1. Home
  2. GreenBattery
De greenbattery op een festival | Vattenfall over groene stroom
  • De GreenBattery

    Groene stroom, waar je maar wilt

    Vraag aan

Geen diesel maar groene stroom: GreenBattery

De GreenBattery is een slimme, schone en stille mobiele batterij voor groene stroom. Zonder CO2-uitstoot, zonder fijnstof. Hierin is veel groene stroom uit zon en wind opgeslagen. Voor stroom op locatie heb je nu een duurzamere optie dan een dieselaggregaat: GreenBattery. Die groene stroom kun je overal gebruiken. Denk aan bouwlocaties, sporttoernooien, buurtfeesten, festivals en afgelegen plekken. De GreenBattery levert evenveel stroom als een dieselaggregaat, voor een vergelijkbare prijs.

 

De GreenBattery voor op locatie

Als je binnenkort stroom nodig hebt op locatie, of tijdelijk geen stroom hebt, dan is de GreenBattery een oplossing. Je kiest een GreenBattery Mini, geschikt voor kleiner stroomverbruik, of een GreenBattery container, voor als je meer stroom nodig hebt.

Je krijgt full service:

  • We helpen je in te schatten hoeveel stroom je nodig hebt
  • We denken mee over de beste plek voor je GreenBattery
  • We checken of je GreenBattery goed werkt

Zo werkt de GreenBattery

We bieden grotere exemplaren van de GreenBattery voor festivals en handige aanhangwagens voor kleinere evenementen. De batterijen in de GreenBattery laden we vooraf helemaal op met groene stroom uit zon en wind. Die stroom zit in de GreenBattery als gelijkstroom. De omvormer die erin zit zet die stroom om in wisselstroom. De bloem van zonnepanelen wekt tijdens gebruik zonne-energie op. Met genoeg zon laadt de GreenBattery zichzelf dus automatisch op.

Green Battery bij Parkpop in Den Haag | Vattenfall

Evenementen die voorop lopen

Niet alleen Chefs at the Parc pioniert met de GreenBattery, ook Parkpop draait op zon en wind. Vanaf 2020 verwachten we dat Parkpop alle aggregaten vervangen heeft door de mobiele GreenBattery’s. Dat is goed voor het festival, de bezoekers én voor het park.

De GreenBattery is ook voor kleine horecaondernemers, bijvoorbeeld voor een buitentap of een zweefmolen.

Vraag een offerte aan

Genoeg stroom in je GreenBattery

Je krijgt een volledig opgeladen GreenBattery. Zo weet je zeker dat je genoeg groene stroom hebt. De bloem van zonnepanelen op de GreenBattery wekt op locatie extra stroom op. Met genoeg zon laadt de GreenBattery zichzelf dus automatisch op.