1. Home
  2. Energie-aanbiedingen
  • Altijd energie: je zit goed bij ons

  • Nog geen klant? Check welke energie het beste bij jou past

    Vul de 4 cijfers en 2 letters van de postcode in, bijv. 1234 AB.
    Vul een huis-nummer in tussen 1 en 99999.

Gas- en stroomaanbiedingen

De reis naar fossielvrij leven is al begonnen. Met grote én kleine stappen. Wij zijn vastberaden om het verschil te maken. Daarom werken we samen met de industrie, de overheid, andere bedrijven én met jou. Bij ons kun je uit verschillende gas- en stroomaanbiedingen kiezen wat bij je past. 

Alleen stroom of gas kan ook

Ook als je alleen stroom of alleen gas nodig hebt, geven we je de keuze tussen verschillende aanbiedingen. Ga naar energie aanvragen, vul je adres in en kies voor stroom of gas. Het is handig als je weet wat je ongeveer verbruikt. Vergelijk de prijs, maak je keuze en klik op de aanvraagbutton. Dan maken we je contract snel in orde.

 

Speciaal voor onze klanten: Exclusief

Onze klanten verdienen iets extra's en dat doen we met Exclusief. Met Exclusief spaar je voor leuke cadeaus en profiteer je van leuke voordelen. Meedoen is heel eenvoudig. Met je Mijn Vattenfall account meldt je je gratis aan. 

Meer over Exclusief
Man voor het raam met smartphone in de hand

Modelcontract: zo weet je waar je aan toe bent

Met het Modelcontract Energie vergelijk je eenvoudig een energiecontract bij ons en andere leveranciers. Het is namelijk een energieproduct dat bij elke leverancier precies hetzelfde is. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. 

Ik ben zeer tevreden en heb spijt dat ik er een jaar tussen uit ben geweest.

Tiny Moes uit Den Oever

Eerlijk over onze energieprijs

We doen ons best om je goedkope energie te leveren. Wat onze prijzen ook zijn, we zorgen ervoor dat je stroom en gas krijgt tegen een eerlijke prijs. We hebben altijd een energie aanbieding die past bij je huishouden. We zorgen dat overstappen op goedkope energie heel makkelijk is.

Bij een variabele energieprijs krijg je een aantal keer per jaar bericht over eventuele prijswijzigingen. Kies je voor een vaste prijs? Tijdens je contractperiode betaal je dezelfde vaste prijs voor de variabele leveringstarieven van stroom en gas. De prijzen voor heffingen van de overheid, de netbeheerkosten en btw kunnen wel stijgen of dalen. Zo is de stroomprijs opgebouwd.

Producten van Vattenfall