1. Grootzakelijk
  2. Steeds duurzamer
Steeds duurzamer - Vattenfall Grootzakelijk
  • Steeds duurzamer

    Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame energie. En niet zomaar, want wereldwijd is er in het klimaatakkoord vastgelegd dat het nodig is om alles op alles te zetten om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan. Dat betekent dat de CO₂-uitstoot van bedrijven flink beperkt moet worden en daar nemen wij een actieve rol in.

Een duurzaam energiebedrijf, nu en in de toekomst

Duurzaamheid zit in ons DNA. Niet verrassend, want dit is ook de integrale strategie van ons moederbedrijf Vattenfall. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om energie te besparen en meer duurzame energie op te wekken. Zo zorgen we ervoor dat u invulling kunt geven aan duurzaamheid met een oplossing die past bij uw bedrijf.

Duurzame activiteiten

Als energiebedrijf willen en kunnen we een grote bijdrage leveren aan de energietransitie. Zo investeren we volop in een duurzame energievoorziening, zoals windparken, zonne-energie en batterijtechnologie. En lopen we voorop in elektrisch vervoer.

Duurzame oplossingen

Met ons kunt u op verschillende manieren voor uw bedrijf invulling geven aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld door zonnepanelen en elektrische laadpalen te plaatsen. Of door stadsverwarming of windenergie af te nemen.

Duurzaam vastgoed, zet vandaag al de eerste stappen
Bart-Jan Lijnkamp, directielid van Achmea

Onze klanten vertellen hoe zij verduurzamen

Wilt u weten hoe andere bedrijven duurzaam ondernemen? We inspireren u graag met de succesverhalen van onze klanten. Zo vertelt Bart-Jan Lijnkamp, directielid van Achmea, bijvoorbeeld over de pittige uitdaging van energieneutrale kantoorpanden.

Lees de succesverhalen van onze klanten

Meer weten over het verduurzamen van uw bedrijf?

We helpen u graag met al uw vragen over energie-inkoop, zonne- en windenergie, geothermie en warmte.

Stroometiket 2018

In het stroometiket ziet u met welke energiebronnen onze elektriciteit is opgewekt in 2018. En wat het aandeel is van elke energiebron die gebruikt is.

 

Heeft u thuis stroom van ons? Bekijk het stroometiket

Gouden status voor Vattenfall

Van EcoVadis hebben de MVO-activiteiten van Vattenfall de gouden status verdiend. 

Daarmee behoort Vattenfall tot de beste 3% van alle onderzochte deelnemers die aangesloten zijn bij dit wereldwijde platform voor de registratie en validatie van duurzame prestaties.