Ons aanbod aan u: altijd duurzame energie

Uw bedrijf of organisatie kan een belangrijke bijdrage leveren aan een verlaging van de CO2-uitstoot en daarmee aan een fossielvrije toekomst. Het afnemen van duurzame energie is daarbij een eenvoudige eerste stap. Daarom bieden wij onze contracten standaard aan op basis van hernieuwbare energie, energie afkomstig van wind- of zonneparken. Zo bent u altijd verzekerd van duurzame energie.

Fossielvrij leven binnen één generatie

Het is onze ambitie om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Dat doen we onder meer door volop te investeren in hernieuwbare energie, zoals met de bouw van windparken op land en zee en met de aanleg van zonneparken. Daarnaast leggen we warmtenetwerken aan om het gebruik van aardgas terug te dringen.

En om de CO2-uitstoot verder te verminderen werken we ook samen met andere bedrijven, bijvoorbeeld bij de productie van fossielvrij staal en duurzame vliegtuigbrandstof. Zo leveren we als energiebedrijf een belangrijke bijdrage aan de energietransitie.

Telefoon Meer weten of advies? Neem dan via 020 892 00 75 contact met ons op.

Wij helpen uw bedrijf te verduurzamen

Het vergroenen van uw grootverbruik energie is een slimme keuze als u een duurzame stap wilt zetten. Ondernemen met 100% groene energie kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen welke hernieuwbare bron uw energie opwekt en waar deze vandaan komt: uit Europese of Nederlandse windparken. U kunt ook verduurzamen door zelf energie op te wekken met behulp van de zon. Bekijk de mogelijkheden of bel 020 892 00 75 voor advies.

Twintig keer meer duurzame energie nodig dan nu

Volgens onze CEO, Martijn Hagens, gaat de vraag naar elektriciteit vervier- of vervijfvoudigen. Willen we dat dat groene stroom is, dan moeten we twintig keer meer duurzame elektriciteit opwekken dan nu.

Lees het interview met Martijn Hagens

Samen op weg naar een fossielvrije toekomst

De Markt Expertise Desk staat voor u klaar

Onze experts van de Markt Expertise Desk helpen u graag met al uw vragen over de energiemarkt. Zo ook met het verduurzamen van uw bedrijf via zonne-, en windenergie en laadpalen.

Markt Expertise Desk

De 6 beloften voor onze zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

  • Een energiescan op locatie, met een bespaarplan op maat

  • Ondersteuning bij uw duurzaamheidsambities, van advies en subsidie­aanvraag tot installatie