Steeds duurzamer

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame energie. En niet zomaar, want wereldwijd is er in het klimaatakkoord vastgelegd dat het nodig is om alles op alles te zetten om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan. Dat betekent dat de CO₂-uitstoot van bedrijven flink beperkt moet worden en daar nemen wij een actieve rol in.

Een duurzaam energiebedrijf, nu en in de toekomst

Duurzaamheid zit in ons DNA. Niet verrassend, want dit is ook de integrale strategie van ons moederbedrijf Vattenfall. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om energie te besparen en meer duurzame energie op te wekken. Zo zorgen we ervoor dat u invulling kunt geven aan duurzaamheid met een oplossing die past bij uw bedrijf.

Als energiebedrijf willen en kunnen we een grote bijdrage leveren aan de energietransitie. Zo investeren we volop in een duurzame energievoorziening, zoals windparken, zonne-energie en batterijtechnologie. En lopen we voorop in elektrisch vervoer.

Bekijk onze duurzame activiteiten

Met ons kunt u op verschillende manieren voor uw bedrijf invulling geven aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld door zonnepanelen en elektrische laadpalen te plaatsen. Of door stadsverwarming of windenergie af te nemen.

Bekijk onze duurzame oplossingen

Uw gebouwen verduurzamen?

Energieneutraal vastgoed, een mooie ambitie die wij graag onderstrepen. We zorgen dat u weet welke concrete maatregelen u kunt nemen, zodat u weloverwogen de eerste stappen naar de verduurzaming van uw gebouwen zet.

Zet vandaag de eerste stappen

Onze klanten vertellen hoe zij verduurzamen

Wilt u weten hoe andere bedrijven duurzaam ondernemen? We inspireren u graag met de succesverhalen van onze klanten. Zo vertelt Bart-Jan Lijnkamp, directielid van Achmea, bijvoorbeeld over de pittige uitdaging van energieneutrale kantoorpanden.

Lees de succesverhalen van onze klanten

Klanten aan het woord
Stroometiket 2018

Stroometiket 2018

In het stroometiket ziet u met welke energiebronnen onze elektriciteit is opgewekt in 2018. En wat het aandeel is van elke energiebron die gebruikt is.

Bekijk het zakelijke stroometiket

Heeft u thuis stroom van ons? Bekijk het stroometiket

Meer weten over duurzame energie?

U kunt ons bellen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Kalender Maak een belafspraak

Dit beloven wij onze klanten:

  • Met al uw vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon
  • U krijgt een seintje én een oplossing bij afwijkend verbruik
  • We wijzen u op kansen in de markt en helpen u de juiste keuzes te maken
  • Als koploper in de energietransitie zijn we uw partner in verduurzaming

Meer over onze service beloften

Gouden status voor Vattenfall

Van EcoVadis hebben de MVO-activiteiten van Vattenfall de gouden status verdiend.

Daarmee behoort Vattenfall tot de beste 3% van alle onderzochte deelnemers die aangesloten zijn bij dit wereldwijde platform voor de registratie en validatie van duurzame prestaties.