Eerlijk zakelijke energieprijzen vergelijken

Het is goed om te weten waar u op kunt letten als u offertes van verschillende energieleveranciers naast elkaar legt. Wij zorgen ervoor dat u geen appels met peren vergelijkt en helpen u bij de keuze van een energiecontract dat écht past bij uw bedrijf.

Tips voor het vergelijken van zakelijke offertes

Let op de totale energiekosten

  • In enkele gevallen worden in energie-offertes niet de totale energiekosten vermeld. Dan worden bijvoorbeeld de netbeheerkosten weggelaten, waardoor de offerte voordeliger lijkt.
  • Vergelijk de kosten van het gehele energiecontract en check niet alleen de prijs per eenheid. Let ook goed op het maandelijkse bedrag aan vastrecht en bekijk of het een vaste of variabele prijs is. Een variabele prijs kan gedurende de looptijd nog enkele malen gewijzigd worden.
  • Enkele energieleveranciers hanteren een bandbreedte. Bij overschrijding daarvan kunnen afwijkende tarieven of een boete berekend worden. Dit kan onverwachte kosten met zich meebrengen.

Vraag online een prijsvoorstel of offerte aan

Zakelijke energieprijzen vergelijken begint met het aanvragen van een prijsvoorstel of een offerte. De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn sterk afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Hierdoor is een prijsvoorstel voor een grootverbruik elektriciteits- of gasaansluiting niet onbeperkt geldig.

Gewoon een offerte aanvragen is natuurlijk altijd mogelijk. U zit ook hier nergens aan vast. Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op. In dit gesprek vergelijken wij graag voor u de verschillende product- en contractvormen. Zo krijgt u altijd de best passende oplossing voor u én uw bedrijf.

Besparen op uw grootverbruik energie?

Besparen op uw grootverbruik energiekosten?

Met onze keuzehulp weet u in 5 minuten hoeveel u kunt besparen op uw zakelijke energiekosten. Wij hebben alleen uw vestigingsadres en toestemming nodig.

Overstappen is makkelijker dan u denkt

Hebt u verschillende energie-offertes vergeleken? En overweegt u nu over te stappen naar Vattenfall? Overstappen is makkelijker dan u denkt. Wij helpen u hier graag bij, zodat uw zakelijke energie straks altijd goed geregeld is.

In 3 stappen overstappen

Dit zou u ook kunnen interesseren