1. Home
  2. GreenBattery

GreenBattery, groene stroom waar je maar wilt

De GreenBattery is een slimme, schone en stille mobiele batterij voor groene stroom. Zonder CO2-uitstoot, zonder fijnstof. Hierin is veel groene stroom uit zon en wind opgeslagen.

Geen diesel maar groene stroom: GreenBattery

Voor stroom op locatie heb je nu een duurzamere optie dan een dieselaggregaat: GreenBattery. Die groene stroom kun je overal gebruiken. Denk aan bouwlocaties, wegwerkzaamheden, tijdelijke voorziening bij je bedrijf en afgelegen plekken. De GreenBattery levert evenveel stroom als een dieselaggregaat, voor een vergelijkbare prijs.

De GreenBattery voor op locatie

Als je binnenkort stroom nodig hebt op locatie, of tijdelijk onvoldoende stroom hebt, dan is de GreenBattery een oplossing. Je kiest een GreenBattery Mini, geschikt voor kleiner stroomverbruik, of een GreenBattery container, voor als je meer stroom nodig hebt.

Je krijgt full service:

  • We helpen je in te schatten hoeveel vermogen en energie je nodig hebt
  • We denken mee over de beste plek voor je GreenBattery
  • We monitoren de GreenBattery voor je online

Zo werkt de GreenBattery

We bieden grotere exemplaren van de GreenBattery voor langdurige werkzaamheden en handige aanhangwagens voor kleiner verbruik. De batterijen in de GreenBattery laden we vooraf helemaal op met groene stroom uit zon en wind. Die stroom zit in de GreenBattery als gelijkstroom. De omvormer die erin zit zet die stroom om in wisselstroom. De bloem van zonnepanelen wekt tijdens gebruik zonne-energie op. Met genoeg zon laadt de GreenBattery zichzelf dus automatisch op.

GreenBattery in de praktijk

Het Amsterdamse GVB voert iedere dag wel ergens onderhoud uit aan de railinfrastructuur. Normaal gesproken worden dieselaggregaten ingezet om alle apparatuur van de benodigde energie te voorzien, maar de inzet van de GreenBattery is stiller en schoner. Daar hebben niet alleen de bewoners plezier van, maar de werklui ook. Zo gaan we samen op weg naar een fossielvrije toekomst.

Vraag een offerte aan

GreenBattery op je evenement

Chefs at the parc en Parkpop maakten al gebruik van de GreenBattery op hun festivals. Dat is goed voor het festival, de bezoekers én voor het park. Door deze oplossing worden ook festivals als Welcome to the Village en het Zomercarnaval steeds duurzamer. Naast festivals maakt ook schaatsbaan Thialf  gebruik van de GreenBattery en produceert daardoor nog groenere snert. De GreenBattery is ook voor kleine horecaondernemers, bijvoorbeeld voor een buitentap of een zweefmolen. De GreenBattery draagt bij aan een fossielvrij energiesysteem en zorgt voor groene stroom waar je maar wilt. 

Genoeg stroom in je GreenBattery

Je krijgt een volledig opgeladen GreenBattery. Zo weet je zeker dat je genoeg groene stroom hebt. De bloem van zonnepanelen op de GreenBattery wekt op locatie extra stroom op. Met genoeg zon laadt de GreenBattery zichzelf dus automatisch op.