1. Home
 2. Gas & elektra
 3. Gas & elektra vergelijken

Gas en elektra vergelijken

Je energie regel je minstens voor een jaar of het liefst nog langer. Dan wil je natuurlijk uitgebreid alle opties voor gas en elektra vergelijken om de beste keus te maken. Bij ons zit je altijd goed. Of je nu let op duurzaamheid of prijs.

Gas en elektra aanbieders vergelijken op prijs of duurzaamheid

Bij gas en elektra aanbieders vergelijken kunnen verschillende factoren een rol spelen. Bedenk wat op dit moment belangrijk is voor je. Dat maakt vergelijken een stuk makkelijker.

Stel je energieproduct samen

Stel zelf je energie samen

Nieuwe klanten krijgen altijd groene stroom met ons product Groen uit Nederland. Voor gas kun je ook een groene stap maken, zoals MixGroen Gas met 10% groen gas, aangevuld met aardgas.

Prijzen gas elektra vergelijken

Via internet kun je steeds makkelijker prijzen van gas en elektra vergelijken. We hebben daarbij een belangrijke tip voor je begint. Zoek eerst de gegevens over je energieverbruik per jaar. Schrijf op een briefje hoeveel kWh stroom en hoeveel kubieke meter gas je gemiddeld in een jaar verbruikt. Dan kun je een realistische berekening en vergelijking laten maken. Zoals op onze pagina Energie aanvragen.

Vind je de prijs voor je gas en elektra het belangrijkste, dan kun je eventueel kijken op een vergelijkingssite. Of vergelijk zelf de zelf aanbiedingen op de websites van verschillende aanbieders. Bekijk hier onze aanbiedingen. Of lees verder over prijzen vergelijken.

Ons doel

Wij zijn Vattenfall. Een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. We beginnen bij onszelf, helpen je op weg en werken samen met industrie en overheden.

Doe je mee?

Gas en elektra leveranciers vergelijken op andere punten

De websites en prijzen van twee of meer leveranciers bekijken kost misschien wat meer tijd. Maar het voordeel is dat de websites je een completer beeld geven van de leveranciers.

 • Heb je een goed gevoel bij de klantenservice en andere diensten?
  Bekijk onze 7 servicebeloftes.
 • Word je bij de leveranciers beloond met voordeel als je blijft?
  Bij ons is dat een oplopende Blijven Loont-korting.
 • Kun je ook leuke of energiebesparende cadeaus krijgen of sparen?
  Dat noemen we Energiecadeau en Exclusief.
 • Biedt men bij hetzelfde bedrijf ook andere producten zoals zonnepanelen?
  We hebben 3 typen zonnepanelen voor je.
 • Is er aandacht voor energiebesparing?
  We zorgen elke maand voor je eigen energierapport.

Meer lezen rond 'gas & elektra vergelijken'