Zakelijke energieprijzen vergelijken

Zakelijke energieprijzen vergelijken

Het is goed om te weten waar u op kunt letten als u offertes van verschillende energieleveranciers naast elkaar legt. Wij zorgen ervoor dat u geen appels met peren vergelijkt en helpen u bij de keuze van een energiecontract dat écht past bij uw bedrijf.

Vraag eerst een offerte aan

Zakelijke energieprijzen vergelijken begint met het aanvragen van een offerte. De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt en daardoor uiterlijk een week geldig. Hierdoor zijn de grootverbruik elektriciteits- en gasprijzen niet online te vinden. Wilt u weten wat de huidige energieprijzen zijn? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

We nemen contact met u op

Een offerte aanvragen is altijd helemaal vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op. In dit gesprek vergelijken wij graag voor u de verschillende product- en contractvormen.

Wij geven u graag persoonlijk advies over het energiecontract dat het best past bij uw bedrijf. Zo is uw zakelijke energie altijd goed geregeld.

Gemakkelijk zakelijke energie-offertes vergelijken

Whitepaper Vergelijken zakelijke energie-offertes

In deze whitepaper vertellen we u precies waar u op moet letten bij het vergelijken van zakelijke energie-offertes.

Download de whitepaper

Kies zelf uw zakelijke energie

Weet u niet welk energieproduct het best bij uw bedrijf past? Vul uw wensen in en u ontvangt direct een passend advies.

Tips voor het vergelijken van zakelijke offertes

  • In enkele gevallen worden in energie-offertes niet de totale energiekosten vermeld. Dan worden bijvoorbeeld de netbeheerkosten weggelaten, waardoor de offerte voordeliger lijkt.
  • Vergelijk de kosten van het gehele energiecontract en check niet alleen de prijs per eenheid. Let ook goed op het maandelijkse bedrag aan vastrecht en bekijk of het een vaste of variabele prijs is. Een variabele prijs kan gedurende de looptijd nog enkele malen gewijzigd worden.
  • Enkele energieleveranciers hanteren een bandbreedte. Bij overschrijding daarvan kunnen afwijkende tarieven of een boete berekend worden. Dit kan onverwachte kosten met zich meebrengen.

Overstappen is makkelijker dan u denkt

Hebt u verschillende energie-offertes vergeleken? En overweegt u nu over te stappen naar Vattenfall? Overstappen is makkelijker dan u denkt. Wij helpen u hier graag bij, zodat uw zakelijke energie straks altijd goed geregeld is.

Eenvoudig overstappen naar Vattenfall

Gemakkelijk zakelijke energie-offertes vergelijken

Offertes van energieleveranciers verschillen vaak sterk van elkaar. Dat maakt vergelijken soms lastig. Wij hebben een checklist voor u gemaakt, zodat u weet waarop u moet letten.

Download de whitepaper

Interessant artikel?