1. Home
 2. Energie-aanbiedingen
 • Altijd energie: je zit goed met deze aanbiedingen

 • Altijd een goede prijs

  We zorgen voor een goede prijs met korting of een mooi welkomstcadeau. En zeven handige tips om onze aanbiedingen te vergelijken. Zo weet je dat je goed zit.

  Aanbiedingen bekijken

De 7 beloftes van Vattenfall

 • Elk jaar voordeel voor klanten die blijven

 • Een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

 • Overal en altijd inzicht in je verbruik en kosten

 • Direct bericht met advies bij afwijkend verbruik

 • Gratis bespaaradvies op maat

 • Binnen enkele jaren 100% groene stroom uit Nederland beschikbaar voor alle klanten thuis

 • Altijd goed geholpen garantie

Gas- en stroomaanbiedingen

De reis naar fossielvrij leven is al begonnen. Met grote én kleine stappen. Wij zijn vastberaden om het verschil te maken. Daarom werken we samen met de industrie, de overheid, andere bedrijven én met jou. Bij ons kun je uit verschillende gas- en stroomaanbiedingen kiezen wat bij je past. 

Alleen stroomaanbiedingen kan ook

Ook als je alleen stroom nodig hebt, geven we je de keuze tussen verschillende aanbiedingen. Ga naar energie aanvragen, vul je adres in en kies voor stroom. Het is handig als je weet wat je ongeveer verbruikt. Dan kunnen wij twee aanbiedingen op maat samenstellen. Weet je dat niet, dan doen we een schatting. Daarna zetten we twee aanbiedingen voor stroom voor je naast elkaar. Vergelijk de prijs en de looptijd, maak je keuze en klik op de aanvraagbutton. Dan maken we je contract snel in orde.

 

Speciaal voor onze klanten: Exclusief

Onze klanten verdienen iets extra's en dat doen we met Exclusief. Met Exclusief spaar je voor leuke cadeaus en profiteer je van leuke voordelen. Meedoen is heel eenvoudig. Met je Mijn Vattenfall account meldt je je gratis aan. 

Meer over Exclusief

Zo werkt Blijven Loont-korting

Je krijgt elk jaar 5% extra korting op de variabele leveringskosten van stroom. Met een maximum van 25%. Je krijgt de Blijven Loont-korting zolang je klant blijft en aan de voorwaarden voldoet.

Stel je energieproduct samen

Stel zelf je energie samen

Kies voor onze groene stroom, Groen uit Nederland. En kies voor gas of ga voor duurzamer, zoals MixGroen Gas. Vertel ons wat je wensen zijn, dan helpen wij je met de energie die bij je past.

Ik ben zeer tevreden en heb spijt dat ik er een jaar tussen uit ben geweest.

Tiny Moes uit Den Oever
Man voor het raam met smartphone in de hand

Modelcontract: zo weet je waar je aan toe bent

Met het Modelcontract Energie vergelijk je eenvoudig een energiecontract bij ons en andere leveranciers. Het is namelijk een energieproduct dat bij elke leverancier precies hetzelfde is. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. 

Eerlijk over onze energieprijs

We doen ons best om je goedkope energie te leveren. Wat onze prijzen ook zijn, we zorgen ervoor dat je stroom en gas krijgt tegen een eerlijke prijs. We hebben altijd een energie aanbieding die past bij je huishouden. We zorgen dat overstappen op goedkope energie heel makkelijk is.

Bij een variabele energieprijs krijg je een aantal keer per jaar bericht over eventuele prijswijzigingen. Kies je voor een vaste prijs? Tijdens je contractperiode betaal je dezelfde vaste prijs voor de variabele leveringstarieven van stroom en gas. De prijzen voor heffingen van de overheid, de netbeheerkosten en btw kunnen wel stijgen of dalen. Zo is de stroomprijs opgebouwd.

Producten van Vattenfall