1. MKB
  2. GreenBattery

GreenBattery, de groene aggregaat op zonne-energie

De GreenBattery is een slimme, schone en stille mobiele aggregaat voor groene stroom. Zonder CO2-uitstoot, zonder fijnstof. We vertellen je graag hoe deze batterij je locatie voorziet van groene stroom, waar je het ook maar nodig hebt. Handig én duurzaam. Zo maken we samen mooie stappen richting een fossielvrije toekomst.

Zo werkt de GreenBattery

Voor stroom op locatie heb je nu een duurzamere optie dan een dieselaggregaat: de GreenBattery. Deze groene stroom aggregaat levert evenveel stroom als een dieselaggregaat, voor een vergelijkbare prijs. Zo werkt het:

  1. De batterijen in de GreenBattery laden we vooraf helemaal op met groene stroom uit zon en wind. Zo weet je zeker dat je genoeg groene stroom hebt.

  2. Die stroom zit in de GreenBattery als gelijkstroom. De omvormer die erin zit zet die stroom om in wisselstroom.

  3. De bloem van zonnepanelen wekt op locatie extra stroom uit zonne-energie op. Met genoeg zon laadt de GreenBattery zichzelf dus automatisch op.

De GreenBattery op je locatie

De GreenBattery kun je overal gebruiken. Denk aan bouwlocaties, wegwerkzaamheden, tijdelijke voorziening bij je bedrijf en evenementen op afgelegen plekken.

Je huurt bij onze partner GreenBattery gemakkelijk zo’n batterij. Bijvoorbeeld als je binnenkort stroom nodig hebt op je locatie, of tijdelijk onvoldoende stroom hebt. Je hebt de keuze tussen een GreenBattery mini, geschikt voor kleiner stroomverbruik, of een GreenBattery container. Deze is handig als je meer stroom nodig hebt.

Je krijgt full service:

  • We helpen je in te schatten hoeveel vermogen en energie je nodig hebt
  • We denken mee over de beste plek voor je GreenBattery

GreenBattery in de praktijk

Het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB voert iedere dag wel ergens onderhoud uit aan de railinfrastructuur. Normaal gesproken worden dieselaggregaten ingezet om alle apparatuur van de benodigde energie te voorzien, maar de inzet van de GreenBattery is stiller en schoner. Daar hebben niet alleen de bewoners plezier van, maar de werklui ook. Zo gaan we samen op weg naar een fossielvrije toekomst.

GreenBattery op je evenement

Chefs at the parc en Parkpop maakten al gebruik van de GreenBattery op hun festivals. Dat is goed voor het festival, de bezoekers én voor het park. Door deze oplossing worden ook festivals als Welcome to the Village en het Zomercarnaval steeds duurzamer. Naast festivals maakt ook schaatsbaan Thialf  gebruik van de GreenBattery en produceert daardoor nog groenere snert. De GreenBattery is ook voor kleine horecaondernemers, bijvoorbeeld voor een buitentap of een zweefmolen. De GreenBattery draagt bij aan een fossielvrij energiesysteem en zorgt voor groene stroom waar je maar wilt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je binnenkort stroom nodig op je locatie en heb je interesse in het huren van een GreenBattery? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij onze partner GreenBattery. Zo weet je vooraf wat het kost en wat het oplevert. Je aanvraag is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen over de GreenBattery

Wat zijn de kosten van een GreenBattery?

De kosten van een GreenBattery zijn afhankelijk van je persoonlijke verbruik. We kunnen hier dus geen specifiek antwoord op geven. Om je inzicht te geven in de kosten hebben we eerst nog wat gegevens van je nodig. Als je een vrijblijvende offerte aanvraagt bij onze partner GreenBattery, zorgen we vooraf dat je weet wat het kost en wat het oplevert.
Uiteraard ben je na je aanvraag nergens toe verplicht.

Wat is de levertijd van de GreenBattery?

We kunnen in principe binnen een week een GreenBattery op je locatie leveren.

Moet je Vattenfall-klant zijn om een GreenBattery te huren?

Je hoeft geen klant van ons te zijn. Iedereen kan verduurzamen met GreenBattery.

Wie installeert de GreenBattery op mijn locatie?

Onze partner GreenBattery installeert de batterij op locatie.