduceren van uw milieu-impact. Op basis van uw resultaten bepaalt u welke investeringen u kunt doen. En dat is fijn. Want waarom zou u als eerste kiezen voor een alternatieve verpakking als blijkt dat uw impact vele malen groter kan zijn door te investeren in zonnepanelen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de agrarische sector

De ontwikkelingen rondom de verduurzaming van de agrarische sector volgen elkaar in hoog tempo op. Meld u aan voor onze UpdateService en ontvang direct de updates zodra er iets verandert – op het gebied van regelingen, subsidies of nieuwe innovaties 

Ontvang alle updates

Samen werken aan een fossielvrije agrarische sector

Het Agri-team staat voor u klaar!

Door slim met uw energie om te gaan kunt u niet alleen besparen op uw energiekosten, maar ook uw CO₂-uitstoot verminderen. Onze experts gaan hierover graag met u in gesprek.

Het Agri-team staat voor u klaar

Onze beloften aan zakelijke klanten

 • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

 • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

 • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

 • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek

 • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

 • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering