Samen op weg naar een fossielvrije toekomst. Maak gebruik van ons klantvoordeelprogramma

Wij werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Maar dat kunnen we niet alleen. Zo werken we samen met bekende agrarische partners zoals Greenhouse Marketeers en Ledgnd om met behulp van hun inzichten en technologische oplossingen de CO2-uitstoot van uw kas te verminderen. En van deze samenwerking kunt u, als klant van Vattenfall, nu direct profiteren.

Profiteer van ons klantvoordeelprogramma

Profiteer van onze partners

Wij helpen u graag op weg om de CO2-uitstoot van uw kas te verminderen. Naast onze duurzame oplossingen, brengen wij de kennis en ervaring van onze agrarische partners samen om zo een fossielvrije toekomst mogelijk te maken. Zo kunt u nu een CO2-Scan, een lichtadvies of een MyLedgnd account afnemen tegen een gereduceerd tarief:
 
 • U ontvangt eenmalig 20% korting op een CO2-Scan voor uw bedrijf of teelt naar keuze. Regulier tarief: € 4.000.
 • U ontvangt € 500 korting op een merkonafhankelijk lichtadvies. Regulier tarief € 3.500.
 • U ontvangt 10% korting op een MyLedgnd basis account voor een periode van 12 maanden. Regulier tarief: € 2.500.

Voorwaarden deelname

glastuinbouw-klantvoordeel-programma.png

Het klantvoordeelprogramma gaat in vanaf 14 juli 2021. De korting(en) wordt op uw factuur in mindering gebracht onder de noemer ‘Klantvoordeelprogramma Vattenfall’. De kortingen kunnen niet met terugwerkende kracht op lopende overeenkomsten en/ of offertes worden toegepast.

Direct aan de slag?

 • 20% korting

  Een CO2-Scan voor uw bedrijf of teelt

  Een CO2-Scan voor uw bedrijf of teelt

  Voordelen van de CO2-Scan:

  • De milieu-impact van uw teelt direct inzichtelijk in een CO2-rapport
  • Concrete maatregelen om uw CO2-uitstoot te verminderen
  Vraag een CO2-Scan aan
 • € 500 korting

  Een LED lichtadvies op maat

  500 euro korting op een LED lichtadvies op maat

  Voordelen LED lichtadvies:

  • Overzicht van de beste lichtleveranciers voor uw situatie
  • Het beste lichtplan getoetst in uw eigen kas
  • Alle testresultaten inzichtelijk in uw MyLedgnd dashboard
  Vraag een lichtadvies aan
 • 10% korting

  De resultaten van LED inzichtelijk in MyLedgnd

  Vraag een MyLedgnd account aan

  Voordelen van MyLedgnd:

  • U kunt de invloed van LED op uw gewas 24/7 monitoren en evalueren
  • Ontdek wat de meerwaarde van LED is voor uw teelt
  • MyLedgnd is te koppelen met uw nieuwe klimaatcomputer
  Vraag een account aan

Onze partners

Ledgnd

LEDGND

Overweegt u over te stappen op led-verlichting, maar weet u nog niet wat de best passende led-oplossing is voor uw bedrijf? Of heeft u al LED, maar heeft u niet inzichtelijk wat het effect op uw gewassen exact is? U kunt nu bij onze partner Ledgnd terecht voor onafhankelijk advies en begeleiding rondom led-verlichting. Zij hebben hun ruime ervaring in de glastuinbouw- en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in MyLedgnd: het data-platform waar alle led-inzichten samenkomen.

Over MyLedgnd:

In MyLedgnd kunt u de armaturen van de verschillende led-leveranciers met elkaar vergelijken en controleren. U kunt zo 24/7 de invloed van de lampen op uw gewas monitoren en evalueren. In details geeft het platform realtime weer wat het effect is op het aantal trossen per plant (belicht en onbelicht), temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-concentratie etc. Het platform kunt u volledig integreren in uw nieuwe klimaatcomputer, wel zo handig! 

Greenhouse Marketeers

Greenhouse Marketeers

Hoeveel CO2 stoot u nu in totaal uit met uw bedrijf? En hoe kunt u gemakkelijk de CO2-uitstoot binnen uw bedrijf terugdringen? Om dit te weten te komen is een footprintberekening op maat nodig. Dit kan nu zeer gemakkelijk en voordelig met de CO2-Scan via onze partner Greenhouse Marketeers. Greenhouse Marketeers zet zich dagelijks in om bedrijven in land- en tuinbouw te helpen met het meten en verbeteren van hun footprint.

Over de CO2-Scan:

De inzichten die u krijgt via de footprintberekening van Greenhouse Marketeers bieden u het startpunt voor waar het om draait: het succesvol reduceren van uw milieu-impact. Doordat u op bedrijfsniveau of op proces- en/ of productniveau gedetailleerde resultaten ontvangt, kunt u direct zien waar u het beste mee aan de slag kunt gaan. En dat is fijn. Want waarom zou u als eerste kiezen voor een alternatieve verpakking als blijkt dat uw impact vele malen groter kan zijn door te investeren in zonnepanelen?

Gratis deelname Fossil Free Agriculture event

Samen met onze partners Greenhouse Marketeers en Ledgnd organiseren wij begin volgend jaar een kennissessie op een mooie agrarische locatie. Heeft u interesse in ons Fossil Free Agriculture event in het eerste kwartaal van 2022? En wilt u op de hoogte gehouden worden over het inhoudelijke programma? Meld u zich dan nu aan.

Meld u aan